0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #700 -: Декември 10, 2009, 14:06:39 pm »
И за лабораторията и за имунологичните не съм записвала час досега, просто отивам и си чакам реда.
Ако ходиш в един ден за двете предупреди на първото място, за да не те бодат няколко пъти.
« Отговор #701 -: Декември 10, 2009, 14:10:09 pm »
Предстоят ми хормонални изследвания, та въпроса ми е трябва ли да запиша час за лабораторията?А за имунологични записва ли се час?Благодаря предварително!

Таня, аз направих имунологичните без да записвам час. Имуноложките са всеки ден в клиниката. Идват след 10 часа сутринта. Ако нещо те притеснява можеш да ги питаш на тел. 965 57 57.
*
« Отговор #702 -: Декември 10, 2009, 15:05:00 pm »
Момичета благодаря ви много за инфото!Златни сте!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #703 -: Декември 10, 2009, 15:36:37 pm »
Някой може ли да ми каже как да стигна до клиниката от Централна гара? Какви автобуси или тролейбуси трябва да ползвам?Благодаря предварително!

Пролетина, аз стигам с трамвай №7. Хващаш го от спирката срещу ЖП-гарата и слизаш, ако не се лъжа, на дванайстата спирка. От кръстовището тръгваш на дясно по "Гоце Делчев" към пазара на "Красно село". Клиниката се пада от лявата ти страна.
« Отговор #704 -: Декември 10, 2009, 19:21:29 pm »
Здравейте,момичета!Толкова се радвам ,че ви има....научавам толкова много неща от вас.
Аз също съм пациентка на клиниката и съм страшно доволна от д-р Стаменов и екипът му,всички са много добри и внимателни.Имах невероятният късмет да се запиша , а и да съм точно негова пациентка-има Бог!На мен на 22.01.2010г.ми предстои лапаро,притеснена съм,но...дано резултатът е ок.Ще се радвам да ми пишат момичета,които вече са преминали през тази процедура в тази клиника,макар че изчетох доста за лапароскопията....Ехоооо,и момичета от Добрич пациентки на клиника "Надежда",ще се радвам да се запознаем,аз също съм от там.
Желая на всички много успех и дано Новата Година донесе на всички ни, по едно красиво и здраво бебе,а може и по две :D :bori_007: :bori_004: :bori_005:
*
« Отговор #705 -: Декември 10, 2009, 20:08:27 pm »
makiyaki
Закона не мога да го цитирам,но като цяло при възраст над 35г и повече от 2 неуспешни опита се разрешава трансфериране на повече от 3 ембриона.

Закона и да се цитира- файда няма- с две думи закона е в ръцете на док, ако искат да ти върнат пове4ко ембр. намират при4ина, за да го направят, ако не искат да ти върнат пове4е- цитират ти закона като оправдание  8O
Само за сравнение ще кажа закона в Англия- жена под 35 = едно ембр на трансфер, независимо колко /не/успешни опита преди това. Жена над 35 под 40 = 2 ембр на трансфер, пак независимо от по горе споменатото. Връщане на пове4е от 2 ембр. на независимо коя/ каква жена е незаконно в Англия, затова англи4аните ходят в 4ужбина.  :wink:
Т.е. БГ закона е като всеки БГ закон, с поле за мн маневри, действия и разсъждения- извинявам се за  :offtopic:
:goodluck: на вси4ки 4акащи  :D
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #706 -: Декември 10, 2009, 20:42:38 pm »
Елфи е побликувала в темата за снежковците част от закона.Ще си позволя да я цитирам:
 Ето част от ЗАКОНА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ОРГАНИ, ТЪКАНИ И КЛЕТКИ:

3.5.1. три ембриона на стадий до компактизация, включително при лица на възраст до 36 години и до два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
3.5.2. два ембриона на стадий бластоцист при лица на възраст до 36 години и до два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
3.5.3. четири ембриона на стадий до компактизация включително при лица на възраст
над 36 години и/или над 2 неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
3.5.4. три ембриона на стадий бластоцист при лица на възраст над 36 години и/или над два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
3.5.5. два ембриона независимо от стадия, когато е извършено подпомагане на излюпването (с химически агент или лазер) при лица на възраст до 36 години и до два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
3.5.6. три ембриона независимо от стадия, когато е извършено подпомагане на излюпването (с химически агент или лазер) при лица на възраст над 36 години и над 2 неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
 3.5.7.четири ембриона след криоконсервация и размразяване независимо от стадия при лица на възраст до 36 години и до два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
3.5.8. пет ембриона след криоконсервация и размразяване независимо от стадия при лица на възраст над 36 години и над два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;
*
« Отговор #707 -: Декември 10, 2009, 20:53:52 pm »
 Ме4ката :thankyousign: за цитата, да, става ве4е по ясно, какъв то4но е закона   :D
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #708 -: Декември 10, 2009, 22:16:48 pm »
Здравейте!Днес ходих до клиниката да си запиша час за д-р Стаменов за януари месец/така се бяхме разбрали с него,след като пусна хормони,да се видим/,обаче ми казаха,че свободни часове за януари няма :(.Предложиха ми да си запиша час при д-р Персенска,за да не губя месеца и аз се съгласих.До сега съм била на три прегледа в клиниката и все при д-р Стаменов.Знам че работят в екип и за това се съгласих, следващия ми преглед да е при д-р Персенска.Нали това не трябва да ме притеснява... :oops:?
мимижорка,аз до момента имам 3 прегледа,първичен при д-р Стаменов,вторият при д-р Шефкедова и третият при д-р Персенска.И тримата са невероятни хора и няма никакво място за притеснение.
За следащият преглед въобще не знам кои д-р ще бъде ,но това не ме притеснява,защото знам ,че съм на правилното място с най-добрите специалисти :D
Успех и късмет мила :wink:
« Отговор #709 -: Декември 10, 2009, 22:25:02 pm »
Здравейте!Днес ходих до клиниката да си запиша час за д-р Стаменов за януари месец/така се бяхме разбрали с него,след като пусна хормони,да се видим/,обаче ми казаха,че свободни часове за януари няма :(.Предложиха ми да си запиша час при д-р Персенска,за да не губя месеца и аз се съгласих.До сега съм била на три прегледа в клиниката и все при д-р Стаменов.Знам че работят в екип и за това се съгласих, следващия ми преглед да е при д-р Персенска.Нали това не трябва да ме притеснява... :oops:?
мимижорка,аз до момента имам 3 прегледа,първичен при д-р Стаменов,вторият при д-р Шефкедова и третият при д-р Персенска.И тримата са невероятни хора и няма никакво място за притеснение.
За следащият преглед въобще не знам кои д-р ще бъде ,но това не ме притеснява,защото знам ,че съм на правилното място с най-добрите специалисти :D
Успех и късмет мила :wink:

Сигурна съм че сме на точното място :D!Имам огромно доверие на всички!Спокойна съм,изпълнена с много НАДЕЖДА!И на теб много успех :D!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #710 -: Декември 11, 2009, 09:48:59 am »
здравейте момичета,
На 9.12.2009г. си взех заповедта за страртиране на първо ин витро в клиника "Малинов", след което ми определиха час за 13.01.2009г.- за преглед.Записах се при д-р Персенска.Та въпросът ми е следния: Веднага ли се започва с процедурата или това ще е първоначален преглед/имам предид изследвания,запознаване с пациентката,прегледи и др./?
Питам момичета минали по този път, защото не съм от София и бих желала да се информирам навреме.Ще се радвам да отговорят повече момичета.Благодаря предварително!
*
« Отговор #711 -: Декември 11, 2009, 10:45:30 am »
За първи път ли ще те преглеждат в клиниката?- от прочетеното останах с такова убеждение. Ако прегледа е първичен, ще се запознаят със случая ти и ще обсъдите какво следва понатам.
*
« Отговор #712 -: Декември 11, 2009, 10:52:06 am »
здравейте момичета,
На 9.12.2009г. си взех заповедта за страртиране на първо ин витро в клиника "Малинов", след което ми определиха час за 13.01.2009г.- за преглед.Записах се при д-р Персенска.Та въпросът ми е следния: Веднага ли се започва с процедурата или това ще е първоначален преглед/имам предид изследвания,запознаване с пациентката,прегледи и др./?
Питам момичета минали по този път, защото не съм от София и бих желала да се информирам навреме.Ще се радвам да отговорят повече момичета.Благодаря предварително!
Здравей djenika! И аз не съм от София.Ще ти кажа при мен как протичат нещата.На 26.09. си взех заповедта и я занесох в клиниката.Дадоха ми час за 14.10. за първичен преглед, понеже досега не съм била пациентка на клиниката. Прегледа ме д-р Персенска , разгледа ми изследванията и назначи някои други, в случая при мен хормоните на щитовидната жлеза и каза , че трябва да направя и хистероскопия, че се съмнява за полип. Изследвах хормоните - всичко беше наред.На 10.11. направих хистероскопия - махнаха полип. На 25.11. пак ходих в клиниката на преглед след хистероскопията  и вече ми казаха , че може да почваме стимулация. Днес съм на прглед за да ми кажат по какъв протокол ще протече стимулацията и януари живот и здраве започваме.Това е засега , ако мога да бъда полезна с нещо друго пииши и на лични.Успех!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #713 -: Декември 11, 2009, 10:55:43 am »
Да това ще е само преглед.Ще решавате какаво ще правите преди процедурата.Може да пуснете и изследвания.Ако ти е втори опит може да има и биопсия.нещата са навързани и по принцип за всеки е индивидуално,но не се плаши,сигурна съм,че ще направят най-доброто за теб.Стискам ти палци. tree2a santa2
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #714 -: Декември 11, 2009, 10:58:46 am »
За първи път ли ще те преглеждат в клиниката?- от прочетеното останах с такова убеждение. Ако прегледа е първичен, ще се запознаят със случая ти и ще обсъдите какво следва понатам.
да,за първи път ще ме преглеждат.
*
« Отговор #715 -: Декември 11, 2009, 12:07:55 pm »
здравейте момичета,
На 9.12.2009г. си взех заповедта за страртиране на първо ин витро в клиника "Малинов", след което ми определиха час за 13.01.2009г.- за преглед.Записах се при д-р Персенска.
Първо,честито за заповедта!

Момичета,нещо не мога да разбера.
Значи какво излиза от цялата работа,че независимо дали си била пациент на клиниката или не си,щом получиш заповед - започваш процедура?
« Отговор #716 -: Декември 11, 2009, 12:17:41 pm »
Аз съм пациенка на клиниката от март 2008.Чаках близо 8 месеца за първичен преглед.С хиляди уговорки и молби успявам да си запиша час.Нямам нищо против момичетата,които отиват  със заповедта и започват веднага процедура,без да се налага да чакат , но не разбирам политиката на клиниката.Малко се раздразних ,честно казано.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #717 -: Декември 11, 2009, 12:25:24 pm »
Все пак от клиниката са им подготвили документите поне преди 6 месеца, и те са чакали, не се дразнете от такива неща.
Пък и забелязах че подготвят документи за пациенти на лекари които работят с клиниката.
*
« Отговор #718 -: Декември 11, 2009, 12:26:35 pm »
Така е,пациентка съм на клиниката от март 2009,а за първичен преглед чаках десет месеца.Сега който си вземе заповедта,сменя клиниката в последния момент и става пациент автоматично.Така изцеждаме силите и на докторите и нашите,но това е положението.Да са живи и здрави всички от екипа,да си отпочинат и догодина с нови сили да ни даряват с щастие.
« Отговор #719 -: Декември 11, 2009, 12:39:14 pm »
Попчо,има и такива ,на които документите не са им подготвени от клиниката.Последният момент сменят клиниката.И те са чакали-да,ама на мен ми отказват час за януари  ,защото вече всичко е пълно ,а виж какво чета днес.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке