0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #60 -: Октомври 12, 2009, 13:48:31 pm »
Здравейте. Можете ли да ми кажете тези от Вас които са от Фонда колко време след като си занесохте заповедта ви се обадиха от клиниката. Аз моята я занесох на 01 октомври при Силвето и тя ми каза, че като ми разгладат файла с д-ра Персенска ще ми се обадят те, а пък вече сме 12 октомври и никой не ми е звънял.
Явно ще се наложи да поизчакаш малко,защото както писах по-горе,часто от ембриолозите ще бъдат на конгрес, а и в момента в клиниката е доста натоварено.Най-вероятно ще започнеш стимулация като се върнат всички.
*
« Отговор #61 -: Октомври 12, 2009, 13:52:22 pm »
Фелиндра на кой телефон звъниш?
« Отговор #62 -: Октомври 12, 2009, 14:01:08 pm »
На 02/ 9655741, 02/ 9655742, 02/ 9588009
« Отговор #63 -: Октомври 12, 2009, 14:24:55 pm »
Конгреса им ще бъде от 27.10 до 01.11. Явно и при мен ще се забави началото на стимулацията...
« Отговор #64 -: Октомври 12, 2009, 14:40:30 pm »
Здравейте. Можете ли да ми кажете тези от Вас които са от Фонда колко време след като си занесохте заповедта ви се обадиха от клиниката. Аз моята я занесох на 01 октомври при Силвето и тя ми каза, че като ми разгладат файла с д-ра Персенска ще ми се обадят те, а пък вече сме 12 октомври и никой не ми е звънял.
мила по добре ти се обади и  кажи,че си от фонда иначе има да чакаш,поискай си  час , трябва да си нахална   :wink:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #65 -: Октомври 12, 2009, 14:47:35 pm »
А всички ли ще заминат на този конгрес.
Няма ли да има някои от гинеколозите, за преглед и проследяване на лигавица няма ли да има кой да го направи.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #66 -: Октомври 12, 2009, 15:00:40 pm »
Бихте ли ми казали, как процедират в клиника Малинов при стимулация по дълъг протокол - кога започва същинската стимулация - 14 дни след блокажа или е в зависимост от новия цикъл?
17 дни след блокажа беше при мен, независисмо от новия цикъл.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #67 -: Октомври 12, 2009, 15:48:11 pm »
Конгреса им ще бъде от 27.10 до 01.11. Явно и при мен ще се забави началото на стимулацията...

Преди малко ми се обадиха, но само да изместят часа, за утре съм си.

Питах за конгреса, казаха ми, че и лекарите заминават.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #68 -: Октомври 12, 2009, 17:13:30 pm »
Да,за конгреса ще ходят и Докторите но мисля че поне един от читиримата ще е в клиниката да преглежда.

Felindra,на 9588009,винага съм се свързала без проблем,пробвай отново,а за д-р Персенска на работа е,явно е била болничен за един-два дена.

sistur,направо си записвай час при секретарките,че аз така чаках Силвия един месец и накрая отидох и си записах,а тя така и не ми се обади.

« Отговор #69 -: Октомври 12, 2009, 19:27:54 pm »
Здравейте !
Утре и аз имам час за предварителен преглед преди евентуално започване на стимулация !часът ми е за 16,50 ч.за д-р Персенска, дано да е там , че ме стреснахте с това , че е в болничен  8O !!!

*
« Отговор #70 -: Октомври 12, 2009, 19:42:59 pm »
Д-р Персенска я нямаше сямо в събота. Днес лично говорих с нея! Късмет!
Моля ви за помощ - тези, които са правили там ин витро със стимулация. Знам, че е индивидуално, но ми каза да си запиша час на 1-2 ден от МЦ. Това ще е около 20-21.10.
Веднага ли се почват инжекциите? Май и този опит ще се провали заради семинара  :(
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 19:45:31 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #71 -: Октомври 12, 2009, 19:49:42 pm »
Evita,
Защо не четеш какво се пише в темата  :balk_77:
Д-р Персенска е на работа!
Успех!

anmar
Така като гледам ,май те гласят за къс протокол  :D
Първо ще те прегледат и ще те накарат да пуснеш хормони- ЛХ,Е2,ФСХ,Прогестерон и ако стойностите им са Ок - започваш още на същия ден с  :needleani: в коремчето.
Успех,миличка!!!
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 19:56:24 pm от me4kata »
« Отговор #72 -: Октомври 12, 2009, 19:55:32 pm »
anmar,ако всичко изглежда наред с яйчниците като те погледнат на ехографа и стойностите на хормоните които ще пуснеш в този ден са добри ще започнете инжекциите същият ден.

evita1717,спокойно,там е.

Успех момичета!

*
« Отговор #73 -: Октомври 12, 2009, 20:02:55 pm »
Момичета, огромно благодаря  :D!
Дано не го отлагаме още, че започнах опити от юни, а до сега, или семинар, или отпуска или неоплодена яйцеклетка  :( :( :( Каръшка работа му викам аз на това, ама дано си заслужава. Сега, ако пак преценят, че няма да има време до пункцията заради семинара  :?
Хубава вечер и много успехи на всички! И малко Късмет  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #74 -: Октомври 12, 2009, 20:42:13 pm »

Така като гледам ,май те гласят за къс протокол  :D
Първо ще те прегледат и ще те накарат да пуснеш хормони- ЛХ,Е2,ФСХ,Прогестерон и ако стойностите им са Ок - започваш още на същия ден с  :needleani: в коремчето.
Успех,миличка!!!

започва се в същия ден с хормони и после инжекции!

Бихте ли ми казали, как процедират в клиника Малинов при стимулация по дълъг протокол - кога започва същинската стимулация - 14 дни след блокажа или е в зависимост от новия цикъл?

между 14 и 16-17 ден започват , док ще ти каже на коя дата те вика! Успех!
« Отговор #75 -: Октомври 12, 2009, 21:54:19 pm »
Анмар, дано пък цикълът те изненада като закъснее малко.
Вторият ми опит беше по къс протокол. Трябваше да ида на 3-4 ден от МЦ, но заради конгрес отидох на своя глава на 5ти ден, говорих с д-р Стаменов и той ме прие. Всичко беше наред и стартирахме още същия ден със стимуляцията.
  09.11.2007
*
« Отговор #76 -: Октомври 13, 2009, 10:26:26 am »
Anmar - наистина дано цикълът ти закъснее.
Аз отидох на 2-ри ден от цикъла - така се бяхме разбрали с д-р Персенска. Всъщност си бях записала час от по-рано. Но пък цикълът ми подрани и аз веднага се обадих в клиниката и ми го смениха. Започнахме стимулацията от втория ден (моя цикъл е кратък - 26-27 дни). Бях на стимулация 7 дни. На осмия ден имах само цитротайд и овитрел в 23 часа. На 9-ти ден (днес) - нищо. И утре пункция - на 11 ден от от цикъла и 10 от стимулацията. Но аз действам бързо. По принцип нормално овулацията ми е около 13-14 ден от цикъла. При предишния опит на ЕЦ пункцията ми е била на 14 ден от цикъла.
Повечето момичета, с които говорих в клиниката са около 10 дни на стимулация.
Не знам дали това може да те ориентира някак си във времето.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #77 -: Октомври 13, 2009, 13:00:01 pm »
silvi35,и аз съм при Д-р Стаменов изкам да те питам че ме е страх от пункцията какво чустваш след това.Успех
« Отговор #78 -: Октомври 13, 2009, 17:36:28 pm »
silvi35,и аз съм при Д-р Стаменов изкам да те питам че ме е страх от пункцията какво чустваш след това.Успех
Миличка, аз имах малко фоликули. Само два са ми пунктирали, иначе имах още два други по-малки.С упойка бях по мое желание. След пункцията имах съвсем леки болки в яйчниците като при цикъл и много леко зацапване. Не бива да те е страх, док е много внимателен, дори ако някога ми се наложи, а дано да нямам нужда ,бих го направила и без упойка. Успокой се и мен ме беше страх, а то въобще не е страшно.Успех ти желая!
« Отговор #79 -: Октомври 13, 2009, 17:50:35 pm »
Момичета,знаете ли в колко часа най-късно мога да си пусна хормонални изследвания?Знам,че резултатите са готови след 12:30ч.Благодаря ви предварително!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."