_Elfita_, под мляко с бисквити имах предвид адаптирано мляко, но ако си въвела вече кисело, защо не? И Дари не харесва кус-кус иначе, пасиран, непасиран, никак в общи линии...Иначе за пюретата с йогурт и извара съм давала на Овко и на гербер - процентното съдържание на йогурта и изварата е 8-12 %. Има такива разновидности и с грис също на Гербер. Щом си дала вече сирене няма никакъв прблем да даваш извара. А вече може да пробваш и с кисело мляко - аз вече започнах да давам вечер кисело мляко и адаптираното остана само сутрин. И да се похваля, че от няколко дни сме на кухня и много я харесва моята маймунка.
Ние също стартирахме - пуйка, пиле, заек, телешко. Свинско, агнешко и риба съм давала по веднъж.
Имам и един въпрос тук - от кога да въвеждам вечеря? Мисълта ми е мога ли да давам супа със сухарче или да си останем на мляко до годинката. Режима на Дари в момента е следния: 5 часа сутрин АМ; 9 часа - попара или разновидности, 13 часа - обяд - месно или зеленчуково пюре; 17 часа - каша с плод; 20,30 часа - адаптирано/кисело/ мляко.
За зъбите - не се притеснявай изобщо, на моята приятелка започнаха да избиват след годинката и вече е напред с материала, докато на Дари започнаха да никнат на 7 месеца и още е с 3 зъба, всичко е много индивидуално.