Привет
Имам няколко въпроса:
1. днес дадох пилешко пюре на Плазмон. Първите лъжички исто и така му се услади, че грам не изплю. После реших да му го смеся и с нещо негово любимо и го смесих с тиква - изплю всичко. Признавам, че се оказа малоумна комбинация, обаче хич не се замислих тогава. Та въпросът ми е, трябва ли всяко месно пюре да се смесва със зеленчуково? Не може ли чисто да се дава, ако се услажда?
2. Забелязах, че пюретата са "Пиле с картофи", "Пиле с ориз" и си мисля - нали възрастните не бивало да смесват въглехидрати и протеини, защото не се усвоявали добре. Щом за голям човек не е добре, защо бебешките пюрета са такива? Някой има ли предположения?
3. педиатърът ми каза да давам нишесте в млякото - дори не знаех, че има само нишесте, което може да се добавя към кърмата. Има ли нещо полезно в него или е само за килца?
4. Забелязах, че повечето пюрета са с добавка на нишесте вътре, за някои марки директно си пише, че има и сол и захар
След като в тях има нишесте, не е необходимо да давам отделно или...?
fibo и аз се загледах в тези Слънчо, но не купих, точно заради твоите съображения нещо много "неясни" съставки има. Обаче мисля да пробвам нещо на Хумана.