0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 9!
« Отговор #60 -: Октомври 09, 2009, 20:23:43 pm »
Мини, какво стана с тортата?

Ние сме на задушено заешко и картофи соте.
*
« Отговор #61 -: Октомври 09, 2009, 20:23:52 pm »
Спагети с гъби, телешка кайма и доматен сос.

*
« Отговор #62 -: Октомври 09, 2009, 23:14:59 pm »
Мусака

*
« Отговор #63 -: Октомври 10, 2009, 10:31:41 am »
полешко месо с дом.сос

« Отговор #64 -: Октомври 10, 2009, 11:25:21 am »
Зеленце с ориз и кайма
Гофрети

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #65 -: Октомври 10, 2009, 11:42:58 am »
пиле по ловджийски
баклава

*
« Отговор #66 -: Октомври 10, 2009, 13:24:13 pm »
Тъй като прецени, че идеите са ми излишни ще напиша тук какво мисля  по този въпрос. Смятам, че желанието да се вкарват хората в коловоз е от друго време. Освен това аз не готвя само вечер и затова си позволих да напиша нещо по различно. Имах и други идеи, но жалко...Болно ми стана, че направи цял раздел в рецептурника за една единствена рецепта за микровълнова фурна, но така си решила и щом смяташ моите идеи за излишни аз се оттеглям.
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 13:27:00 pm от shanoar »
« Отговор #67 -: Октомври 10, 2009, 13:39:09 pm »
Бобец и нещо месно отстрани
Салата печени чушки с олио, оцет и много чесън

*
« Отговор #68 -: Октомври 10, 2009, 13:40:23 pm »
Тъй като прецени, че идеите са ми излишни ще напиша тук какво мисля  по този въпрос. Смятам, че желанието да се вкарват хората в коловоз е от друго време. Освен това аз не готвя само вечер и затова си позволих да напиша нещо по различно. Имах и други идеи, но жалко...Болно ми стана, че направи цял раздел в рецептурника за една единствена рецепта за микровълнова фурна, но така си решила и щом смяташ моите идеи за излишни аз се оттеглям.

shanoar, всеки има право на мнение.  :D
Благодаря, че сподели твоето.
В полемики няма да влизам.
Моля да не се спами тази тема.

Ако не си доволна от нещо или искаш нещо да предложиш, има съответен форум - цък

Виждам , че обичаш да готвиш, имаш добри идеи, но те са по-подходящи за един кулинарен форум, където съществуват хиляди теми. Тук сме се отраничили в 2-3 , защото все пак, това е форум Проблемно забременяване. Коловозът се нарича правила на форума и ти като потребител ще трябва да ги спазваш, моята работа е да ги съблюдавам.
Желая ти успех!

П.П. Постовете не по темата ще бъдат изтривани от модератор.
« Отговор #69 -: Октомври 10, 2009, 17:31:33 pm »
Пилешки пържоли на скара с картофено пюре и домашна лютеничка.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #70 -: Октомври 10, 2009, 19:25:30 pm »
Таратор, свински шницели, печени картофки за гарнитура.

« Отговор #71 -: Октомври 10, 2009, 19:48:15 pm »
кашкавал на фурна и един ябълков сладкиш с бисквитки :)

Хм, звучи интересно :) ще дадеш ли рецептата?
Търся рецепта за морковена крем-супа - нещо изпитано.

а за тази вечер - пилешка пържола с гъби, кисели краставички и сметанов сос с горица.
[/url][/url]
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #72 -: Октомври 11, 2009, 01:02:03 am »
държа да внеса известно уточнение- фразата Какво ще готвя тази вечер е съвсем условна и напосоки написана, нормално е да е вечер, имайки предвид, че повечето посещаващи форума са работещи жени и тогава е времето, когато успяват да го направят
идеята на темата е по принцип да се улесним с идеи за готвенето, защото всяка от нас поне веднъж седмично е затруднена в избора на ястие
за това и постове от сорта- свекървичката готви ... или тази вечер сме на ресторант някак си не ми се вписват в идеята, за това просто ги трия, докато имам това право
поздрави и вкусно готвене
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #73 -: Октомври 11, 2009, 08:14:29 am »
вчера крем супа
днес  пиле фрикасе

« Отговор #74 -: Октомври 11, 2009, 08:59:17 am »
кашкавал на фурна и един ябълков сладкиш с бисквитки :)

Хм, звучи интересно :) ще дадеш ли рецептата?
Предполагам, че за кашкавала на фурна питаш :) Всъщност рецептата е на denisa12251, но реших да я пробвам и стана доста сполучливо, пък и бързо:
2ч.ч.-настърган кашкавал,1ч.ч.-пр.мляко,3-яйца,2с.л.-брашно,щипка сол и сода.
Всичко това го разбъркваш и изсипваш в  намазана с масло тава ,отгоре пак слагаш мъничко масло и печеш до бледо розово, слагаш го в загрята фурна. Аз имах останало и парче шунка, та го нарязах на лентички и го сложих и него, стана много вкусно

Иначе по темата - за обяд леща с кренвирши, за вечеря мисля да е пилешко филе със сметана, гъби и сирена :)

п.п. Мини, казвай какво стана с тортата, че с Елфи вече нямаме търпение?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #75 -: Октомври 11, 2009, 09:16:35 am »
Снощи-сирене по шопски на тиган.
Днес за закуска-милинки
вечеря-печено пиле,салата-печен пипер с оцет,олио,чесън и магданоз.
И не по темата ама не можах да се въздържа,защо все се намира някой да развали хубавото/в случая темата ни/,на който не му харасва да не чете.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #76 -: Октомври 11, 2009, 09:42:19 am »
стана, стана- ама с готови блатове
сигурна съм, че всеки си има кулинарна издънка- е, моята са пандишпановите блатове- така и не мога да ги докарам, за това не се и пробвам, че доста продукти ядат и почти винаги тръгвам
снимки днес ще направя, препоръката ми е тази торта да се захване два дена предварително- първия ден кремове и заливки, на втория да се сглоби и да има време да престои
иначе по темата- снощи си купих нови гювечета със широко гърло и по случая ще направя сирене по шопски и броколи със сметана и сирена  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #77 -: Октомври 11, 2009, 13:14:48 pm »
Снощи:
- домашен хляб -с трици и типово брашно-половинката  го омеси и изпече-перфектен !
-кьопоолу -  за него реших да направя домашна майонеза и понеже не стана - от сместа яйца и олио /да не се изхвърля/ с добавка на око  на останалите продукти ,в момента пека шоколадов кекс със  стафиди и орехи
-печени салмчета,наденички

Днес /осен кекса/:
- за закуска принцеси
-пълнени пиперки с ориз и кайма
-печени  мариновани пилешки бутчета
-печени дюли ,круши и ябълки
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 13:16:27 pm от nimika »

*
« Отговор #78 -: Октомври 11, 2009, 14:01:08 pm »
 Моята кулинарна издънка са бухтите. Е, не мога и не мога да ги направя! Мама ги прави едни кръгли и малки, колко съм се мъчила, не става.  :oops:

Да не е спам - вчера - пълнени чушки с кайма и ориз, сладкиш "Крем карамел", салата зеле с моркови, домашен хляб и сигурно още нещо забравям, но се разбих от готвене.
 Днес само един хляб правя. И ако не ме домързи, един сладкиш "Мальовица" мога да забъркам, че той става бързо.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #79 -: Октомври 11, 2009, 14:16:40 pm »
за закуска днес беше кус кус
за обяд - пилешки пържоли на тиган и задушени в йенска тенджера картофки с чесън.За десерт направих сладкиш с ябълки и извара,а за детето бисквитена торта.
На вечеря ще сме у свеки ,та ми отпада - иначе щях да направя една бърза манджа с кайма ,бял боб,червен боб,церевица ,чушки и чили сос(много я обичаме).

Елфи,аз като видна любителка на сладките неща,се заинтригурах от този сладкиш "Мальовица" и веднага го изнамерих с търсачката.Оказа се,че много добре го знам,но под името "Дамски каприз",наистина е много бърз и вкусен.
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 14:23:03 pm от z22 »
<br />