Добре де, а кой поема стимулациите сега, като ги няма лекарите
Може би са останали стимулации,които са към края и тях ще ги преглежда новата д-р Шевкедова,поне аз не съм чула и тя че ще ходи на конгреса.
Все пак става въпрос за броени дни,така,както се пише в темата,ако човек незнае ще си помисли че става въпрос за месец-два.
Много пъти е имало такива семинари и конгреси в които са отсъствали,каква е тази истерия сега,която е обзела всички.
Нали така научават нови работи,подходи на лечение,обменят опит със други колеги.
Погледнете от хубавата страна на нещата,какво е това черногледство и песимизъм незнам.
Вчера сутринта още се обадих да си презапиша часа и ми обясниха,че д-р сам разглежда графиците си и той казва кои часове да се отменят.От това ми стана много тъжно защото явно всички не сме равни за него.
Според мен Доктора е искал да останат тези жени,които са в стимулаци,за пункция,трансфер,неща които немогат да се отлагат,а не че не сме равни всички за него.
Не мога да разбера на какво се дължи толкова лошата организация.Мисля,че трябва да се поработи доста в\у нея.
А за организацията,моето мнение,че се стараят и има подобрение но ние сме толкова много че просто е невъзможно да бъде иделно,да няма чакане,хаос и т.н.
Приемете реалността.Никой не ни е заповядал и задължил да станем техни пациенти,всички сме отишли там по-желание,а не насила и също така по-желание можем да заменим тази клиника с друга.И какво,хем неискаме това да направим,хем се оплакваме и недоволстваме....
Трудна и тежка е борбата спор няма но трябва да се примирим със обстоятелствата и да приемем нещата такива каквито са,защото,колкото и да си пишем тук по този въпрос с нищо няма да си помогнем,а само хабим нерви и създаваме излишно напрежение,полза няма,само вреда.
Хайде усмихнете се и си мислете за хубавото,което предстои.
Всички ще успеем един ден въпреки всичко и всички.
Нека бъдем по-добри.