0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #520 -: Ноември 25, 2009, 17:55:32 pm »
Съкровище,
Аз малко се пообърках  :oops:,ама то нали знаеш каква е причината  :lol:
Стискам ти палци с всичките си лапички  :lol: Искам утре задоволителен брой фоликулчета  :wink:

Сега гледам как едното "М" виси в темата и се спотайва,ах лелелелелеле  :lol:
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 18:02:57 pm от me4kata »
*
« Отговор #521 -: Ноември 25, 2009, 18:00:22 pm »
Ех, Мече, Мече :)
За клиниката си права, толкова много жени има в стимулация и както нашия любим доктор се изрази: има много случаи "а ла теб" :D, т.е. с повечко стаж в опитите...
За сега, това което чух беше Пурегон-а е твоето лекарство, това трябва да означава, че са добре нещата. Д-р Стаменов не е по излишните приказки...С Божията воля, продължаваме напред до preggo
Стискайте палци, дружки :)

П.П. Кой бил партизанин после :lol:
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 18:34:26 pm от meci73 »
*
« Отговор #522 -: Ноември 25, 2009, 18:10:24 pm »
Ама ви изкарах на светло,а  :lol: :lol: :lol:
Чакам още едно "М"  :wink:
« Отговор #523 -: Ноември 25, 2009, 20:32:54 pm »
Мечи, страшен ятак си, да знаеш. Не знам дали имам за хвалене, днес дори не обърнах подобаващо внимание на бройката, която съм заформила, но видях, че е повече от предния път. Което е много добре, доволна съм. Вече забелвам и дупе за инджекцийки от днес, освен коремче.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #524 -: Ноември 25, 2009, 20:51:03 pm »
А освен това след първото неуспешно ИКСИ в клиника Малинов направихме и задължителните генетични и имунологични изследвания там, като тогава-ноември, декември 2007г. цените бяха: пълен пакет имунологични 240 лв., генетични-на двамата по 100 лв. И точно тогава се разбра причината за диагнозата в спермограмите: мъжки генетичен фактор-хромозомна транслокация. Така, че аз мисля, че си избрала точното място и точните лекари, на които да се довериш: клиника Малинов. Пожелавам УСПЕХ на всички.

Теменуга, Ние сме с таква диагноза, но не сме правили генетични, освен ДНК фрагментация. Може ли да кажеш какви точно изследвания пуснахте, чрез които се регистрирахте този фактор?
« Отговор #525 -: Ноември 25, 2009, 21:09:57 pm »
Чакайте и аз да се запиша.
Неизяснен стерилитет, през февруари хистероскопия и отстраняване на полип, в момента 8-ми ден от стимулация - резултат - към 15 фоликула около 11/13мм, лигавица М8мм.
Това ми е първи опит, не знам дали съм в графата "добре". Утре отново имам час и живот и здрве ще видим. Миналата сдмица бях много изнервена, заради това което предстои в момента съм адски спокойна, надявам се да остна така до края.

Пожелаам успех на всички!
« Отговор #526 -: Ноември 25, 2009, 21:22:56 pm »
Точно така, Emi_K, продължавай да бъдеш "адски спокойна", според мен си в графата "добре" и ти пожелавам и след трансфера да останеш в нея.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #527 -: Ноември 26, 2009, 08:00:06 am »
Точно така, Emi_K, продължавай да бъдеш "адски спокойна", според мен си в графата "добре" и ти пожелавам и след трансфера да останеш в нея.

Дано, благодаря ти за пожеланието!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #528 -: Ноември 26, 2009, 08:09:16 am »
Здравейте, момичета! След тази прекрасна лийника на малката Николета в началото на темата пожелавам на всички в скоро време да повлечем крака след Пешек! Не искам да спамя темата, но тъй като Пешек е пациент на нашата клиника, не мога да се въздържа и искам да й честитя от все сърце голямата радост. Честито, миличка! Бъдетете много, ама много щастливи заедно!  :bighug: :bighug: :bighug:
А сега да попитам. Денят на трансфера брои ли се първи или започваме от следващия. Благодаря много и успех на всички.
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 08:14:17 am от Rib4o »
« Отговор #529 -: Ноември 26, 2009, 08:24:37 am »
Денят на трансфера се брои, т.е., ако днес ти е трансферът, започваш да броиш - 26.11. = ден 1, 27.11. = ден 2 и т.н., и на 5-ти декември (ден 10) можеш да пуснеш кръвен тест и ние да ти стискаме палци.
Успех и късмет!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #530 -: Ноември 26, 2009, 08:46:12 am »
Денят на трансфера се брои, т.е., ако днес ти е трансферът, започваш да броиш - 26.11. = ден 1, 27.11. = ден 2 и т.н., и на 5-ти декември (ден 10) можеш да пуснеш кръвен тест и ние да ти стискаме палци.
Успех и късмет!

:thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
« Отговор #531 -: Ноември 26, 2009, 09:43:02 am »
Добро утро и от мен,

аз още не съм си записала час за декември, но все се надявам да се вмъкна набързо.

Деня на ЕТ се брои в зависимост кога е правен, ако е сутринта се брои, ако е следобеда не, води се за нулев ден.
На запад броят от пункцията, защото тогава дефакто се опложда яйцеклетката.

Успех

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #532 -: Ноември 26, 2009, 10:31:09 am »
Здравейте момичета, някой знае ли дали клиниката ще почива и кога? Благодаря предварително!
« Отговор #533 -: Ноември 26, 2009, 11:15:14 am »
До колкото знам ще почиват след 8-9.12 до януари.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #534 -: Ноември 26, 2009, 16:01:32 pm »
Един може би много тъп въпрос от мен  :ask:
Какво включва ПКК която искат преди пункция, някой заглеждал ли е подробно?
По-точно ме интересува дали има холестерол и кръвна захар?
*
« Отговор #535 -: Ноември 26, 2009, 16:08:38 pm »
тези показатели ги няма в ПКК, има левкоцити, еритроцити, хемоглобин и други такива
*
« Отговор #536 -: Ноември 26, 2009, 18:43:28 pm »
Да се отчета и аз  :D
Сутринта бях на праглед.  4-ти ден от стимулацията. Д-р Стаменов каза на финала, че много добре върви  :D Дано така да продължи и за напред! Продължавам с Гонал 150 и от тази вечер и Цитротид. Събота хормони и преглед!
Късмет момичета!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #537 -: Ноември 26, 2009, 19:53:44 pm »
Браво Анмарче,продължавай в същия дух :D! :crossfingers:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #538 -: Ноември 26, 2009, 20:59:45 pm »
До колкото знам ще почиват след 8-9.12 до януари.
Аз бях на преглед на 25.11 в клиниката и си записах час за 11.12. Секретарката ми каза ,че от 12.12. няма да работат.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
« Отговор #539 -: Ноември 26, 2009, 21:49:15 pm »
Благодаря момичета!