Момичета, моля за съвет и мнение.
В петък е пункцията ми, но от тази сутрин ме наболява гърлото. Знам си се, че ако не взема мерки до следобяд, утре ще съм вече полуболна, с температура, хрема и червено гърло. Мисля че в ИС за пункцията пишеше на предния ден да не се взимат противосъсирващи медикаменти, а асперина е такова. Въобще не зная какви лекарства сега мога превантивно да взема за настинката, а не дай боже да е грип.
Освен това, цяла нощ ме боляха гърдите, чувствам ги болезнени и не можах да спя по корем.
Моля споделете!
Ще продължа, моля да ме извините за дългия пост.
Ме4ка, ти при кой лекар си? Владимиров ми каза, че нямало голям смисъл ако извадят 6-7 фоликула да се разделят 3 на 3 за ИКСИ и ин витро. Ние също не сме с мъжки фактор, но тук чета че е пожелание. Владимиров каза, че ембриолозите ще решат.
А в статия за АРМ прочетох, че на един опит може да се пробва с ин витро, а ако не се оплоди същата яйцеклетка да се пробва с ИКСИ. Или може би така съм го разбрала аз.
Някой знае ли кога точно се решава кой метод да се ползва? След пункцията веднага или след като се оцени колко и какво качество яйцеклетки са извадени, или на другия ден.
Ще се радвам, ако потърпевшите споделят.
Благодаря!