Да кажа и да питам и аз.
Ние имаме вече две заместени хранения. Въвела съм ябълка, круша, слива, оризова и царевична каша, картоф, сладък картоф, морков, тиквичка, банан и от днес червена чушка. Започвам с въпросите.
Какво е нормалното количество, което след като е прието вече считаме за захранено с него? (ама и аз го написах)
Имам предвид конкретно тиквичката, която не съобразих, че не е никак вкусна. Прибавях им я към картофено пюре и стигнахме до около 10-ина лъжички. Достатъчно ли е за да считам, че са захранени с нея? Освен това вече почти два месеца се захранваме та се чудех дали не е време вече за месце или да поизчакам още малко. А за сиренцето май още е рано, нали? След осмия месец ли да го дам? Жълтък също май е рано.
Какво ще кажете? И исках да питам има ли някое АМ, което да е двойка със вкус на ванилия или банан примерно? Моята мома само банан с царевична каша Фризокрем яде с широко отворрена уста. Та понякога в млякото в 10 часа й слагам по 1/2 лъж. царевична каша за да го яде. Иначе хич и не иска да го помирише пък макар и да й го дава с любимата й лъжица. Хайде спирам с въпросите, че станаха много май.
Деска, прави я оризовата с по-малко оризово брашно. Иначе наистина е гъста. Можеш да давам всички безглутенови и безмлечни каши. Напр. Фризокрем царевична, а аз съм си взела на ХИПП елда и отделно просо, но още не съм ги въвела.