Момичета, за докторите всички сме равни
Имайте малко милост и към тях. Никой не ни избира - тези ще ги взема, тези ще ги отложа. Колко е неприятно - знам. Знам, защото след неуспешното ин витро на ЕЦ, отлагано от юни и реализирано чак октомври, и след цял ден звънене в събота по телефона, на който се включваше оператор, отидох в неделя лично. Знам, че имам предимството, че съм от София и да отида на място там.
Знам, че това наистина е привилегия, но и моите очи за пореден път се напълниха със сълзи. Трябваше веднага да на 1,2 ден и да започнем стимулация, и естествено ме отложиха за другият месец след семинара. Това ми е 4 месец отлагане по някакви причини. Секретарката отиде с досието ми при лекарите и те казаха - другият МЦ.
И през ум не ми минава, че за докторите в клиниката не съм важна колкото тези пациентки, които вече са в стимулация - та това са скъпи лекарства, много средства и натоварване на организма.
Редно ли е да прекъснат техните процедури, за да започнат моята, която още не е стартирала
Нека бъдем благодарни, на усилията им и да положим и ние мъничко усилие за повече разбиране
Успех на всички!
В клиниката всички са прекрасни хора и специалисти - Благодаря им!