0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #400 -: Ноември 10, 2009, 20:36:19 pm »
Благодаря ви момичета за бързото реагиране !
Смятам да не пия днес , а да е утре .Още повече че утре съм на преглед при докторите и ще попитам за да не се чудя занапред !
rossy * , на твоята рецепта пишеше ли през 2 дни , защото на моята пише през 3 дни и затова ги смятам така ?
*
« Отговор #401 -: Ноември 10, 2009, 23:22:52 pm »
Благодаря ви момичета за бързото реагиране !
Смятам да не пия днес , а да е утре .Още повече че утре съм на преглед при докторите и ще попитам за да не се чудя занапред !
rossy * , на твоята рецепта пишеше ли през 2 дни , защото на моята пише през 3 дни и затова ги смятам така ?
да през 2 дни пише :wink:
« Отговор #402 -: Ноември 11, 2009, 16:46:10 pm »
Здравей те момичета има те ли представа от колко започва сутрин работа Силвето
В 8.00ч. е там.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #403 -: Ноември 11, 2009, 17:04:13 pm »
Имате ли представа в клиниката как са графиците на лекарите, в смисъл д-р Стаменов всеки ден ли е там, и до късно ли.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #404 -: Ноември 11, 2009, 19:37:38 pm »
Здравейте !
Току - що се връщаме от клиниката .Днес беше някакъв ад ... голямо чакане падна ...Имам един въпрос сега на 5 ден от стимулацията имам 9 или 10 фоликула от 4 до 7 мм бяха.Лигавицата ми беше много тънка едва 2 мм и попитах Персенска не е ли тънка , но тя реши , че било рано , но това ме притеснява доста честно казано .
Продължавам с Гонал , но ми добавиха и една др.инжекция HCG мускулно , но нищо не ми говори и не знам защо се бие, моля някой опитен да ми обясни по - подробно ...!
Какво означава матка "L" ? 8O

Благодаря ви отново !
*
« Отговор #405 -: Ноември 11, 2009, 20:14:04 pm »
здравейте искам да попитам и аз нещо  :wink: излизат ли резултати от изследванията на хормони на същия ден в който си ги направил.
*
« Отговор #406 -: Ноември 11, 2009, 20:16:57 pm »
здравейте искам да попитам и аз нещо  :wink: излизат ли резултати от изследванията на хормони на същия ден в който си ги направил.
Да.
*
« Отговор #407 -: Ноември 11, 2009, 20:21:59 pm »
благодаря ти а за колко време излизат
« Отговор #408 -: Ноември 11, 2009, 20:28:42 pm »
след 12.30. ,13.00. часа са готови
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #409 -: Ноември 11, 2009, 21:05:43 pm »
evita1717 Изобщо не знам какво означават буквите.Само чух,че така се определя структурата на лигавицата.При мен последния път беше 12 M и казаха,че на дебелина съм я докарала,ама по структурата имало какво да се мечтае...беше неуспешен,без имплантация изобщо
*
« Отговор #410 -: Ноември 11, 2009, 21:21:14 pm »
след 12.30. ,13.00. часа са готови
имам час за 14,40 та мисалта ми е понеже не съм от сифия и ще пътувам кога да отида, за да вляза  със изследванията при док. дали стават бързо за час примерно
извинявам се че ви занимавам а не се обадч в клиниката но мисля ,че вие сте по добрия помо6ник :bighug: :thankyousign:
« Отговор #411 -: Ноември 11, 2009, 21:33:32 pm »
имам час за 14,40 та мисалта ми е понеже не съм от сифия и ще пътувам кога да отида, за да вляза  със изследванията при док. дали стават бързо за час примерно
Зависи какви изследвания.
За час едва ли...,но ако ги пуснеш до 9ч. може и да са готови...предвид факта ,че сигурно ще има закъснение с часовете.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #412 -: Ноември 11, 2009, 21:45:39 pm »
Зависи и колко хора са минали през лабораторията през деня. Днес беше лудница там, в 4 часа ми казаха че не мога да си ги получа, смогнали са само при лекарите да ги доставят навреме.
*
« Отговор #413 -: Ноември 11, 2009, 22:17:50 pm »
Зависи какви изследвания.
За час едва ли...,но ако ги пуснеш до 9ч. може и да са готови...предвид факта ,че сигурно ще има закъснение с часовете.
за хормон фсх
мислех си ,4е ако отида към 12 или към 13 .явно 6те трябва, да си ги пусна в добрич, а просто тук да им нямаш вяра.
някой пил ли е фемостон? аз го пия ,за да се нормализира фсх чудех се дали да си пускам само този хормон или вси4ки :ask:
« Отговор #414 -: Ноември 12, 2009, 08:48:20 am »
treysi, пускането само на ФСХ не е информативно. Като минимум трябва да пуснеш ФСХ, ЛХ и естрадиол - важно е сътношението ФСХ-ЛХ, а понякога ФСХ може да е с лъжливо ниски стойности, което си личи от стойностите на естрадиола (двата хормона си влияят).
Поздрави и късмет!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #415 -: Ноември 12, 2009, 15:41:17 pm »
Момичета, знаете ли дали има отложени планови операции в клиниката заради епидемията? А другата седмица дали ще отлагат? :ask:
« Отговор #416 -: Ноември 12, 2009, 19:07:37 pm »
Благодаря ти Анмар!
Успех в сряда  :lol: :lol: :lol:
Здравейте, момичета и от мен!
Случайно попаднах на тази тема и не ме сдържа да напиша  и аз няколко реда. Докторите Стаменов, Персенска и Сигридов са невероятни,  като хора и професионалисти. Това са доктори, на които може да вярвате безрезервно. Няма значение при кого сте записан за първичен преглед, те работят в екип и това е много важно.Ние бяхме 2 години при тях, но резултатът вече е в нашите ръце-едно голямо малко слънчице.Тези доктори сбъднаха мечтата ни да станем родители. Вечно ще им бъдем благодарни за всичко, което направиха за нас!!! :bori_015: :bighug: :wave:
« Отговор #417 -: Ноември 12, 2009, 19:20:33 pm »
trandolinka, аз знам за отлагане на такава на моя позната.Операцията беше планувана за вчера, заради грипа я отложиха за другата седмица.Става въпрос за лапароскопия.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #418 -: Ноември 12, 2009, 19:49:44 pm »
trandolinka, аз бх на 10 ноември в Малинов за хистероскопия, не ми я бяха отложили.Имаше и момичета за лапароскопия заедно с мен.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
« Отговор #419 -: Ноември 12, 2009, 20:35:58 pm »
Благодаря за отговорите, момичета. Аз съм на хистероскопия другата седмица и се притеснявам, че не мога да се свържа, за да получа лично отговор. Все се включва секретаря. А ще пътувам от далеч и не ми се иска да отида и да ми кажат, че има отлагане...Дано всичко да е наред...