Здравейте на всички правещи опити за бебе!Моля да ме извините ,ако не пиша където и както трябва - това е първото ми мнение и то не само тук,а и изобщо.Имам информация относно Прегнила,която искам да споделя с вас,защото аз изпотроших телефоните да звъня на всевъзможни аптеки,и се уморих от обикаляне и на болничните такива в слушане на един и същ отговор:"Не се внася от шест месеца,ако ви е спешно идете до Гърция!"Няма такова нещо,има го и в България,но нелегално и трябва някой да ти каже къде да го търсиш.Един фармацефт ми каза да попитам някой запален културист.И тъй като не познавам такъв влязох в първият изпречил се на пътя ми магазин за хранителни добавки и стимуланти за спортисти и БИНГО.Направо невероятно-да обиколя половин София и накрая да го намеря в квартала,в който живея.Да ти е под носа през цялото време,ама като не знае човек!Ако го търсите и не го откриете пишете ми на лично,за да проверя дали го има там от,където аз си го набавих.В действителност го купуват от Гърция.Надявам се да съм наистина от помощ с това си включване.Успех на всички!