0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
ваксиниране против тетанус.
« -: Октомври 02, 2009, 09:54:38 am »
Момичета, да ви питам, на вратата на личната лекарка пише, че тази година подлежат на ваксиниране против тетанус набори 54, 64, 74, 84, 94.
Има ли отношение към нашите проблеми, хубаво ли е да се направи, ако предстои скоро инвитро, икси, за какво е.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Re: ваксиниране против тетанус.
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2009, 10:08:08 am »
На мен ми слагаха ваксина против тетанус преди 20тина дни понеже се порязах и трябваше да ме шият. Сега започнах ин витро процедурата и според док тази ваксина не пречи, но и не помага. Просто няма връзка с репродуктивните проблеми.
Не знам обаче дали е същата, като тази която се слага при личния лекар на база реимунизация на определено време, защото аз бях в спешното и просто се налагаше за момента. Питаха ме дали в последните 6 месеца са ми слагали такава ваксина, защото имала определен срок на действие.Беше една ампула само.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: ваксиниране против тетанус.
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2009, 10:19:21 am »
направи си реимунизацията и потърси в гугъл какво е тетанус. не пречи на репродуктивните дейности.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!