0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #300 -: Ноември 01, 2009, 21:16:42 pm »
Дали има ли някъде график в клиниката кой лекар ( Персенска, Стаменов)кога преглежда?
Вече втори месец съм пациентка и въпреки, че бях записана за д-р Стаменов и чаках повече от година - досега 3 прегледа ми прави само д-р Персенска и всички изследвания ми ги насочва само тя. Моите уважения към нея, но наистина започнах да губя вяра, че някога ще мога да стигна до консултация с док. Стаменов.
Сряда и петък следобяд преглежда д-р Персенска, останалите дни пак следобяд д-р Стаменов. Сутрин  единия е на пункция, другия преглежда.
Разбира се има и изключения.
« Отговор #301 -: Ноември 01, 2009, 21:47:54 pm »
Цитат
Сряда и петък следобяд преглежда д-р Персенска, останалите дни пак следобяд д-р Стаменов. Сутрин  единия е на пункция, другия преглежда.

Благодаря, това е много ценна информация, но ако имам час за преглед за понеделник сутринта това означава ли, че ще ме гледа този който не е зает в пункция?
*
« Отговор #302 -: Ноември 01, 2009, 21:50:53 pm »
Цитат

Благодаря, това е много ценна информация, но ако имам час за преглед за понеделник сутринта това означава ли, че ще ме гледа този който не е зает в пункция?
Да, може и на новата лекарка да попаднеш дори.
Но тук се спомена че ще да има нов график, най-добре попитай като си записваш час.
*
« Отговор #303 -: Ноември 01, 2009, 22:36:00 pm »
Момичета, след неуспешно инвитро ,взимате ли си час за да обсъдите с док причините за неуспеха и да решите какво ще правите занапред? А преглед прави ли да види дали всичко след инвитрото е наред?

Silvi 35,
изчакай да ти дойде цикъла и като ти свърши отиди на преглед като предварително си запиши час.Доктора ще те прегледа и ще обсъдите какво ще правите след това.
и аз така направих предния път!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #304 -: Ноември 02, 2009, 11:13:04 am »
На някой обадиха ли се от клиниката за разместване на часовете.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #305 -: Ноември 02, 2009, 13:39:55 pm »
Да ви се оплача: от часове наред се опитвам да се свържа с клиниката (трябва да си сменя часа) и нищо. Непрекъснато заето, а понякога за разнообразие ми се включва оператор за да ми каже че всички оператори са заети и трябва да звънна по-късно.... Не издържам вече.... Толкова е трудно да се пребориш за един нормален час, който да те устройва че направо ми се реве.... Чакането пред кабинета не ми пречи - винаги си взимам отпуска в деня когато съм на преглед, но това да не мога да се свържа със секретарките за да си запиша час или да си го променя както в случай ме побърква.... Простете за смотания пост - но много ми е криво.
*
« Отговор #306 -: Ноември 02, 2009, 14:10:45 pm »
Да, откакто са сложили тази телефонна централа, е отвратително. :(
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #307 -: Ноември 02, 2009, 15:16:10 pm »

На мен лично не, бих искала да знам, ако има разместване наистина, т.к ще пътувам от Варна ... ползвам неплатен отпуск и т.н :o

« Отговор #308 -: Ноември 02, 2009, 15:34:41 pm »
А, бихте ли ми казали, как се процедира с назначаване на лекаствата за стимулация?

Защото разбрах, че мога да си взема инжекциите за първите 5 дни и да си ги бия сама.

Влизаш сутринта на преглед, гледа те, който е свободен, взел си резултатите от хорм. изследвания и ти пишат лекарствата в кабинета?
Или чакаш, в ранния следобед, да  резултатите бъдат прегледани от д-р Стаменов и да напише лекарствата?
*
« Отговор #309 -: Ноември 02, 2009, 16:05:21 pm »
Или чакаш, в ранния следобед, да  резултатите бъдат прегледани от д-р Стаменов и да напише лекарствата?

при мен беше точно така :-)
сутринта (или по-скоро до обяд) минавах на преглед, в повечето случай резултатите ми не бяха готови за прегледа, в зависимост от развоя на нещата док. ми казваше кога ще ни е следващата среща и какви хормони да пусна преди прегледа, по обяд се преглеждат всичко досиета и се назначават лекарства, след това (след 14 ч обикновено) се бият инжекции, а който иска- си взема за вкъщи дозите до следващия преглед.
« Отговор #310 -: Ноември 02, 2009, 16:07:51 pm »
Благодаря :)
*
« Отговор #311 -: Ноември 02, 2009, 16:11:34 pm »
Ами доколкото знам в последно време прегледите свързани със стимулациите са до обяд. На обяд се качват резултатите от хормоните от лабораторията. След това досиетата се гледат от лекарите и се назначават медиаментите за стимулацията. И около 13-14 часа става ясно - досиетата се свалят на 3-тия етаж, където се бият инджекциите и се дават разясненията от сестрата.
А за това дали можеш да си вземеш лекарствата за първите 5 дни и да стоиш без преглед - мисля че ще разбереш при първия си преглед.
При мен не се получи това с 5-те дни - аз съм с кратък циъкл от 26-27 дни и ме искаха на преглед през ден още от началото. Стимулацията ми беше 7 дни.
Всичко е много индивидуално.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #312 -: Ноември 02, 2009, 16:41:56 pm »
На мен преди 5 мин. ми се обадиха, за да потвърдя час за лапаро тази седмица.
*
« Отговор #313 -: Ноември 02, 2009, 18:48:47 pm »
Ами доколкото знам в последно време прегледите свързани със стимулациите са до обяд. На обяд се качват резултатите от хормоните от лабораторията. След това досиетата се гледат от лекарите и се назначават медиаментите за стимулацията. И около 13-14 часа става ясно - досиетата се свалят на 3-тия етаж, където се бият инджекциите и се дават разясненията от сестрата.
А за това дали можеш да си вземеш лекарствата за първите 5 дни и да стоиш без преглед - мисля че ще разбереш при първия си преглед.
При мен не се получи това с 5-те дни - аз съм с кратък циъкл от 26-27 дни и ме искаха на преглед през ден още от началото. Стимулацията ми беше 7 дни.
Всичко е много индивидуално.
напълно съм съгласна! За всеки е индивидуално. зависи и по какъв протокол, но наистина първите 4-5 инжекции могат да се вземат в къщи.
Прегледите са до обяд , до тогава се дава и кръв. ПОсле няколко часа чакане за резултатите  ,които се свалят на 3-ти етаж към 13.30- 14.00 , после чакаш ред за инжекция и след това , ако нямаш инжекции и следобед си тръгваш!( това е в случаи с по-големите дози или с къс протокол , където се поставя едно лекарство следобед)
« Отговор #314 -: Ноември 02, 2009, 20:09:10 pm »
Момичета, след неуспешно инвитро ,взимате ли си час за да обсъдите с док причините за неуспеха и да решите какво ще правите занапред? А преглед прави ли да види дали всичко след инвитрото е наред?

Silvi 35,
изчакай да ти дойде цикъла и като ти свърши отиди на преглед като предварително си запиши час.Доктора ще те прегледа и ще обсъдите какво ще правите след това.
и аз така направих предния път!

На мен ми дойде и вече ми свърши докато бяха на симпозиума. Утре ще пробвам да си взема час.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #315 -: Ноември 02, 2009, 22:25:25 pm »
Как ще почива клиниката през декември, знаете ли?
« Отговор #316 -: Ноември 03, 2009, 09:02:11 am »
 Миналия път като бях там, разговарях с една от акушерките и тя каза ,че ще почиват целия месец, но ще работят с момичетата, които са в процедура.Т.е. нещо като дежурства
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
« Отговор #317 -: Ноември 03, 2009, 10:06:26 am »
напълно съм съгласна! За всеки е индивидуално. зависи и по какъв протокол, но наистина първите 4-5 инжекции могат да се вземат в къщи.

Аз съм по дълъг протокол и Персенска ми каза, че мога за първите дни да си взема инжекциите, но трябва да се уточни стимулацията.
Има ли вероятност да има прегледи първите няколко дни при дълъг протокол? 8O
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #318 -: Ноември 03, 2009, 10:12:38 am »
При мен на дълъг бяха така. 1 ден, 5, 8, 11,12,13. На 5 понеже беше ранен часа за преглед си ми дадоха гоналчето да не чакам до обяд.
*
« Отговор #319 -: Ноември 03, 2009, 10:57:28 am »
На мен преди 5 мин. ми се обадиха, за да потвърдя час за лапаро тази седмица.
Здравей,zayak3,искам да те питам ти как успя точно да си определиш кой ден от цикъла ти се пада при определяне на датата за лапаро?на мен доктора ми каза запиши си за най-ранния възможен час пък ако можем ще ти се обадим и за по-рано и в бързината си записах,а после излезе,че точно тогава ше съм неразположена.И сега се налага да чакам още 1 месец,но пък декември нямало да работят и...остава за януари чак... :(
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 10:59:35 am от mgold »