0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #160 -: Октомври 21, 2009, 12:30:55 pm »
anmar а какво стана с теб стигна ли до ин витро,и на мен ми правиха ЦС и лапароскопия и сега чакам за одобрение от фонда.
*
« Отговор #161 -: Октомври 21, 2009, 15:45:05 pm »
Ходила съм в клиниката с мъжа ми и без него, но ако е с мен, държа да влезе и в кабинета с мен. За някои може да е странно, смешно или невъзпитано, но имам няколко причини - в кабинета съм за много кратко време и може да пропусна да попитам или да не разбера нещо-предпочитам да не губя времето на доктора с уточняващи въпроси; много често се налагат промени в плана за действие, а много неща касаят и двамата - отпуски, пари,транспорт.
Естествено, че ако има нужда от място за жена в чакалнята, ще стане, за да й отстъпи място.
Съгласна съм с това изказване! Аз също влизам винаги с мъжа си, защото 4 уши чуват по-добре! Затова и никога не се е налагало да звъня на док допълнително! Въпрос на разбиране и лично спокойствие!
*
« Отговор #162 -: Октомври 21, 2009, 16:42:36 pm »
Всеки би се съгласил с това изказване - когато жената държи мъжът да влиза винаги с нея - чудесно- това е право и на двамата и не би трябвало да има проблем. И естествено никой няма нищо против. Но разберете - повечето мъже (не всички) стоят в чакалнята докато дойде часа на дамата и после не влизат.
Няма нужда да спорим. Всеки е различен и има различни предпочитания, както и мнение по този въпрос. Просто идеята е да се апелира за повече съобразителност и разбиране! И да не става излишно струпване на хора и разни нелепи ситуации - и без това клиниката е доста натоварена. Когато има как - съобразете се!
А сега повече усмивки и разбира се желая успешни процедури!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #163 -: Октомври 21, 2009, 17:24:37 pm »
Здравейте Дами,има ли някой в клиниката който конкретно се занимава с подготовката на документите към фонда.Пожелавам успех на всички в темата.
*
« Отговор #164 -: Октомври 21, 2009, 17:25:54 pm »
anmar а какво стана с теб стигна ли до ин витро,и на мен ми правиха ЦС и лапароскопия и сега чакам за одобрение от фонда.
Стигнах. Пробвахме на ЕЦ, но не се оплоди добре. Сега чакам да ми дойде и ще пробваме със стимулация  :D Успех на всички!

Здравейте Дами,има ли някой в клиниката който конкретно се занимава с подготовката на документите към фонда.Пожелавам успех на всички в темата.
Да. Казва се Силвия. Кабинетът й е на 3 етаж. Успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #165 -: Октомври 21, 2009, 19:06:43 pm »
Здравейте момичета,
знаете ли след колко време са готови изследванията за Инхибин В и Анти Мюлеров Хормон в лаболаторията на клиника Малинов?
« Отговор #166 -: Октомври 21, 2009, 19:38:24 pm »
Здравейте момичета !
Днес на 20- ти ден от МЦ ми биха Лукреин Депо и на 07,11,2009 трябва да отивам на преглед и да продължаваме ...
Притесняват ме няколко неща , не трябва ли да минат 14 дни , а не 17 до следващият преглед ?
И още нещо , от както ми го биха ми е нещо супер нервно и ме боли главата !Може ли да пия нещо като хапче за нервите примерно Атаракс - сироп , моята лична лекарка /джи пи-то/ , казва че можело и ми го предписа , но аз не съм сигурна , и ако смятате че не може , би ли ми препоръчала някоя от вас нещо от опит , защото имам чувството че откачам ... странно ми действа явно  8O ... и за главоболие какво мога да пия аз по принцип ползвам упсарин + аналгин , но май не се позволявало да се пие аналгин  :ask:
Много въпроси ама да ме беше предупредил някой от клиниката май ...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #167 -: Октомври 21, 2009, 19:44:39 pm »
evita1717, за нервите не знам дали е удачно да пиеш нещо. Главоболие и аз имах и пиех упсарин, пък то се оказа, че не било полезно и не трябвало. Май само парацетамол препоръчваха. Не е приятно ама .... мисли си за резултата.
Успех!
« Отговор #168 -: Октомври 21, 2009, 19:48:56 pm »
evita1717, за нервите не знам дали е удачно да пиеш нещо. Главоболие и аз имах и пиех упсарин, пък то се оказа, че не било полезно и не трябвало. Май само парацетамол препоръчваха. Не е приятно ама .... мисли си за резултата.
Успех!

А едни витамини които пия за косата мога ли да си пия тях - Revalid ?
И все пак ако някоя по нервна като мен по време на стимулацията се включи ще се радвам да ми помогне ...

Благодаря ти Pesheck за бързото включване !
А периода как ви се струва момичета , защо е толкова дълъг ...  :?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #169 -: Октомври 21, 2009, 19:53:50 pm »
Сега проверих в календара си - моето депо е било на 1.02, а с гонала съм започнала на 18.02. Явно те си решават по някакъв начин и показатели. В добри ръце си, просто им се довери.
« Отговор #170 -: Октомври 21, 2009, 21:51:38 pm »
Сетих се нещо още ... защо фонда не поемат инжекцията от Лукреин Депо и трябва да си я платя /не да доплатя над цената!!!/накрая - 260 лв. ......... не е ли заявена в списъка с лекарства ???
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #171 -: Октомври 21, 2009, 22:09:35 pm »
Атаракс е противопоказан по време на бременност с изключение на периода на раждане.
Ревалид е препарат с много силни странични ефекти, най-вероятно заради фитоестрогените, които съдържа и не бива да се приема по време на стимулация.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #172 -: Октомври 22, 2009, 09:04:01 am »
Здравейте момичета приемете и мен във вашия отбор,аз съм нова в тази тема и още не съм прочела всички постове тук но съм сигурна,че ще намеря отг.на въпросите ми.Ето и моя случай след направена ЦС,диагноза 2запушени и увредени тръби нямам шанс без инвитро,моя док.ме насочи към тази клиника,сега още съм много объркана и незнам от каде да я започна,но като изчета постовете после ще питам.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #173 -: Октомври 22, 2009, 09:47:40 am »
Взимаш си час за първичен преглед (за Д-р Стаменов се чака около година, за Д-р Персненска по-малко), ще последва вероятно лапаскопия и ин витро.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #174 -: Октомври 22, 2009, 11:23:16 am »
Здравейте момичета,вчера ми се обадиха от Фонда в сряда другата седмица ще ходя да си взема заповета.Сега в главата ми има хиляди въпроси.Ще ви помоля да ми обясните като си взема заповета да отида да я занеса на Силвия или направо да си запазя час за начало на стимулация.Ама нали първо доктора трябва да ми каже по какъв протокол. :ask: Аз даже незнам кой ще ми прави инвитрото,защото съм ходила само един път в клиниката.Правих една инсеминация при д-р Персенска, но ходих при нея само за самото инжектиране на сперматозоидите,стимулацията ми я правиха в Шумен.Много ще се радвам ако ми обясните реда ,в който стават нещата,че каквато съм нервачка ще умра да се притеснявам.
*
« Отговор #175 -: Октомври 22, 2009, 12:20:36 pm »
zuzana , вземаш заповедта и я носиш на Силвия, те ще ти каже какво точно следва нататък.
И към нея можеш да отправиш част от хилядите въпроси  :)
*
« Отговор #176 -: Октомври 22, 2009, 12:42:49 pm »
pop4o, благодаря мила.Някои от момичетата писаха тук в форума,че минавало много време докато Силвия се обади ,кога да отидат за начало на стимулацията.Затова се чудех дали да не си запазя час сама.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #177 -: Октомври 22, 2009, 14:45:51 pm »
Момичета, пациентка съм на д-р Персенска но като исках да си запиша час този месец (т.к съм все още в отпуска) от регистратурата ми казаха, че щели да пътуват на конгрес и не можело за този месец ... Знаете ли нещо по въпроса?

*
« Отговор #178 -: Октомври 22, 2009, 14:48:12 pm »
По-напред в темата писаха за конгреса, от 27.10 до 1.11.
А д-р Персенска преглежда само в сряда и петък, може би за утре няма свободни часове.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #179 -: Октомври 22, 2009, 16:04:45 pm »
Взимаш си час за първичен преглед (за Д-р Стаменов се чака около година, за Д-р Персненска по-малко), ще последва вероятно лапаскопия и ин витро.

Евро за първичен преглед няма часове до края на 2010 година и при д-р Стаменов и при д-р Персенка