0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #240 -: Октомври 26, 2009, 18:54:02 pm »

Силви,
Какво стана,направи ли вече кръвен тест ?
Правих в събота, за съжаление е отрицателен.
*
« Отговор #241 -: Октомври 26, 2009, 19:16:40 pm »
evita1717,още когато си записвала час за първичен преглед си знаела,че се чака и все пак си си записала.
Неприятно е чакането,отсъстването от работа,нервите и т.н.не е нужно да сте спокойни за да успеете аз също се ядосвах на организацията,но се радвам,че намерих най-добрия за нас доктор и съжалявам само за дългите години лутане по самозвани некадърници.
Успех на всички.
« Отговор #242 -: Октомври 26, 2009, 20:05:12 pm »
Да си простим малките "необмислени изказвания" на всеки може да му се случи да изперка... и да напише нещо .. излишно... Да се върнем към темата... момичета да ми кажете за колко време става готова една микробиология на сперма.. предполагам с антибиограма /нямам идея пуща ли се такова нещо и на мъжете.. но ми звучи логично та затова питам../ интимната ми мислъл е в един ден да се пусне микробиология, да излезе резултата и с него да се отиде при д-р Кацаров в клиника "Доверие". Левкоцитите на мъжа ми са 15 пъти над допустимото, което "говори" за инфекция.. но каква!? ми се ще да разбера от въпросната микробиология.. ама.. мъжа ми е много труден за водене по доктори.. та затова питам?
Благодаря предварително и късмет на всички!
*
« Отговор #243 -: Октомври 26, 2009, 20:49:29 pm »
Предполагам, че няма как да стане за един ден. Всички подобни изследвания (микробиология+антибиограма) на гърло, урина и др. са ми били 3 дни.
Това е защото слагат секрета в хранителна среда и чакат да видят какво ще "поникне" - а това отнема време.
Не мисля, че за микробиология на еякулат ще е по-малко времето.
« Отговор #244 -: Октомври 26, 2009, 23:04:35 pm »
Мила evita1717

Чашата на търпението ми тотално и безвъзвратно преля!!!!
Ти си регистрирана на 29.01.2008г.За година и десет месеца от както посещаваш Зачатие би трябвало да си наясно с проблема многото пациенти в клиниката,които според теб  "не би трябвало да бъдат записвани" ,така че не ми излизай с номера ,че не си знаела и че не си била осведомена за чакането.Лично ти още март месец ми писа на лични и аз най-подробно ти обясних как протича един ин витро опит и те предупредих с чакането.
По твоята логика ти също не би трябвало да бъдеш записана като пациент или ти имаш някакво своя изборна схема за пациенти, които може да бъдат записани и пациенти,които не могат да бъдат записани?!?

Ако не си започнала все още стимулация не е късно да си смениш клиниката.Има тема за смяна на клиниката,но мисля ,че и сама можеш да си я откриеш.

Кога съм регистрирана или не във форума си е мой проблем и не мисля че те вълнува това !
Второ ако правилно беше прочетен моя пост щеше да разбереш , че аз освен всички останали момичета визирах и себе си в това число !!!Не знам и къде прочете , че не съм знаела за чакането , напротив наясно съм с чакането /изпитала съм го неведнъж !/, но според мен това би трябвало да се изчисти и когато примерно докторите са в операции и др.спешни манипулации да НЕ се приемат прегледи на пациенти - това имах в предвид ... !
Относно "изборна схема"за записване на хора и т.н. не знам как ти хрумна , но не ме замесвай в неща , които не съм казала никъде !!!!!!!!!!!!!!!
Благодаря ти за мнението относно сменянето на клиниката , но това ще го направя когато аз реша , а не когато който и да било ми го препоръча , каже или каквото и да било друго !

И още нещо не виждам нищо лошо в това всеки да напише каквото си иска , всеки има мнение и това че моето е различно от твоето е факт , но не ми минавай с изказването "Чашата на търпението ми тотално и безвъзвратно преля!!!!", защото нали се сещаш , че едва ли ще търпя някой да ми държи такъв тон , още повече, че аз просто бях искрена и не мисля , че съм написала нещо , което не е вярно , а напротив - това е действителността и ако някой не я признава си е негов проблем ...
Ако това да имаш мнение и да го изкажеш е грешно според теб - ок , но аз не мисля така !!!
Спирам темата , защото считам че е безсмислено да продължаваме излишни спорове !
« Последна редакция: Октомври 26, 2009, 23:15:04 pm от evita1717 »
*
« Отговор #245 -: Октомври 26, 2009, 23:26:37 pm »
А вси4ки 4асове за днес ли са били отменени, аз от миналия вторник се опитвам да се свържа с клиниката за да отменя моя 4ас за днес, можеше поне един телефонен секретар на лента да пуснат, примерно за такива като мен които се обаждат да си отменят 4асовете, според мен организацията е под всякаква критика, и това изобщо не е в интерес на пациентите, а напротив, така 4е не знам защо решавайки да станем пациенти в дадената клиника трябва да се примиряваме с абсурдната организация?
Както и да е, досега съм била само веднъж на преглед, за който летях от Лондон, естествено никой не ме кара да ходя в Надежда 4ак от Лондон, но няма да ми стане приятно, ако ми отменят прегледа няколко 4аса предварително, и да, естествено е вси4ко да се слу4ва, но трябва да има някой, който да поема прегледите в такива извънредни ситуации...
И изобщо не о4аквам никой тук да ме разбере, тук вси4ки влизат за да се карат, вместо да се обединят срещу общото неудобство в лице на организацията, само се разменят ли4ни нападки, пфуу
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #246 -: Октомври 27, 2009, 09:45:16 am »
Добре де, а кой поема стимулациите сега, като ги няма лекарите.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #247 -: Октомври 27, 2009, 09:51:25 am »
Предполагам,че няма стимулации.yoto много ме забавляваш с изказванията си и ти пожелавам всичко да е наред и едно хубаво и здраво бебе.Момичета я се отпуснете и не задълбавайте излишно в неща които не зависят от вас.На който не му харесва да си избере други лекари.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #248 -: Октомври 27, 2009, 09:52:57 am »
Като ходих вчера, имаше едно момиче до мен, и каза, че е в стимулация.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #249 -: Октомври 27, 2009, 11:16:32 am »
На мен ми се обадиха в неделя сутринта да ми отменят часа за понеделник. Стана ми доста неприятно защото и аз и мъжа ми си бяхме взели дни.Но както и да е пак се разходихме но до морето!
Вчера сутринта още се обадих да си презапиша часа и ми обясниха,че д-р сам разглежда графиците си и той казва кои часове да се отменят.От това ми стана много тъжно защото явно всички не сме равни за него.А не трябва да е така! С това отлагане на часа аз загубих половината си сума за процедурата която ми беше отпусната от общината.Но това си е мой проблем който явно не може да се разбере от д-р и въпросната секретарка която записва часовете!
Не мога да разбера на какво се дължи толкова лошата организация.Мисля,че трябва да се поработи доста в\у нея.
Но ние сме силни жени и с това ще се преборим!
« Отговор #250 -: Октомври 27, 2009, 11:37:15 am »
silvanchence,на теб какво ти предстои при доктора,не се притеснявай всичко ще се нареди като се върнат.Аз какво да кажа като тези от фонда си правят каквото си изкат незнам до кога ще ги чакам и в клиниката чаках 1 год за лапароскопия и така не знам кога ще започна другите процедури ще чакам нямам друг избор.Примерила съм се с това макар и бавно но ще стане.Успех ти пожелавам и само + резолтати.
« Отговор #251 -: Октомври 27, 2009, 11:57:49 am »
Добре де, а кой поема стимулациите сега, като ги няма лекарите
Може би са останали стимулации,които са към края и тях ще ги преглежда новата д-р Шевкедова,поне аз не съм чула и тя че ще ходи на конгреса.

Все пак става въпрос за броени дни,така,както се пише в темата,ако човек незнае ще си помисли че става въпрос за месец-два.
Много пъти е имало такива семинари и конгреси в които са отсъствали,каква е тази истерия сега,която е обзела всички.
Нали така научават нови работи,подходи на лечение,обменят опит със други колеги.
Погледнете от хубавата страна на нещата,какво е това черногледство и песимизъм незнам.

Вчера сутринта още се обадих да си презапиша часа и ми обясниха,че д-р сам разглежда графиците си и той казва кои часове да се отменят.От това ми стана много тъжно защото явно всички не сме равни за него.
Според мен Доктора е искал да останат тези жени,които са в стимулаци,за пункция,трансфер,неща които немогат да се отлагат,а не че не сме равни всички за него.

Не мога да разбера на какво се дължи толкова лошата организация.Мисля,че трябва да се поработи доста в\у нея.
А за организацията,моето мнение,че се стараят и има подобрение но ние сме толкова много че просто е невъзможно да бъде иделно,да няма чакане,хаос и т.н.
Приемете реалността.Никой не ни е заповядал и задължил да станем техни пациенти,всички сме отишли там по-желание,а не насила и също така по-желание можем да заменим тази клиника с друга.И какво,хем неискаме това да направим,хем се оплакваме и недоволстваме....

Трудна и тежка е борбата спор няма но трябва да се примирим със обстоятелствата и да приемем нещата такива каквито са,защото,колкото и да си пишем тук по този въпрос с нищо няма да си помогнем,а само хабим нерви и създаваме излишно напрежение,полза няма,само вреда.

Хайде усмихнете се и си мислете за хубавото,което предстои.
Всички ще успеем един ден въпреки всичко и всички.
Нека бъдем по-добри.

*

silvanchence

• 1971
« Отговор #252 -: Октомври 27, 2009, 13:08:57 pm »
Добре, успявате ли поне да се свържете, непрекъснато се включва секретар на единия телефон и дава заето на другия.

Аз лично бих се съгласила и д-р Шефкедова да ме прегледа, трябва да ме видят до десетия ден, имат съмнение, че имам полипи.

Добра ли е тази докторка, би ли могло да се разчита на нея за това, както и за правилно измерване на лигавица, ако изобщо е тук и се съгласи.

09.04.2009 г.
« Отговор #253 -: Октомври 27, 2009, 13:22:22 pm »
Силве,Докторката е много добра,любезна е и по време на преглед обяснява всичко,каквото вижда с подробности,не се притеснявай за това.
За свързването пробвай на 9588009,аз звъня само на този номер и се свързвам лесно на него,ако не от първия път,то от втория със сигурност.
Ако се обаждаш,пиши после,какво са ти казали.

« Отговор #254 -: Октомври 27, 2009, 13:58:49 pm »
Момичета успокойте се,наистина става въпрос за броени дни.На всеки му е спешен проблема,но това е положението.Докторите не за първи път отиват на семенар и пак ще го правят. Друг е въпроса явно ,че този път не са изчистили напълно графика си ,но това е разбираемо ,като се има впредвид колко сме много.И на мен ми се искаше да не пропускам поредния си месец поради ред причини (кисти,лоши хормони и т.н. и т.н.)този уж беше идеален ,но уви.Както казах и в предишния си пост каквото господ ми е отредил.Докторите пренебрегват семействата си заради нас,аз им свалям шапка.
« Отговор #255 -: Октомври 27, 2009, 15:57:42 pm »
Здравей Radosst,може ли да ми обясниш положението със кистите че и аз ги имам как ще продължат процедурите и най вече стимолацията тогава не се ли образуват още повече ,на теб какво ти казват защото мен много ме притеснява това със кистите.Благодаря ти и успех.
« Отговор #256 -: Октомври 27, 2009, 16:13:59 pm »
Добре, успявате ли поне да се свържете, непрекъснато се включва секретар на единия телефон и дава заето на другия.

Нищо не успявам аз вече с тези хора!  Със секретаря пък изпаднаха под всякаква критика.  Мога само да си представя телефонната си сметка след цял ден опити да си запиша час (безуспешни, разбива се!).  Ситуацията вече е безумна. 
*
« Отговор #257 -: Октомври 27, 2009, 16:17:58 pm »
silvanchence - не се притеснявай за д-р Шефкедова. На мен тя ми поставя лепило преди ембриотрансфера. А по време на трасфера тя беше в кабинета и правеше прегледи, докато другите лекари тичаха за процедури. Мисля, че тя вече е пълноценна част от екипа. На мен лично много ми хареса.
Ако успееш да се свържеш ще бъде добре - явно си много притеснена. А ако си от София или в София - иди до клиниката - там ще получиш най-достоверна информация!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

silvanchence

• 1971
« Отговор #258 -: Октомври 27, 2009, 16:33:37 pm »
Така и мисля да направя, ще отида до там тези дни.

Доста ме притеснява, че сме си взели заповедта от фонда, а имам да се лекувам още, и ми се искаше този цикъл поне да видим има ли полипи, да се знае.

Имате ли телефон на тази лекарка, ще говоря с нея лично, ако не е заминала.

09.04.2009 г.
« Отговор #259 -: Октомври 27, 2009, 17:05:59 pm »
Съжалявам, че не мога да помогна и аз с телефонен номер на Д-р Шефкедова. Аз лично бях очарована от нея - тя ми постави лепилото. Много е внимателна, а и от нея лъжа доверие и позитивизъм. Успех.