Здравейте, момичета!
Благодаря ви за това, че ми стискате палци!
Аничка, Мишанта и Тини, веднага ми ги пращайте на мене тия контракции, че аз имам едва по 1-2 на ден и никакво разкритие и ще ме търпят до края на седмицата и ако бебо се инати- секцио
!!!Направо съм в шах- хич не ми се ще!
Ако знаете някоя бабешка рецепта за получаване на разкритие, помагайте, че вече откачам.А не ми дават и да преносвам дори с един ден- и така имам 8 дни до термин и почти никакви изгледи само да си стане...Голям майтап!Толкова се пазих да не родя преждевременно, а то....
Лиско, понеже ще раждаш при моя док, а и ще си секцио, да знаеш,че ще лежиш в болницата поне седмица преди датата, та да ти кажа, че леглата в отделението са или супер избушени пружини, или едни супертвърди нови, та си вземи повечко възглавници да си подпираш коремчето, че иначе е ужас. Като цяло, обстановката е прилична, ама си е мизерна болница и това си е. А, и храната е , меко казано, отвратителна!!!Приготви се, ако ти е възможно, някой да те снабдява отвън, че ще те уморят от глад!
И последно, тука е пълно с всякакви момичета от цяла България, предимно с диабет, прееклампсия, високо кръвно....Абе, проблемни....Е,няма да повярвате каква безотговорност цари вън от форума, момичета! Почти всички пушат, не са и чували за фетална морфология, не признават БХС, отишли са на АГ за пръв път в 12-13г.с, хал хабер си нямат кога им е била овулацията, не си правят никакви изследвания...Абе, направо настръхнах!
Ето, оплаках се да ми олекне!
Лека нощ и спокойна и успешна седмица на всички, пък дано и аз да понапредна!