0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« Отговор #440 -: Ноември 05, 2009, 17:40:17 pm »
Bamze честито мила! Леки 9 месеца и накрая  ще има 2 хубави бебока!
« Отговор #441 -: Ноември 05, 2009, 18:21:42 pm »
Стелка,знаех си,че сега като се премести в другата темичка няма да забравиш старите приятелки!Не се спотайвам,но ме нямаше  две седмици  и нямаше как да пиша.
mimili,ще се подкрепяме заедно и дано този път да успеем. :bighug:
Момичета,ще ми е нужна подкрепата ви,че нещо започва да ме обзема страх.Знам,че каквото и да се случи няма да се откажа да се боря,но все пак сърчицето ми е свито от страх от пореден неуспех.
Боже,защо трябва да чакаме 14 дни?Не може ли още на другия ден да става ясно дали си бременна или не? :lol:
*
« Отговор #442 -: Ноември 05, 2009, 18:39:18 pm »
Здравейте момичета! Резултата от теста е 1200! И аз незнам какво стана! Благодаря много на всички за подкрепата и ви желая скоро да го изпитате! Чувствам се много странно! Целувки за всички!

Честито миличка :bighug: лека до края.
« Отговор #443 -: Ноември 05, 2009, 18:48:01 pm »
Честито на plumeria и bamze,и на misi!От сърце ви желая, мили момичета, много спокойна, лека и щастлива бременност!Такива новини са чудесни тук, дано са все повече занапред!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #444 -: Ноември 05, 2009, 18:49:42 pm »
Момичета, много ви благодаря на всички за подкрепата! За мен е малко рано още да приемам поздравления, че нещата нещо не потръгнаха съвсем гладко в началото  :(. Нека да мине прегледа след седмица и доки да каже, че всичко е наред, тогава с удоволствие ще се похваля. Засега само ми стискайте палци, всичко да е наред :-)

На тези, на които им предстоят тестове, им пожелавам едни голеееми, хубави числа да видят и после все да нарастват, да нарастват...!  :balk_602:

мерилин, да ти разкажа за майка ми - когато аз се оплаквах, колко е мъчително чакането в тези дни, тя ми каза "О, то за теб чакането тепърва започва. Ако знаеш колко чакане ти предстои занапред". Сега съм само малко бременна и вече разбирам, какво е имала предвид - чакаш 2 дни до теста, чакаш със свито сърце седмица до прегледа... и така, цели 9 месеца :P  Така, че спокойно. Тези дни са ти тренировка, за да свикваш с чакането, което ти предстои след това  :wink:

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
« Отговор #445 -: Ноември 05, 2009, 18:51:16 pm »
Мерилин, много е дълго това чакане знам! Спокойно мила ще минат тези дни и всичко ще сеподреди! Тредно става, ама като стане се чувстваш странно. Ще видиш! Чак не ти се вярва, че е станало.  Мисли за хубави неща, занимавай се с нещо любимо, не прави тестове преди датата, която са ти казали докторите и си почивай повече!
« Отговор #446 -: Ноември 05, 2009, 20:43:28 pm »
Здравейте момичета,честито за положителните резултати.Много се радвам.ано повлечете крак.Мерилин стискам силно палци.Пиши как мина стимулацията.Какво казва Д-р Коновалова?
« Отговор #447 -: Ноември 05, 2009, 21:38:16 pm »
Благодаря за подкрепата bisko72!Доктор Коновалова беше в отпуск и стимулацията ми беше при д-р Юнакова.Така се случи обаче,че и тя излезе в отпуск и пункцията и трансфера ми беше при д-р Александров.Така,че аз за добро или лошо минах през ръцете на половината екип там!!! :lol:В крайна сметка имах 16 яйцеклетки,от които се оплодиха 8,но накрая останаха 3 хубави,а останалите не бяха хубави и не ставаха дори за замразяване.Трите хубавки сега си ги нося и се надявам от тях да излезе поне едно бебче накрая.
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #448 -: Ноември 06, 2009, 09:40:40 am »
Здравейте момичета не съм много сигурна,че въпроса ми е за тук,но не знам къде точно да го задам,а вашите мнения са важни за мен,ако не е за тук нека бъде преместен и така на кратко хормонални изследвания в референт ни стойности,спермограма добра,ЦС-двустрано непроходими тръби-Инвитро притесненията ми преди Инвитрото док.иска да ми направи лапароскопия за да ми прекъсне или премахне тръбите,а аз мисля да прескоча лапарото и направо на Инвитро,а вашето мнение?
*
« Отговор #449 -: Ноември 06, 2009, 09:45:46 am »
Мисля че е прав защото може само да ти навредят щом са запушени тръбите.Успокой се и не се притеснявай лекаря си знае работата.Важното за момента е че е открита причината заради която не можеш да забременееш от тук на татък лекарите ще ти помогнат.Стискам палци за хубави резултати след няколко месеца :)
« Отговор #450 -: Ноември 06, 2009, 09:52:32 am »
Мисля че е прав защото може само да ти навредят щом са запушени тръбите.Успокой се и не се притеснявай лекаря си знае работата.Важното за момента е че е открита причината заради която не можеш да забременееш от тук на татък лекарите ще ти помогнат.Стискам палци за хубави резултати след няколко месеца :)
Напълно подкрепям този отговор  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #451 -: Ноември 06, 2009, 09:56:52 am »
щом тръбите са увредени задължително трябва да се премине към лапаро. д-ра на момента ще прецени как да действа. ако има хидросалпинкс инвитрото е обречено на неуспех.
спокойно и не я мисли лапароскопията, това е една от най-леките операции.
*
« Отговор #452 -: Ноември 06, 2009, 11:50:36 am »
Доверете се изцяло на лекарите и УСПЕХ!

Искре, какво става с теб миля?
*
« Отговор #453 -: Ноември 06, 2009, 12:12:09 pm »
Здравейте момичета не съм много сигурна,че въпроса ми е за тук,но не знам къде точно да го задам,а вашите мнения са важни за мен,ако не е за тук нека бъде преместен и така на кратко хормонални изследвания в референт ни стойности,спермограма добра,ЦС-двустрано непроходими тръби-Инвитро притесненията ми преди Инвитрото док.иска да ми направи лапароскопия за да ми прекъсне или премахне тръбите,а аз мисля да прескоча лапарото и направо на Инвитро,а вашето мнение?
Още не смея да се похваля съвсем, но и двата ЧХГ теста са положителни. Първи опит ИКСИ след отстранени тръби, заради сраствания и хидросалпингс.
Та според мен вярвай на доктора си :D Успех!

« Отговор #454 -: Ноември 06, 2009, 12:35:04 pm »

Още не смея да се похваля съвсем, но и двата ЧХГ теста са положителни. Първи опит ИКСИ след отстранени тръби, заради сраствания и хидросалпингс.

Maxi,  :bighug: Това е твоя опит! Ще разказваш във вторник на срещата. 
*
« Отговор #455 -: Ноември 06, 2009, 13:03:54 pm »
Да, задължително :D
Успех на всички!

*
« Отговор #456 -: Ноември 06, 2009, 16:22:48 pm »
Макси, откога чакам да споделиш. :lol:. Колко ти е втория тест, ще има ли двойна радост.

[/url]
*
« Отговор #457 -: Ноември 06, 2009, 16:29:25 pm »
Не знам честно казано :D
Първия беше 123 на 13ти ден, а втория на 15ти ден е 235. Както и да е истината скоро ще излезе наяве, защото утре съм на преглед. Не можах да си намеря Прегнил и русенски доктор ми го даде, но иска утре да ида на преглед естествено в частния кабинет. Не вярвам да чуе пулс на 17ти ден, но.....в името на каузата. Иначе продължавам да търся Прегнил 5000 - ще ми трябва още поне една доза за другата седмица, та ако някой има....?

*
« Отговор #458 -: Ноември 06, 2009, 16:32:13 pm »
Не вярвам да чуе пулс на 17ти ден, но.....в името на каузата
Най-вероятно няма да се види дори плоден сак. Все още е много рано.
Желая ти лека, безоблачна и щастлива бременност и здраво бебе около термин. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #459 -: Ноември 06, 2009, 19:05:14 pm »
Много благодаря за мненията ви те са важни за мен Успех на всички