Стефания е пример за добре порастнало дете без да е вкусвала попара
аз също не намирам, че е особено нужна за нея
и Преслава няма да опита
:)И при нас е такова положението с попарата,незнайно за6то
Като се прибере от яслата и веднага си иска мляко, вечер не заспива без шишето и сутрин по 5 - 6 -7 часа става и почва да вика "мако". Има дни дето и в 2 часа през нощта ми се е будила да си иска мляко, да не говорим, че покрай Стефан едва ли не иска да кара само на мляко, е ако има маслини не ги отказва
. А иначе ние сме на "тъпото"
Нестле 2+. Вечер зареждам термоса и дозаторите, нареждам шишетата на нощното шкафче и който поиска мляко и му правя, това е положението.
Гери,и при нас е така
с "макото",за Бея става въпрос де,понеже Симко от няколко месеца не пие.Само дето като си бяхме в България, няма6е от неината марка мляко и не пи,отказа се,но като се върнахме тук пак си по4на
При нас закуската за Беа(1,10 мес)е макото,ябълка,банан или бисквитка,много ги оби4а тези 4 те
И в 10.00 си хапва на яслата по малко хляб със ка6кавал,или 6унка,плод,бисквита или соленка,разли4но всеки ден.
И месо има 3 дни в седмицата на яслата,1 риба и 1 варива,в зависимост от седми4ното мену там,аз и давам разли4но месно или посно за ве4еря.
Отностно жълтъка,ами по4нах да давам по малко на Симко(10 мес.)но не го иска,дори и смесен с яденето
дето и мляко не пие,риба не иска и сега и това...
Незнам какво да правя с това хранене ве4е на това дете, даите съвети как да вкарам жълтъка?