_Elfita_, и ние сме на подобна на вашата схема, с тази разлика, че не пием кърма, а само АМ. Аз обаче започнах вечер да давам кисело мляко със или без супа преди това. Приема се много добре, дори яде повече отколкото трябва май
За килограмите ние от новородени сме назад с теглото - сега е 7,700 кг. на 11 месеца, като за норма за момичетата дават 9,200
Малко е слабичка, но пък си хапва добре и не се притеснявам. Щом е жизнено и енергично детето значи е добре.
Parsi, и Дари започна да ми се буди по-рано отскоро. Според мен си е до възрастта. Тя отскоро започна и да си хапва повече, незнам дали е от зъби или нещо друго, но като се събуди в 4-5 часа й давам млякото и се кротва. Иначе снощи ми събра очите - изяде 200 гр. супа със сухар + около 150 гр. кисело мляко, при което аз спрях да й давам иначе можеше и още да яде. Та едва ли се буди толкова рано от глад...
Isev, Дари по едно време отказваше да яде АМ. Ние сме на НАН. Пробвах да го сменя с Хумана, но от нея нещо се обрина и пак се върнахме на НАН, сега обаче си го пие. В периода, в който отказваше АМ го слагах във всички възможни варианти - пюрета, каши...Според мен си е период, дано скоро да го преодолее, че си е голямо мъчение за нас, знам