За лещата по индийски, рецептата я пишеше на самия пакет. Иначе сварих пакета леща в малко вода, да стане гъсто, вътре с чесън. После запържих една глава лук, на ситно и червен пипер в масло, и ги сипах в лещата. Сложих и сол. После цялото нещо го пасирах. Стана интересно. Ако пак го правя, бих изсипала оставащата вода след варенето на лещата, за да стане гъсто пюре, а не крем супа.
За днес: морски дар в масло (с чесън, черен пипер и вино)
и за всеки случай Таларини с пармезан - това за пръв път го правя също, на галина бланка някакъв полуфабрикат.
Салата от мариновани зелени домати (мое производство от разсада, до затварянето в буркан)
Дано милото го хареса, че напоследък все не ми одобрява авангардните гозби!