0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #200 -: Октомври 23, 2009, 14:52:25 pm »
Хормоните на ЩЖ можеш да пуснеш по всяко време на МЦ.

Мисля, че трябва да са на чист ден - т.е. извън дните с кървене.
И на мен д-р Персенска ми каза да са на чист ден, защото като си изследвах ТСХ на 5 -ти ден ми беше 4,92, а в чист ден 2,21.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*
« Отговор #201 -: Октомври 23, 2009, 15:08:57 pm »
Хормоните за щитовидната се пускат на чист ден!

Евита,
Замразяването на ембриони е 400лв за 1 година.Ако останат хубави ембриони за замразяване ,ембриолозите ти се обаждат и ти казват каква е бройката.Допълнително ще ти дадат друг формуляр,който ще трябва да попълните и подпишете с мъжа ти .Аз лично на информираното съгласие бях отбелязала като срок за замразяване на ембриони - 4 години.
Ако искаш пиши и двата метода на оплождане - икси и ин витро. Разликата в доплащането между двата метода е от сорта на 300-400 лв,може и да е по-малко.Най-добре попитай док при следващия си преглед.

Силви,
Какво стана,направи ли вече кръвен тест ?
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 15:10:50 pm от me4kata »
*
« Отговор #202 -: Октомври 23, 2009, 20:04:19 pm »
Момичета имунолозите ще ходят ли и те на този конгрес? Питам защото другата седмица трябва да си пусна имунологични. А трябва ли предварително да им се обадя? Простете за въпросите , но не съм правила там изследвания и незнам как се процедира.
*
« Отговор #203 -: Октомври 23, 2009, 20:27:46 pm »
Момичета имунолозите ще ходят ли и те на този конгрес? Питам защото другата седмица трябва да си пусна имунологични. А трябва ли предварително да им се обадя? Простете за въпросите , но не съм правила там изследвания и незнам как се процедира.

Мисля, че не. Мисля, че са на конгрес тази седмица и се връщат другата (а може и вече да са се върнали).
Телефонът на Имунологията е 9655757 (след 10 ч) - мисля, че сестрата ще си е там - дори лекарите да ги няма.
*
« Отговор #204 -: Октомври 23, 2009, 21:18:55 pm »
Айде и аз 4етейки се сетих да ви попитам, или ли закон в БГ за броя ембриони които връщат при трансфер, щото и преди години съм питала, ама тогава беше- на една върнали 1, на друга 2 - 4, 5 и.т.н Става въпрос естествено ако има пове4ко ембрион4ета, ако има 1, то няма как да върнат 2  :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #205 -: Октомври 23, 2009, 21:26:04 pm »
Айде и аз 4етейки се сетих да ви попитам, или ли закон в БГ за броя ембриони които връщат при трансфер, щото и преди години съм питала, ама тогава беше- на една върнали 1, на друга 2 - 4, 5 и.т.н Става въпрос естествено ако има пове4ко ембрион4ета, ако има 1, то няма как да върнат 2  :lol:
НАРЕДБА № 28 ОТ 20 ЮНИ 2007 Г. ЗА ДЕЙНОСТИ ПО АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #206 -: Октомври 23, 2009, 22:23:56 pm »
Има наредба, разбира се. Но Док решава според случая. :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #207 -: Октомври 23, 2009, 22:32:05 pm »
Мили дами,аз пак да си дойда на моето :D
Колко струва Цветната снимка в "Надежда"(за да знам с какви парички да отида)
*

evro

• 5167
« Отговор #208 -: Октомври 23, 2009, 22:33:35 pm »
Хистеросалпингография     120 лв

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #209 -: Октомври 23, 2009, 22:35:40 pm »
Без упойка. Ако искаш упойка е 220 лв. Предварително трябва да кажеш. В деня гладна и жадна.  :wink: Успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

evro

• 5167
« Отговор #210 -: Октомври 23, 2009, 22:38:06 pm »
Без упойка. Ако искаш упойка е 220 лв. Предварително трябва да кажеш. В деня гладна и жадна.  :wink: Успех!

Бе, упойка. :lol:
Стискате зъби за 5 минутки и слизате на кафето да се почерпите за добрия резултат. 8)

Те осмислят живота ни!

« Отговор #211 -: Октомври 23, 2009, 22:41:17 pm »
Изрично попитах док. за ЦС-дали да отида гладна и жадна,а той ми отговори-по добре е да си се нахранила добре преди процедурата ???
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 22:45:47 pm от kabinata »
*
« Отговор #212 -: Октомври 23, 2009, 22:44:16 pm »
Изрично попитах док. за ЦС-дали да отида гладна и жадна,а той ми отговори-по добре е да си се нахранила добре преди процедурата???
Гладна и жадна само ако е с упойка.
« Отговор #213 -: Октомври 23, 2009, 22:46:43 pm »
ОК  :)
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 22:50:38 pm от kabinata »
« Отговор #214 -: Октомври 24, 2009, 21:34:32 pm »
Аз също трябва да си пускам контролни имунологични изследвания и ходих на 15.10. в клиниката,но имунолозите ми казаха да отида на 27.10. тогава щели да са се върнали вече.Не е необходимо да им се обаждаш предварително.
« Отговор #215 -: Октомври 24, 2009, 21:49:34 pm »
но пак не в разрез със законите и наредбите, нали.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #216 -: Октомври 24, 2009, 23:34:32 pm »
Jp , Pap 71 благодаря за отговорите1
*

evro

• 5167
« Отговор #217 -: Октомври 26, 2009, 08:24:20 am »
но пак не в разрез със законите и наредбите, нали.
Да ddnchv, разбира се!

п.п. между другото напоследък се регистрират много триплодни бременности и от другите клиники.

Те осмислят живота ни!

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #218 -: Октомври 26, 2009, 11:27:57 am »
Пак се отменя часа за преглед  :( .Трябваше да е днес за 19.30., но д-р Стаменов имал среща и се обадиха вчера.Пък от утре са на конгрес.И този цикъл отпада.

Ох, изнервям се вече, времето от фонда тече, а има какво да лекуваме.Толкова ми е отчаяно.

А знаете ли как се казват тази русичката секретарка и има една височка, слабичка, много са любезни.

На някой още обадили ли са се всъщност за отмяна на час?

« Последна редакция: Октомври 26, 2009, 11:30:35 am от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #219 -: Октомври 26, 2009, 13:04:22 pm »
И на мен ми се обадиха вчера от клиниката да отменят часа, защото д-р Стаменов си имал спешна работа. Казаха ми, че ще ми се обадят днес по обяд да ми кажат кога ме презаписват, но досега никой не се е обадил.
Живей за мига!