0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #960 -: Януари 17, 2010, 12:21:25 pm »
makiyaki какво става с теб.До къде стигна в процедурата?
Аз чакам да ми дойде лелката, записала съм си час за 20ти, когато е 15ти ден след Лукрина, но от тук разбрах че ако не ми дойде до 20ти трябва да презапиша часа за когато ми дойде, въпроса е ако ми дойде на 18ти, мога ли да си ползвам часа на 20ти или трябва веднага да тичам на преглед още на 18ти??
Фабия, ти докъде я докара, къде ти сложиха лукрина на тебе, мускулно ли и видяха ли те на УЗИ преди да ти го боднат?

И за имам едни терзания с лукрина. Сложих го на 11.1. Нямам представа кога трябва да ми дойде. Освен това часът ми за началото на стимулацията е за 23.1, което се пада 12-ти ден след лукрина и май е рано. Трябва ли да го сменя?
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 12:57:19 pm от cream »
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #961 -: Януари 17, 2010, 12:43:40 pm »
makiyaki какво става с теб.До къде стигна в процедурата?
Аз чакам да ми дойде лелката, записала съм си час за 20ти, когато е 15ти ден след Лукрина, но от тук разбрах че ако не ми дойде до 20ти трябва да презапиша часа за когато ми дойде, въпроса е ако ми дойде на 18ти, мога ли да си ползвам часа на 20ти или трябва веднага да тичам на преглед още на 18ти??
Фабия, ти докъде я докара, къде ти сложиха лукрина на тебе, мускулно ли и видяха ли те на УЗИ преди да ти го боднат?

И за имам едни терзания с лукрина. Сложих го на 11.1. Нямам представа кога трябва да ми дойде. Освен това часът ми е за 23.1, което се пада 12-ти ден след лукрина и май е рано...
Трябва да ти дойде на време.Аз бях по същия начин и за първия преглед все още леко кървях.Казаха,че е нормално и така щяло да бъде до първата инжекция на стимулацията.
Успех
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #962 -: Януари 17, 2010, 15:32:55 pm »
Ишо75,
т.е. стимулацията започва, чак едва след като цикъла ти дойде и ти свърши кървенето, така ли? Май нещо не схванах  :(
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #963 -: Януари 17, 2010, 16:02:42 pm »
Аз пък имам една чуденка,търсих но не видях някъде да е писано,ако съм пропуснала,моля да ме извините.Става въпрос за това лепило,наистина ли трябва да имам три неушпешни опита инвитро,за да ми го поставят,аз ли да попитам доктора или той ще ми предложи,може ли да се постави при първи опит,колко струва,моля ако има момичета ,на които е слагано да ми пишат.Защото сега ми е 4-ти ден от стимулацията и май нямам много време!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #964 -: Януари 17, 2010, 16:15:35 pm »
Здравейте, момичета! Не съм пациент на тази клиника, но от няколко седмици ми се върти в главата да се запиша за консултация при доктор Стаменов. Имам едно неуспешно ИКСИ, и неуспешен замразен трансфер. С една отстранена тръба в следствие на извънматочна, а другата пропуска контрастно вещество "задоволително". Смятам да взема копие от цялата ми папка от другата клиника. Ако се сещате за нещо, което изисква докторът при първи преглед, ще съм благодарна да споделите.  :wink: Другото което искам да ви питам е имате ли идея колко време се чака за първичен преглед?  :D Успех на всички  :)
« Отговор #965 -: Януари 17, 2010, 16:18:02 pm »
didundri, за лепилото лекарите сами преценят, не е твоя работа да ги питаш предварително, но ако така ще си по- спокойна- направи го след пункцията, когато те консултират какво да правиш и как са протекли нещата, не бързай още сега.Makiyaki, Cream, не се шашкайте предварително какво ще се случи ако...Ако ви дойде по-рано, изчакайте си деня, в който са ви казали да отидете на преглед(15- ти след Лукрина), не трябва да хуквате в деня, в който "цъфнете", нали затова е блокираща инжекция и блокира яйчниците да не произвеждат сами този цикъл яйцеклетки, а да чакат каквото им подадат от стимулацията, та няма страшно да изпуснете влака. Ако ви закъснява, а денят на прегледа е настъпил, тогава трябва да се изчака да ви дойде, за да се види на УЗИ на каква база стартирате стимулацията- та в такъв случай знам, че се отлага часа за ден-два по- късно, когато ви е дошла лелката. При всички случаи няма кай знае какви разминавания от редовния цикъл, когато сте по дълъг протокол. Желая ви успех!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #966 -: Януари 17, 2010, 16:50:48 pm »
mari-al, благодаря за разясненията! Сега само трябва да уточня дали да си променям часа, защото е за 12-ти ден от лукрина и вероятно ще е рано.

didundri, при моя първи опит мин. година ми сложиха лепило. Не съм ги питала, те така прецениха.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #967 -: Януари 17, 2010, 17:15:54 pm »
При мен на първия опит не ми сложиха,но на втория го направиха без да питам.И двата бяха неуспешни.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #968 -: Януари 17, 2010, 18:52:34 pm »
здравейте момичета,

моля за информация. Не съм все още пациентка на клиниката ,но послушно си чакам часът вече година. Става дума за   имейл адреса на клиниката . Този който  е даден на страницата им може би е препълнен  или не функционира,  писмата ми се връщат  обратно.Знаете ли актуален имейл адрес? Предварително благодаря и успехи на всички!
Очакваме те бебче
« Отговор #969 -: Януари 17, 2010, 19:31:42 pm »
А да сте чували за някаква процедура,при която се изтънявал слоя на ембриона с лазер за да се имплантира по лесно.Може въпросът да ви се стори глупав,защото дори не знам как се нарича тази процедура.
*
« Отговор #970 -: Януари 17, 2010, 19:51:55 pm »
А да сте чували за някаква процедура,при която се изтънявал слоя на ембриона с лазер за да се имплантира по лесно.Може въпросът да ви се стори глупав,защото дори не знам как се нарича тази процедура.
http://www.invitro-bg.com/?page=video2
*
« Отговор #971 -: Януари 17, 2010, 19:58:33 pm »
Ифи,не искам да те разочаровам,в момента се записват часове за първичен преглед за февруари - март 2011г.
*
« Отговор #972 -: Януари 17, 2010, 22:05:29 pm »
makiyaki на мен ми сложиха лукрина в дупето на 10.01.2010 и ми казаха на 25.01. да отида в клиниката.Не знам какво ще ми правят и все още не ми е дошло и си 4акам.Това е от мен.
*
« Отговор #973 -: Януари 17, 2010, 22:12:03 pm »
mari-a а ако ми дойде по-рано и вече ми е свършило, а до прегледа ми има време и изпусна точното време, когато се започва със стимулацията триябва ли да се обадя да си запиша час за по-рано /сллед като ми е свършило/.Дано да си ме разбрала,че нещо омотано го написах!
« Отговор #974 -: Януари 17, 2010, 22:15:02 pm »
mari-a а ако ми дойде по-рано и вече ми е свършило, а до прегледа ми има време и изпусна точното време, когато се започва със стимулацията триябва ли да се обадя да си запиша час за по-рано /сллед като ми е свършило/.Дано да си ме разбрала,че нещо омотано го написах!
Разбрах те много добре, почти на 100 % съм сигурна, че не ти трябва по- ранен час, но все пак ако се случи така- свържи се с клиниката и задай там въпроса си, може би на телефона за спешност. Ако не го знаеш- питай, че сега не ми се търси да го напиша тук.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #975 -: Януари 17, 2010, 22:16:52 pm »
знам го благодаря ти
*
« Отговор #976 -: Януари 17, 2010, 22:31:28 pm »
Щом са ти казали на 25.01 отиваш на 25, няма опасност да изпуснеш точното време и няма нужда да звъниш на спешния телефон.
Когато бях по дълъг протокол цикъла ми започна на 8 ден след поставянето на инжекцията, а стимулацията започна чак на 10 ден от цикъла.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #977 -: Януари 17, 2010, 22:34:22 pm »
здравейте момичета,

моля за информация. Не съм все още пациентка на клиниката ,но послушно си чакам часът вече година. Става дума за   имейл адреса на клиниката . Този който  е даден на страницата им може би е препълнен  или не функционира,  писмата ми се връщат  обратно.Знаете ли актуален имейл адрес? Предварително благодаря и успехи на всички!

В момента се прави нов сайт доколкото разбрах! :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #978 -: Януари 17, 2010, 22:39:35 pm »
pop4o значи няма място за притеснение щом не се влияе стимулацията от началото на самата менструация.Аз си помислих че има определен ден от цикъла на който се започва с инжекциите.Благодаря ти.
*
« Отговор #979 -: Януари 18, 2010, 01:41:13 am »
момичета трябва ми актуална цена за ЦС без анестезия ! И ако някой ми каже и подробности свързани с тази процедура , много ще съм благодарНА