Ето, че и нашето време за захранване наближи. Направо неусетно се изнизаха тези пет месеца. Та четох, четох по темата и общо взето уж имам вече концепция по въпроса. мисля да започнем с пюре от ябълка, след това от круша,а после ще дам оризова каша и ще започна зеленчуците. Възникнаха у мен следните няколко чуденки:
1. Храним се в 6; 10; 14; 18 и 22 часа. Та се чудех дали ще е удачно когато стигнем да заменим две млечни хранения това да стане в 14 и 18 часа? Имам предвид, че ще са едно след друго две хапвания на твърда храна. Дали е удачно?
2. Мисля да въведа плодовите пюрета преди храненето в 18 часа и да достигнем количество около 50 грама и после след въвеждането на ориза да правя плодови оризови каши. Това добър вариант ли е или трябва да имаме едно хранене само с плодово пюре?
Засега това се сещам. Кажете си мнението, че в четвъртък сме на консултация и мисля да започваме от петък, че Ели се очертава сериозен противник на млякото. Вече почти отказа да го пие от шише и се храним предимно с лъжичка.