Знаеш аз какво правя, готвя за два дни, като в деня в който готвя отделям половината манджа за постно, а към другата добавям месо, имам сварени и замръзени в торбички за лед меса (пиле, пуйка, заек и телешко). И така да клокне още 5 мин.
Тиква в продължение на повече от месец добавях на всичко що е зеленчуково.
Сега има прясна тиква, провбах - не се яде както на дядо Хип, но я яде. Вече я предлагам сварена с ябълка и бисквита за следобед.
Ако ти е рядка супата - да може сухар, ако пък ти готвиш може някакъв кус-кус (аз купих Плазмон най-ситния за закуска, но не го яде и турям на место фиде от него.
Във формички замръзих де що имаше летен зелненчук и плод, със съображението че са сезонни и по-чисти от към торове.