0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« Отговор #480 -: Ноември 08, 2009, 20:23:40 pm »
Е, аз пък при първото ИКСИ бях по дълъг протокол без противозачатъчни (при д-р Владимиров). Нещата са индивидуални, не бива да се обобщава.
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #481 -: Ноември 08, 2009, 20:59:04 pm »
Ще се включа относно противозачатъчните. Аз съм при Владимиров, бях по дълък протокол, но  ми бяха изписани преди стимулация.
*
« Отговор #482 -: Ноември 09, 2009, 16:47:52 pm »
Здравейте на всички правещи опити за бебе!Моля да ме извините ,ако не пиша където и както трябва - това е първото ми мнение и то не само тук,а и изобщо.Имам информация относно Прегнила,която искам да споделя с вас,защото аз изпотроших телефоните да звъня на всевъзможни аптеки,и се уморих от обикаляне и на болничните такива в слушане на един и същ отговор:"Не се внася от шест месеца,ако ви е спешно идете до Гърция!"Няма такова нещо,има го и в България,но нелегално и трябва някой да ти каже къде да го търсиш.Един фармацефт ми каза да попитам някой запален културист.И тъй като не познавам такъв влязох в първият изпречил се на пътя ми магазин за хранителни добавки и стимуланти за спортисти и БИНГО.Направо невероятно-да обиколя половин София и накрая да го намеря в квартала,в който живея.Да ти е под носа през цялото време,ама като не знае човек!Ако го търсите и не го откриете пишете ми на лично,за да проверя дали го има там от,където аз си го набавих.В действителност го купуват от Гърция.Надявам се да съм наистина от помощ с това си включване.Успех на всички!
« Отговор #483 -: Ноември 09, 2009, 17:43:07 pm »
Момичета мерси много за пожеланията! Утре ще ми правят вливка на интралипид. Докторката днес пак ме прегледа и каза, че се уголемяват но при мен по бавно. Аз и това очаквах но поне ги има, като имам в предвид, че имаше съмнение дали ще се получи със стимулацията. Дано при всички се получат само положителни резултати и да се радваме на бебоци!
Жена която мечтае
« Отговор #484 -: Ноември 09, 2009, 19:52:03 pm »
joly, много благодаря за това, което си споделила за Прегнила! Много полезна информация.  :thankyousign:
Знаех, че го ползват фитнес-маниаците, но не ми е минало през ум, че го броят за хранителна добавка  :wink: Никога нямаше да се сетя, да го потърся при тях...

Аз вчера го открих в една аптека в Пловдив. Засега имат известно количество. Ако някой се интересува или ако мога да съдействам за изпращане към друг град - на разположение съм.

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
« Отговор #485 -: Ноември 12, 2009, 08:47:13 am »
Здравейте,и моят опит приключи безславно-теста е отрицателен.Гадно е...,ама такьв е живота.Вчера някои все едно ме бе ударил с мокар парцал.Сега ще чакам да ми дойде цикьла и ще ходя на преглед,да видиме с доктора какво ще правиме по-нататьк.Пожелавам на момичетата в очакване по-голям кьсмет от моя.
« Отговор #486 -: Ноември 12, 2009, 09:51:07 am »
Съжалявам Боби,знам че много те боли.Усмихни се и вярвай, че следващия опит ще е успешен.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #487 -: Ноември 12, 2009, 10:04:24 am »
Здравейте,и моят опит приключи безславно-теста е отрицателен..Пожелавам на момичетата в очакване по-голям кьсмет от моя.
:balk_134:,Bobi78 ,съжалявам за резултата .Много късмет за следващия опит !

Аз съм от търпеливо чакащите  -още няколко дни до теста.Засега не го мисля пък ще видим резултата.

« Отговор #488 -: Ноември 12, 2009, 10:36:26 am »
nimika,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
*
« Отговор #489 -: Ноември 12, 2009, 12:11:19 pm »
Здравейте момичета!
От доста време не съм писала,но ви чета редовно.
Bobi78 съжалявам за този неуспех,но вярвай че следващия път ще е твоя-успешен!Прегръщам те силно! :hug2:
nimika и от мен стиснати палци за положителен резултат  :crossfingers:

Аз да се отчета набързо.Днес ми е 12-ти ден след трансфера.Кръвен тест ще правя в понеделник.Върнаха ми 4 ембриончета на трети ден след пункцията.Остават ми още няколко дни чакане до деня на истината!

Успех на всичи в процедури и само ++++++ резултатчета да има  :bighug:
« Отговор #490 -: Ноември 12, 2009, 12:17:01 pm »
Здравейте момичета!
От доста време не съм писала,но ви чета редовно.
Bobi78 съжалявам за този неуспех,но вярвай че следващия път ще е твоя-успешен!Прегръщам те силно! :hug2:
nimika и от мен стиснати палци за положителен резултат  :crossfingers:

Аз да се отчета набързо.Днес ми е 12-ти ден след трансфера.Кръвен тест ще правя в понеделник.Върнаха ми 4 ембриончета на трети ден след пункцията.Остават ми още няколко дни чакане до деня на истината!

Успех на всичи в процедури и само ++++++ резултатчета да има  :bighug:

Успех!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #491 -: Ноември 12, 2009, 12:55:08 pm »
ricky , благодаря-:crossfingers:  и на теб за теста!

« Отговор #492 -: Ноември 12, 2009, 13:15:44 pm »
Боби съжалявам знам какво е но горе главата и смело напред.
На очакващите теста само положителен резултат  :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #493 -: Ноември 12, 2009, 17:00:03 pm »
Здравейте момичета, отдавна не съм писала,не смеех до сега да споделя...моят втори ИКСИ опит сбъдна мечтата ни, след 9 дълги години да мога да кажа БРЕМЕННА съм.
Днес,с моето момче видяхме нашата мечта...три туптящи сърчица!!!Чухме и страшната дума редукция, но има време, надявам се да не стигнем до нея! :?
На всички вас пожелавам да изпитате това чувтсво, което до днес не си позволявах да усетя  :crossfingers: :bfp:
Не се отказвайте момичета, някъде там ви чака и вашата рожбичка!!!
Целувам ви всичките  :bighug:
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #494 -: Ноември 12, 2009, 17:03:31 pm »
уау-това са прекрасни новини! :bighug: :cheerleader: :grouphug2:
Честито !!!Лека и безпроблемна бременост ,каквото и да следва от тук нататък,стискаме палци за щастлив финал!!!

« Отговор #495 -: Ноември 12, 2009, 17:13:09 pm »
Здравейте момичета, отдавна не съм писала,не смеех до сега да споделя...моят втори ИКСИ опит сбъдна мечтата ни, след 9 дълги години да мога да кажа БРЕМЕННА съм.
Днес,с моето момче видяхме нашата мечта...три туптящи сърчица!!!Чухме и страшната дума редукция, но има време, надявам се да не стигнем до нея! :?
На всички вас пожелавам да изпитате това чувтсво, което до днес не си позволявах да усетя  :crossfingers: :bfp:
Не се отказвайте момичета, някъде там ви чака и вашата рожбичка!!!
Целувам ви всичките  :bighug:

:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :smiley_abxb: :smiley_abxb: :music22: :kaos7: :balk_46:

« Отговор #496 -: Ноември 12, 2009, 18:09:42 pm »
 :bighug:  :dance2: :dance2: :grouphug2: :grouphug2: :kaos7: :music22: :jump12: :balk_47: :balk_47: :balk_47:Леки 9 месеца!
« Отговор #497 -: Ноември 12, 2009, 18:17:06 pm »
 :cheerleader: :balk_46: :party:Много леки месеци за напред!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #498 -: Ноември 12, 2009, 18:27:34 pm »
didre, честита ти тройна радост, мила. Дано всичко е наред до края. Радвай се, заслужаваш всеки миг изстрадано щастие. Дано само такива новини да има в темата.

*
« Отговор #499 -: Ноември 12, 2009, 19:13:02 pm »
Didre, Да сте живи и здрави всички! Целувки! :bighug: :bighug: