0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #260 -: Октомври 27, 2009, 17:11:51 pm »
Не знаех, че вече и това прави. Цвети, дано да ти е на късмет!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #261 -: Октомври 27, 2009, 17:23:29 pm »
Момичета, знам колко сте изнервени и притеснени! Всяка е права за себе си, но много ви моля, опитайте се да спазвате добрия тон! За никого не е полезно да се разиграват скандали и нападки.
Благодаря за разбирането!
Успех на всички!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #262 -: Октомври 27, 2009, 17:39:00 pm »
Момичета, за докторите всички сме равни  :D
Имайте малко милост и към тях. Никой не ни избира - тези ще ги взема, тези ще ги отложа. Колко е неприятно - знам. Знам, защото след неуспешното ин витро на ЕЦ, отлагано от юни и реализирано чак октомври, и след цял ден звънене в събота по телефона, на който се включваше оператор, отидох в неделя лично. Знам, че имам предимството, че съм от София и да отида на място там.
Знам, че това наистина е привилегия, но и моите очи за пореден път се напълниха със сълзи. Трябваше веднага да на 1,2 ден и да започнем стимулация, и естествено ме отложиха за другият месец след семинара. Това ми е 4 месец отлагане по някакви причини. Секретарката отиде с досието ми при лекарите и те казаха - другият МЦ.  :wink: И през ум не ми минава, че за докторите в клиниката не съм важна колкото тези пациентки, които вече са в стимулация - та това са скъпи лекарства, много средства и натоварване на организма.  :? Редно ли е да прекъснат техните процедури, за да започнат моята, която още не е стартирала  8O
Нека бъдем благодарни, на усилията им и да положим и ние мъничко усилие за повече разбиране  :wink:
Успех на всички!
В клиниката всички са прекрасни хора и специалисти - Благодаря им!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #263 -: Октомври 27, 2009, 22:03:54 pm »
Аз също съм доволна от д-р Шевкед.Тя е много мила и внимателна. На мен също ми сложи лепилото тя.
« Отговор #264 -: Октомври 27, 2009, 23:52:12 pm »
Здравей emili5,аз съм само на ЕЦ.За сега приключих със стимулациите ,защото не отговарям добре.Тръгнала съм към ИЯР за съжаление.А опитите ми се отлагат понякога заради киста и тя се пука след цикъл.В твоя случай док ще прецени не се притеснявай.В добри ръце си, успех ти пожелавам!
« Отговор #265 -: Октомври 28, 2009, 13:11:15 pm »
Благодаря,ти Radosst дано да се наредят нещата както при мен така и при теб да ни се сбъдне мечтата да станем мами.Успех  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #266 -: Октомври 28, 2009, 15:15:22 pm »
момичета да ми кажете за колко време става готова една микробиология на сперма.. предполагам с антибиограма /нямам идея пуща ли се такова нещо и на мъжете.. но ми звучи логично та затова питам../ интимната ми мислъл е в един ден да се пусне микробиология, да излезе резултата и с него да се отиде при д-р Кацаров в клиника "Доверие". Левкоцитите на мъжа ми са 15 пъти над допустимото, което "говори" за инфекция.. но каква!? ми се ще да разбера от въпросната микробиология.. ама.. мъжа ми е много труден за водене по доктори.. та затова питам?
Благодаря предварително и късмет на всички!
Ние сме пускали МБ в клиниката. Резултата става след 1 седмица.Записвате си час за МБ ( и спермограма ако искате) при секретарките. Материялът се дава долу на приземния етаж -те ще ви обяснят ! Успех!
« Отговор #267 -: Октомври 28, 2009, 15:16:23 pm »
Мили дами - help.
Във понеделник ще правим ЦС и трябва да нося изследване на хормоните от ЩЖ.Аз съм от провинцията и сега се обадих в най-близката лаборатория да питам за колко време стават готови резултатите,а те "само в сряда се взима кръв,изпраща се в софия и в петък е готов резултатът".направо се втрещих 8O.
Питам ви в Малинов за колко време стават готови(ако сте правили там),за да знам да се вдигна и да си отида направо там.
« Последна редакция: Октомври 28, 2009, 15:41:51 pm от kabinata »
« Отговор #268 -: Октомври 28, 2009, 15:29:23 pm »
Мили дами - help.
...
Питам ви в Малинов за колко време стават готови(ако сте правили там),за да знам да се вдигна и да си отида направо там.

Най-добре е да звъннеш в лабораторията. Доколкото си спомням, TSH и FT4 са готови още същия ден, но за ТАТ, МАТ знам, че е необходимо време. Звънни 1-2 телефона и се успокой. :)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #269 -: Октомври 28, 2009, 17:55:59 pm »
Мили дами - help.
Във понеделник ще правим ЦС и трябва да нося изследване на хормоните от ЩЖ.Аз съм от провинцията и сега се обадих в най-близката лаборатория да питам за колко време стават готови резултатите,а те "само в сряда се взима кръв,изпраща се в софия и в петък е готов резултатът".направо се втрещих 8O.

Ако дадеш кръв сутринта в 8 към 1-2 са готови.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #270 -: Октомври 28, 2009, 19:53:52 pm »
Момичета, след одобрението от Фонда, ми се обадиха от клиниката и ми казаха да си взема час за 10-12 ден от МЦ. Как мислите - дали ще ми правят нещо конкретно, което се прави точно в този период или ще огледат нещата до сега и ще решат кога можем да започнем опита?
Между другото правят нова организация в клиниката - днес ми се обадиха да ми изместят часа с няколко часа напред. Аз обаче го отказах, защото ми закъснява и схемата ми не се връзва. Казах, че ще се обадя допълнително утре или в други ден. Обясниха ми, че трябва да звънна след 3.11, защото тогава ще имат яснота за новия график.
« Отговор #271 -: Октомври 28, 2009, 20:09:01 pm »
 :thankyousign: Роси! Това беше много важно за мен!
« Последна редакция: Октомври 28, 2009, 20:10:50 pm от Мирена »
« Отговор #272 -: Октомври 28, 2009, 21:06:08 pm »
дали ще ми правят нещо конкретно, което се прави точно в този период или ще огледат нещата до сега и ще решат кога можем да започнем опита?
cream най-малко на 12 ден ще видят как е лигавицата (аз така ходех), ще огледат положението и може би ще се уговорите за вида на протокола за стимулацията.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #273 -: Октомври 29, 2009, 11:39:41 am »
Свързах се днес накрая с клиниката, да си запазя час, само секретарките са там.Казаха ми, че ще има вече два кабинета, единия за прегледи, а втория за други процедури като промивки, биопсии, такива неща.Запази си час, но казаха, че когато лекарите се върнат и прегледат графиците, ще има разместване на часовете.

А за декември, няма да почиват целия месец, а когато приключат стимулациите, тогава.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #274 -: Октомври 29, 2009, 21:12:32 pm »
Аз не успях да се свържа днес. Утре пак ще опитвам.

silvanchence, казаха ли ти на кой етаж ще са процедурите и на кой прегледите?

Цецинка, благодаря за отговора! Те просто не знаят как точно е завършил опита ми, защото кюртажът не беше в София и сигурно за това ме викат тогава.
« Отговор #275 -: Октомври 29, 2009, 22:21:32 pm »
Не знам дали тук му е мястото,ако не - ще го преместят,но просто не се стърпях.
Статията е невероятна.

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=116&aid=3426

Изводите и коментарите оставям на вас.
Аз просто нямам думи!

« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 22:41:33 pm от kabinata »
« Отговор #276 -: Октомври 30, 2009, 00:40:43 am »
Дааа той е един невероятен Човек!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #277 -: Октомври 30, 2009, 10:07:56 am »
Наистина е невероятен човек!!!Дай Боже да помогне на всички ни!

silvanchence, казаха ли ти на кой етаж ще са процедурите и на кой прегледите?

Не, не ми казаха нищо повече, само това, че допълнително ще ми се обадят.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #278 -: Октомври 30, 2009, 10:31:23 am »
Биобсиите ги правят на 3-ти етаж в кабинета на док Сигридов , а прегледите са си на 4-ти
*
« Отговор #279 -: Октомври 30, 2009, 10:36:52 am »
И Силвия ли отсъства тези дни от клиниката? не мога да се свържа се нея по телефона...  :roll: