0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #180 -: Октомври 22, 2009, 21:50:34 pm »
Здравейте,момичета,аз в сряда си занесох заповедта.Бях подготвена за мъжете,защото ви"следя"постоянно.Прегледа ми е на 23.11.2009,тогава тъкмо ще ми е свършило,дано,че то за бела.....Но да си пускам ли хормони или да изчакам да мине прегледа,защото хормоните са ми от преди 8 месеца.
« Отговор #181 -: Октомври 22, 2009, 22:23:31 pm »
Здравейте момичета отново!
Сега преглеждам подробно документите , които ми дадоха за попълване от клиниката и ми казаха да обърна внимание на стр.15,16,17,18 и 19 , но проблемът е че срещам проблем с попълването им !
Стр.15 - ок , но ,на стр.16 само единият метод ли пиша или и двата , следва на 17 стр.по какъв начин да се вземе сперматозоиди от мъжът ми - да пиша мастурбация ли /извинявам се за израза !/, по - надолу има въпрос за замразяване на материал и някакви години  8O ..., отиваме на 18 стр.като попълних първата декларация за желание за икси и смесен тип , но по -долу има друга с която не се дава съгласието , и се чудя сега като съм отбелязала че съм съгласна , тази втората на същата страница да не я попълвам ли ... , и последно на стр.19 във връзка с добитите чрез пункция яйцеклетки да се оплодят една част с икси - каква част да напиша , как да реша как се попълват тези неща , защото ми стана доста объркано честно казано !
Благодаря!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #182 -: Октомври 22, 2009, 22:31:25 pm »
Еви, не се шашкай. Аз оставих страниците в които не съм сигурна. И на един от прегледите попитах д-р Персенска. Не се притеснявай да попиташ някой от персонала - ще ти обяснят.
« Отговор #183 -: Октомври 22, 2009, 22:43:33 pm »
didundri,изчакай си прегледа и носи тези хормони които имаш,Док ще ти назначи от тук нататък,каквото е необходимо.

evita1717,доста объркано си го написала но ще се опитам да отговоря по памет от информираното съгласие и по ред на въпросите ти.
За метода на оплождане Икси или Инвитро да бъде,отбелязваш,какво е вашето  желание,това ще напишете,дали да е и по двата метода,дали само единия,дали само другия.Ако спермограмата не е от най-добрите според мен пишете Икси,защото с Инвитро може да не се оплодят и си е риск.За материала от мъжа-да,метода се пише мастурбация.За замразяването-това в случай че ви останат ембриони за замразяване и пишеш колко години искате да ви се съхраняват примерно 2 год.,3 год.,5 год.и т.н.Май и аз доста объркано го написах но най-добре като отидеш следващият път,това което не ти е ясно го остави и ще го попълниш с помощта на някой от екипа и не се притеснявай толкова за тези работи,всичко ще бъде наред.

« Отговор #184 -: Октомври 23, 2009, 10:20:06 am »
Здравейте момичета!Имам час при доктор Стаменов за 21.11.2009г.но тъй като го записах миналата година по това време,трябва ли да се обадя сега за потвърждение на часа?Много се притеснявам да не се обърка нещо и да се размина с прегледа.Аз имам много неуспешни процедури в друга клиника и при доктор Стаменов ми е надеждата.
« Отговор #185 -: Октомври 23, 2009, 10:25:45 am »
линка,обикновено ти се обаждат от клиниката няколко дена по-рано за потвърждение на  часа/само за първичния преглед/.Имат тази грижа ...не се безпокой!
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 10:27:27 am от juli4ka »
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #186 -: Октомври 23, 2009, 10:27:57 am »
juli4ka,благодаря от все съце за отговора :bighug:
*
« Отговор #187 -: Октомври 23, 2009, 11:03:58 am »
Момичета, трябва ми телефонът на д-р Персенска. Може ли някой да ми го прати на ЛС. Благодаря предварително.
Късмет на процедиращите. :wink:
ПП Много благодаря на Евро и Тумба за светкавичната реакция. Вече имам инфото. :D
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 11:31:54 am от White »

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #188 -: Октомври 23, 2009, 13:01:32 pm »
linka,на мен вчера ми беше първичният преглед,никой не ми се обади за потвърждение,та отидох сутринта да проверя дали важи часа.нямаше никакви промени.
Не знам - на едни се обаждат,на други не.
Сега едно ? към дамите правили ЦС.Д-р Стаменов ми предписа едни свещички,който се слагат в д...то,ама нали бях леко ошашавена не си спомням точно как беше.
1-та свещичка - нощта преди снимката
2-та на следвашата сутрин
3-та въобще не помня по кое време,май наобяд
И още едно ? - има ли значение по кое време на МЦ ще се пуснат хормони от щитовидна жлеза?
Предварително благодаря.
« Отговор #189 -: Октомври 23, 2009, 13:10:16 pm »
И сега какво да правя?Ами ако отида и ми кажат "отлага се",аз съм от Варна.Обаждах се по телефона,но никой не вдига.Незнам вече :(
« Отговор #190 -: Октомври 23, 2009, 13:19:53 pm »
Аз съшо съм от по-далечната провинция но отидох там към 10.00 проверих ,че записаният ми час в 17.30 е валиден и падна едно чакане да не ти обяснявам.
Не знам какво да ти кажа.Пробвай да звъниш по-настоятелно най-добре ппо-рано сутринта от 8.00-8.30,или ако имаш родни или приятели в софия да ги изпратиш да проверят.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #191 -: Октомври 23, 2009, 13:43:48 pm »
линка,обикновено ти се обаждат от клиниката няколко дена по-рано за потвърждение на  часа/само за първичния преглед/.Имат тази грижа ...не се безпокой!

Не се притеснявай, обикновено се обаждат една седмица по-рано за потвърждение.

Все пак опитвай на телефоните, да си спокойна, но предполагам няма да има проблем.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #192 -: Октомври 23, 2009, 13:48:18 pm »
kabinata, третата свещичка -половин час преди манипулацията.
Хормоните на ЩЖ можеш да пуснеш по всяко време на МЦ.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #193 -: Октомври 23, 2009, 13:53:08 pm »
kabinata, третата свещичка -половин час преди манипулацията.

Благодаря за бързият отговор :D
*
« Отговор #194 -: Октомври 23, 2009, 13:54:45 pm »

Мисля, че трябва да са на чист ден - т.е. извън дните с кървене.
*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #195 -: Октомври 23, 2009, 13:59:36 pm »

За първи път чувам, моите съм ги пускала заедно с репродуктивните хормони и нито един доктор никога не го е правил на въпрос.
*
« Отговор #196 -: Октомври 23, 2009, 14:01:00 pm »
На мен така ми каза Персенска преди да ги пусна.
*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #197 -: Октомври 23, 2009, 14:12:54 pm »
Ок!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #198 -: Октомври 23, 2009, 14:18:26 pm »
Момичета, има ли излезни резултати от имунологични биопсии от периода 10.-15.10., не мога да се свържа да питам в клиниката.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #199 -: Октомври 23, 2009, 14:32:57 pm »

Да и на мен така каза д-р Персенска , че трябва да са в чистите дни !!!

ninkata1 , благодаря за отговорите , но имам въпрос относно съхраняването/замразяването на ембрионите , ако напиша че искам това ще означава , че се заплаща , нали ???
Милото няма проблем със спермограмата , но нищо не ни бърка да опитат оплождането и по двата начина , нали , дали е по - скъпо като процедура и ще трябва ли да доплащам и за това ако го отбележа ?