Елфи, нищо чудно да го мъчи някой зъб. И ние сме така, но с млякото. Едва я насилвам да изпие по 300 мл. на ден. За съжаление кърма няма откъде да й дам, смених АМ, защото мислех, че не й харесва - същата работа
Иначе месни и зеленчукови пюрета, каши, плодове яде. Та затова не се притеснявам особено - или давам млечни каши или й ги правя с мляко, за да си набави необходимото количество за деня. Иначе относно продуктите - и аз 90 % купувам. Домашни имаме само картофи, моркови, грах, тиква. Иначе наскоро беше сезона на карфиола, броколите. Такива съм купувала пресни и съм замразявала. Та в момента имам почти всякакви зеленчуци в хладилника и правя някакви манджи по мой вкус. Дари много ги харесва.
От днес моята съседка ще взема от кухнята, в която сме се записали, та ще видим какво е положението. Но нейното дете не е критерий, защото е като ламя - всичко яде и все не му стига..
Но както казах всеки сам решава и преценява това, което е най-добре за него и детето му. Аз в началото също смятах че ще ми е по-удобно и лесно с кухнята, но своевременно нещата се промениха Затова и не съм категорична в решенията и изказванията си, казвам моите приключения, пък вие си преценявайте
И аз така. Едно си мислех, а то съвсем друго се получава. Така че вече действам според детето и променям много свои решения в хода на растежа й.