0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #40 -: Октомври 10, 2009, 14:13:44 pm »
ivaleta, точно за 17 дни бяха и моите. Даже не 17 - просто ми ги изписа и каза тест на 17 ден. Е няма да ги спирам преди да съм правила тест я. Пих си всичко чинно почти 3 месеца.
Пожелавам и на вас така.
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #41 -: Октомври 10, 2009, 16:06:22 pm »
 Pesheck  :thankyousign:

« Отговор #42 -: Октомври 11, 2009, 17:36:54 pm »
Здравейте  вчера ми бе6е 14 ден от трансфера и си направих тест- появи се бледо розава чертичка и се чудя дали лекарствата могат повлият на теста (утрогестан,естрофем,и неофолик(фолиева киселина))след 3 дена 6те си направя друг ,но незнам дали да ги спра и тогава да си го напрая?може ли  един савет   
*
« Отговор #43 -: Октомври 11, 2009, 17:40:47 pm »
В никакъв случай не ги спирай!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #44 -: Октомври 11, 2009, 17:44:11 pm »
Здравейте  вчера ми бе6е 14 ден от трансфера и си направих тест- появи се бледо розава чертичка и се чудя дали лекарствата могат повлият на теста (утрогестан,естрофем,и неофолик(фолиева киселина))след 3 дена 6те си направя друг ,но незнам дали да ги спра и тогава да си го напрая?може ли  един савет   

Тези лекарства не влияят на теста, така че - тихичко честито. :)
*
« Отговор #45 -: Октомври 11, 2009, 18:52:47 pm »
дали лекарствата могат повлият на теста (утрогестан,естрофем,и неофолик(фолиева киселина))след 3 дена 6те си направя друг ,но незнам дали да ги спра и тогава да си го напрая?може ли  един савет   

Изброените лекарства не влияят на теста за бременност. Утрогестана и Фолиевата се приемат до 12г.с..
Честити две чертички!
Лека и успешна бременност!
*
« Отговор #46 -: Октомври 11, 2009, 19:37:33 pm »
лекарствата не спирай в никакъв случай! ПО-добре е да пуснеш кръвен тест , за да се види стойността на ЧХГ-то!
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #47 -: Октомври 11, 2009, 23:26:37 pm »
Здравейте и от мен  :bighug:вчера ми правиха биопсия при Стаменов много ме боля :balk_144:
на вас правели са ви такава процедура
и за какво по точно се прави тя :balk_163: :roll:
ако споделите ще съм ви много благодарна :bighug:
Благодаря ви предварително
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #48 -: Октомври 12, 2009, 09:48:13 am »
Здравейте и от мен  :bighug:вчера ми правиха биопсия при Стаменов много ме боля :balk_144:
на вас правели са ви такава процедура
и за какво по точно се прави тя :balk_163: :roll:
ако споделите ще съм ви много благодарна :bighug:
Благодаря ви предварително

Мила, виж това

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=37238.new;topicseen#new

На мен са ми правили, пиши ми, ако имаш въпроси.

Момичета, моля ви помагайте, моята колежка и много добра приятелка е със съмнения за втора извънматочна, ходи при д-р Стаменов, но все още нищо не се вижда, кръвния тест е към 200 единици.
При какви стойности може да се види сакчето, как точно се удвояваше, на 24 часа ли.
Според вас, ако се окаже пак извънматочна, д-р Стаменов би ли се съгласил да направи лапароскопията при неговия натоварен график.
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 09:51:43 am от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #49 -: Октомври 12, 2009, 11:03:59 am »
Силве, над 1000 трябва да е, за да се види, а удвояването е на 48 часа.
Болки има ли момичето?
Дано да си е в матката!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #50 -: Октомври 12, 2009, 11:09:48 am »
Да, казва че има придърпване вдясно, но и има кафеникаво зачапване.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #51 -: Октомври 12, 2009, 12:03:53 pm »
silvanchence Благодаря ти много  :bighug:
*
« Отговор #52 -: Октомври 12, 2009, 12:42:43 pm »
Момичета вчера имах час и трябваше да започна стимулация , но ме върнаха понеже ще ходят на конгрес другия месец и няма да могат да си свършат работата до край. За мен това е странно , защото предния ден като си записах час никой не ме предупреди затова и разходката ми до София се оказа абсолютно безсмислена...... :(
*
« Отговор #53 -: Октомври 12, 2009, 12:56:37 pm »
Ще ходят на конгрес в края на този месец, затова са те върнали. Не помня точно на кои дати няма да ги има и няма да могат да наблюдават стимулациите. Спомни си дали като си вземала часа си споменала, че е за започване на стимулация.
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 12:59:18 pm от shanoar »
« Отговор #54 -: Октомври 12, 2009, 13:07:55 pm »
Моля Ви, кажете ми някой знае ли до кога д-р Персенска ще е в болнични, трябва да и звънна но не искам да я притеснявам?
И още нещо как да се свържа със секретарките когато ми даде свободен сигнал линията се отваря и чувам приятен женски глас, който ми казва че всички оператори в момента са заети да звънна по-късно.
Благодаря Ви предварително :D
*
« Отговор #55 -: Октомври 12, 2009, 13:28:20 pm »
Felindra
Д-р Персенска вчера беше в клиниката.

Ще ходят на конгрес в края на този месец, затова са те върнали. Не помня точно на кои дати няма да ги има и няма да могат да наблюдават стимулациите. Спомни си дали като си вземала часа си споменала, че е за започване на стимулация.

Аз знам единствено,че имунолозите и част от ембриолозите ще ходят на конгрес.В сряда съм на преглед и ще гледам да събера повече инфо.
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 13:31:27 pm от me4kata »
*
« Отговор #56 -: Октомври 12, 2009, 13:31:50 pm »
аз не съм разбрала, че била в болнични - и в сряда, и в петък миналата седмица бях на преглед при нея, а вчера (неделя) я видях на пункцията
« Отговор #57 -: Октомври 12, 2009, 13:36:12 pm »
Мече много ти благодаря! :D
А за телефоните нещо да ми кажете?
Пак Благодаря!
*
« Отговор #58 -: Октомври 12, 2009, 13:39:30 pm »
Здравейте. Можете ли да ми кажете тези от Вас които са от Фонда колко време след като си занесохте заповедта ви се обадиха от клиниката. Аз моята я занесох на 01 октомври при Силвето и тя ми каза, че като ми разгладат файла с д-ра Персенска ще ми се обадят те, а пък вече сме 12 октомври и никой не ми е звънял.
« Отговор #59 -: Октомври 12, 2009, 13:41:08 pm »
Бихте ли ми казали, как процедират в клиника Малинов при стимулация по дълъг протокол - кога започва същинската стимулация - 14 дни след блокажа или е в зависимост от новия цикъл?