0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #280 -: Октомври 30, 2009, 11:33:15 am »
Биобсиите ги правят на 3-ти етаж в кабинета на док Сигридов , а прегледите са си на 4-ти

А д-р Сигридов къде ще преглежда?
« Отговор #281 -: Октомври 30, 2009, 11:34:56 am »
Не знам дали тук му е мястото,ако не - ще го преместят,но просто не се стърпях.
Статията е невероятна.
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=116&aid=3426

Изводите и коментарите оставям на вас.
Аз просто нямам думи!
Страхотна статия!
Благодаря ти, kabinata!
« Отговор #282 -: Октомври 30, 2009, 12:04:41 pm »
Биобсиите ги правят на 3-ти етаж в кабинета на док Сигридов , а прегледите са си на 4-ти
Ми и той преглежда на 3-я етаж но доколкото съм забелязала предимно следобяд,явно до обяд са биопсиите и като приключат той започва с прегледите на бременните.

*
« Отговор #283 -: Октомври 30, 2009, 12:15:09 pm »
Ми и той преглежда на 3-я етаж но доколкото съм забелязала предимно следобяд,явно до обяд са биопсиите и като приключат той започва с прегледите на бременните.

Ах, ясно, благодаря!
*

yoto

• *
  • 34
  • Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?
« Отговор #284 -: Октомври 30, 2009, 12:50:52 pm »

Само че, доколкото разбрах, на 3-ти етаж вече ще има ОЩЕ ЕДИН кабинет освен този, в който преглежда д-р Сигридов.
Така прегледите и манипулациите няма да се налага да се изчакват взаимно за "терен". Плюс новите попълнения в екипа това доста би трябвало да пооблекчи изопнатите нерви на чакащите.
Кой, ако не ти?
Кога, ако не сега?
« Отговор #285 -: Октомври 30, 2009, 16:04:04 pm »
yoto, какво имаш впредвид "новите попълнения"? :wink:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #286 -: Октомври 30, 2009, 16:39:03 pm »
Момичета, а как стои въпроса с прегледите при стимулация, винаги ли са сутрин само.Когато правих първия си опит миналата година, съм ходила на прегледи и вечер, освен в дните, в които е трябвало да пускам и хормони.А сега как е, чух това, че са сутрин само.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #287 -: Октомври 30, 2009, 16:48:18 pm »
Да,Силве,прегледите при стимулация са само сутрин.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #288 -: Октомври 30, 2009, 16:56:30 pm »
Сигурно новата лекарка.
« Отговор #289 -: Октомври 30, 2009, 17:05:39 pm »
Сигурно новата лекарка.

А дали и за нея се записват часове както за Персенска и Стаменов , или първоначално ще е на нещо като "обучение" и след това ?Някой бил ли е на преглед вече при нея и какви впечатления събрахте от нея ?
*
« Отговор #290 -: Октомври 30, 2009, 18:24:35 pm »
Момичета "новата" лекарка в момента се обучава , асестира и извършва някои манипулации по преценка на док най-вероятно! Мисля че секретарките биха ви дали по-подробна информация ...не за друго , ама тука става като развален телефон...
« Отговор #291 -: Октомври 30, 2009, 18:36:14 pm »
Със сигурност все още се обучава. На мен като ми сложи лепилото, акушерката я похвали, че добре се е справила, но като я питах може ли да ставам вече, тя каза да, а акушерката каза да полежа още малко.Още е неопитна, трябва и време.
*
« Отговор #292 -: Октомври 30, 2009, 18:51:18 pm »
Нормално , най-големият учител е стажът , а + това я обучават  и най-добрите !!!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #293 -: Октомври 30, 2009, 21:30:51 pm »
Само че, доколкото разбрах, на 3-ти етаж вече ще има ОЩЕ ЕДИН кабинет освен този, в който преглежда д-р Сигридов.
Така прегледите и манипулациите няма да се налага да се изчакват взаимно за "терен". Плюс новите попълнения в екипа това доста би трябвало да пооблекчи изопнатите нерви на чакащите.
браво. сега би трябвало и за обедна почивка да си помислят след като премахнат единствената си глътка въздух за деня... а дано.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #294 -: Ноември 01, 2009, 09:36:14 am »
Кажете ми скъпи дами как се процедира в нашата клиника при замразен трансфер:
горе-долу на кой ден трябва да отида на преглед? назначават ли се лекарства в началото на цикъла (аз нямам проблем с нарастването на лигавицата)?; следят ли се хормони отново?; Поставя ли се Овитрел?; Евентуално съчетание с инвитро на ЕЦ? Абе каквото там се сетите?
Благодаря предварително?
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #295 -: Ноември 01, 2009, 13:36:06 pm »
Момичета, след неуспешно инвитро ,взимате ли си час за да обсъдите с док причините за неуспеха и да решите какво ще правите занапред? А преглед прави ли да види дали всичко след инвитрото е наред?
« Отговор #296 -: Ноември 01, 2009, 14:43:32 pm »
mira_m66, мога да ти кажа как беше при мен- точно със съчетание на ин-витро на ЕЦ и трансфер на замразени:викаха ме на 7-8 ден от цикъла,после през ден, като пусках и хормони, и когато прецениха, че фоликулът е достатъчно голям- вечерта прегнил и на по- другия ден пункция (като при стимулирано ин-витро), на по-следващия ден- лепило, трансфер на другия ден(в който вадят ембрионите да се "размразят").По-различното е само в началото на проследяването- може и от 9-10 ден- зависи от дължината на цикъла ти.Ти си прецени сама.Успех ти пожелавам!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #297 -: Ноември 01, 2009, 15:16:55 pm »
mari-al - благодаря ти. Изясни ми се - точно както са си стъпките на инвитро на ЕЦ - правила съм такова. Горе-долу на 8-мия ден трябва да се явя на преглед - цикълът ми е през 26-27 дни.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #298 -: Ноември 01, 2009, 15:41:03 pm »
Момичета, след неуспешно инвитро ,взимате ли си час за да обсъдите с док причините за неуспеха и да решите какво ще правите занапред? А преглед прави ли да види дали всичко след инвитрото е наред?

Silvi 35,
изчакай да ти дойде цикъла и като ти свърши отиди на преглед като предварително си запиши час.Доктора ще те прегледа и ще обсъдите какво ще правите след това.
« Отговор #299 -: Ноември 01, 2009, 21:02:24 pm »
Дали има ли някъде график в клиниката кой лекар ( Персенска, Стаменов)кога преглежда?
Вече втори месец съм пациентка и въпреки, че бях записана за д-р Стаменов и чаках повече от година - досега 3 прегледа ми прави само д-р Персенска и всички изследвания ми ги насочва само тя. Моите уважения към нея, но наистина започнах да губя вяра, че някога ще мога да стигна до консултация с док. Стаменов.