0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #500 -: Ноември 23, 2009, 23:23:53 pm »
Правих пълен пакет имунологични през месец юни - 260 лв. Резултатите бяха готови след 12 дни, но и на мен ми бяха казали 2 седмици.
Генетични не съм правила. Успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #501 -: Ноември 23, 2009, 23:42:59 pm »
Аз правих имунологичните през септември - 260 лв.Казаха ми,че ще са готови за 10 дни,но в крайна сметка бяха готови за 6 дни.Явно зависи колко са натоварени имунолозите.

Мира,
Генетичните са по 150лв на човек и е хубаво да ги направите и ти и мъжа ти.
*
« Отговор #502 -: Ноември 24, 2009, 00:03:37 am »

Момичета, за колко време стават имунологичните и генетичните в нашата клиника? Имунолог. съм правила, но в Плевен, там чаках 1 седмица. Генетични не съм правила и не знам въобще след колко време са готови, нито колко струват?

аз правих имунологични септември - цената е 260лв за пакет. стават за около 2 седмици.
Генетични правих октомври - 150лв на човек ( ние правихме и двамата) . Док. която ги прави идва в клиниката само в понеделник и е с предварително записване при секретарките горе на 4-ти етаж. Стават за 1 месец. Същата док. работи и в Майчин дом. Доколото разбрах там изследванията са безплатни ( на 6-ти етаж)
Успех!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #503 -: Ноември 24, 2009, 11:43:13 am »
А за колко време става микробиологията, от секретарките ли се взема.

Имате ли информация за януари вече записват ли, че миналата седмица ми отказаха.

Има някаква нова секретарка там, и Веси я обучаваше, а къде отиде всъщност високото слабо момиче, мисля Таня се казваше?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #504 -: Ноември 24, 2009, 11:51:42 am »
Миналата седмица си записах час за януари.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #505 -: Ноември 24, 2009, 12:17:47 pm »
Имаше ли проблем при записването?

Аз в петък бях и опитах да си запиша, но секретарката каза, че записват само, ако д-р Стаменов е казал, че нещо трябва да ми се прави конкретно.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #506 -: Ноември 24, 2009, 12:27:53 pm »

Аз в петък бях и опитах да си запиша, но секретарката каза, че записват само, ако д-р Стаменов е казал, че нещо трябва да ми се прави конкретно.

Ти не трябва ли първо да правиш хистероскопия преди да започнеш стимулация?Най-добре се разбери с д-р Стаменов как ще процедирате за напред.

Микробиологията я пращат в Кандиларов.Резултатите стават за около 10 дни и се взимат от секретарките на 4-я етаж.
*
« Отговор #507 -: Ноември 24, 2009, 12:56:09 pm »
Нямаше проблем със записването на час, най-вероятно защото нямах претенции за конкретен ден и час.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #508 -: Ноември 24, 2009, 13:33:03 pm »

Ти не трябва ли първо да правиш хистероскопия преди да започнеш стимулация?Най-добре се разбери с д-р Стаменов как ще процедирате за напред.

Микробиологията я пращат в Кандиларов.Резултатите стават за около 10 дни и се взимат от секретарките на 4-я етаж.

Да да, първо съм на хистероскопия, надявам се да успеят тази седмица да ме вземат.Но изчислявах за фоликулометрия през януари, че и биопсията не ми беше добре, затова исках да си запиша час, но ще пробвам пак като се разберем с лекарите какво следва.

Успех, мила на теб, надявам се да са ти хубави резултатите!

09.04.2009 г.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #509 -: Ноември 24, 2009, 13:55:59 pm »
Много ви благодаря за отговорите! :)
Сега с нов въпрос  :oops: Знам, че в МД на 6-ти ет. се прави безплатно кариотип. В Малинов в тези 150 лв. влизат ли и други генетични изследвания освен кариотип, като например за тромбофилия и неусвояване на фолиевата киселина или още нещо там?
*
« Отговор #510 -: Ноември 24, 2009, 14:00:56 pm »
Много ви благодаря за отговорите! :)
Сега с нов въпрос  :oops: Знам, че в МД на 6-ти ет. се прави безплатно кариотип. В Малинов в тези 150 лв. влизат ли и други генетични изследвания освен кариотип, като например за тромбофилия и неусвояване на фолиевата киселина или още нещо там?
Не влизат.
« Отговор #511 -: Ноември 24, 2009, 14:57:07 pm »
И аз трябва да си запиша час за декември, за да решим кога започвме през Януари. Аз все още се чудя дали да не изчакам до март-април, за да си почина психически, а и организма. Хем много искам и нямам търпение, хем не съм убедена.

Аз правих генетични на 6 ет, не мисля, че са пълни.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #512 -: Ноември 24, 2009, 15:31:41 pm »
silvanchence, На мен и при д-р Стаменов и сега при Сигридов микробиологиите ми винаги са били до Лора, не Кандиларов (последната беше преди 2 седмици)и стават за 3-4 работни дни. Все пак по-добре питай секретарките, да не се разкраваш излишно (от тях се взима резултата).

*
« Отговор #513 -: Ноември 24, 2009, 18:58:13 pm »
Аз днес звъних за час през Януари - не ми дадоха такъв с обяснението, че не дават още часове за тогава. Когато попитах кога да се обадя отново - казаха около 10 декември. Чудя се как на едни дават часове, на други не????? Странна работа  :ask: Май няма да ги послушам и да чакам до тогава.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

silvanchence

• 1971
« Отговор #514 -: Ноември 25, 2009, 11:49:16 am »
В клиниката май има големи размествания.Тази сутрин издирвах д-р Стаменов между етажите и не мога да се ориентирам какъв му е сега графика да го издебна отнякъде  :D .
Доколкото разбирам инжекциите са само на първия етаж, на трети са пункциите, така ли е?А биопсиите и промивките къде са.
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 11:50:50 am от silvanchence »

09.04.2009 г.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #515 -: Ноември 25, 2009, 11:53:48 am »
В клиниката май има големи размествания.Тази сутрин издирвах д-р Стаменов между етажите и не мога да се ориентирам какъв му е сега графика да го издебна отнякъде  :D .
Доколкото разбирам инжекциите са само на първия етаж, на трети са пункциите, така ли е?А биопсиите и промивките къде са.
На 4 етаж са.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #516 -: Ноември 25, 2009, 11:56:22 am »
Миналата седмица промивките и биопсиите бяха на 4етаж.Промивките и лекарствата преди трансфера ги слага д-р Шефкедова,а биопсиите- д-р Персенска.
« Отговор #517 -: Ноември 25, 2009, 14:53:47 pm »
Емануела, мисля че трябва да се довериш на клиника Малинов. Ние също имаме в клиниката 5 спермограми от месец юли 2007г. през различни периоди от време, и при всичките диагнозата беше astenoteratozoospermia-това налагаше при нас задължително ИКСИ. Когато за да кандидатстваме към фонда ни се налагаше да направим спермограма в друг център, избрахме център София с д-р Владимиров и там направихме разширена спермограма по критериите на Крюгер (както се изискваше от фонда). Диагнозата на 5-те спермограми от клиника Малинов бе абсолютно потвърдена и от клиника София плюс изследвания и по критериите на Крюгер.
А освен това след първото неуспешно ИКСИ в клиника Малинов направихме и задължителните генетични и имунологични изследвания там, като тогава-ноември, декември 2007г. цените бяха: пълен пакет имунологични 240 лв., генетични-на двамата по 100 лв. И точно тогава се разбра причината за диагнозата в спермограмите: мъжки генетичен фактор-хромозомна транслокация. Така, че аз мисля, че си избрала точното място и точните лекари, на които да се довериш: клиника Малинов. Пожелавам УСПЕХ на всички.
*
« Отговор #518 -: Ноември 25, 2009, 17:34:54 pm »
Мили момичета,
Клиниката ни се пука по шевовете, а вие го играете по партизански  :lol:
Аз ей сега мога да издърпам 2 партизанки за ушите и на двете никовете започват с "М"  :lol:,които са в стимулация.
Дайте да раздвижим малко темата  :smiley_abxb: Пък току виж и ние догодина сме влезли в номинациите  :wink:
Как ви вървят стимулациите?Положителни тестове има ли?

*
« Отговор #519 -: Ноември 25, 2009, 17:45:48 pm »
Мили момичета,
Клиниката ни се пука по шевовете, а вие го играете по партизански  :lol:
Аз ей сега мога да издърпам 2 партизанки за ушите и на двете никовете започват с "М"  :lol:,които са в стимулация.
Дайте да раздвижим малко темата  :smiley_abxb: Пък току виж и ние догодина сме влезли в номинациите  :wink:
Как ви вървят стимулациите?Положителни тестове има ли?

Добре де, добре  :lol:
Ника ми не започва с М, но има М в него.
Отчитам се, не че ти вече не знаеш, но за останалите. След 30 мин. си поставям 3-тата инжекция Гонал 150. Утре имам час за 8 ч. сутринта, защото наистина клиниката се пука по шевовете и нямаше друг час. После ще припна да дам кръвчица и утре вечер ще се отчета колко фоликулчета са тръгнали и до къде са стигнали  :D
Успех на всички в процедури и в други манипулации и т.н.
Мечиии,  :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."