0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« Отговор #400 -: Ноември 02, 2009, 23:30:12 pm »
Момичета,
на някой случвало ли му се е да кърви цяла след неуспешна имплантация?
Миналата неделя на 13 ден от ЕТ прокървих и спрях лекарствата, като повторен тест не съм правила (11 ден беше 8.5). И от тогава до днес не спира. В събота бях на преглед, но Владимиров каза че е нормално.
Да е нормално, колко да е нормално...??? 8O
Нормалното при мен е 2 дни кървене и после 3 дни зацапване.
Моля дайте съвет. Благодаря.

Рина, след първото ми икси имах цикъл, продължил 2 седмици (по принцип ми е по 4 дена). Нормално е да е по-силен. Все пак толкова хормони е поел организмът ти. Успех следващия път!

« Отговор #401 -: Ноември 02, 2009, 23:39:00 pm »
Рина, след последното ИКСИ аз също имах много обилен цикъл, който продължи 8-9 дни.  Но имах фраксипарин всеки ден след трансфера и предполагам това беше причината.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #402 -: Ноември 03, 2009, 00:06:07 am »
Благодаря, момичета!
Ще почакам до четвъртък и ще се обадя на Доктора. Такова чудо не е било. Страх ме е да не е станало някакво усложнение или инфекция. чакам следващия цикъл за да размразиме трите ембриона, а още този не иска да свърши. И левия яйчник тежи и боли.
*
« Отговор #403 -: Ноември 03, 2009, 01:22:14 am »
Аз бих изчакала да ми се възстанови нормалният цикъл и после бих пробвала със замразените. За статистиката - след въпросния цикъл след неуспешното икси, чаках другия месец да ми дойде и най-накрая - след около 40 дена го предизвикаха с дуфастон. И чак на третия месец имах нормален цикъл.

Успех със сладоледчетата!

« Отговор #404 -: Ноември 03, 2009, 07:29:22 am »
Момичета, освен че е нормално да имате обилен МЦ, също толкова нормално е и да е съвсем оскъден - първия МЦ след неуспешно ИКСИ /но с импантация за малко/ ми беше седмица след като спрях лекарствата и беше по-скоро зацапване.. още го чаках да ми дойде, когато се оказа че ми е спрял.. след това не ми дойде 54 дни.. още не съм сигурна дали да броя за цикъл следващото ръждиво-кафяво зацапване продължило 1/2 ден.. изкарах го с ежедневка...макар тя да не пострада... Док. каза че е абсолютно нормално и въобще не се впечатли от оплакванията ми по темата.. е сега на 3тия цикъл всичко си е какво преди - 2 дни по-обилен +2-3 дни зацапване.

Пожелавам на всички в процедури поне една година да не им дойде!!!
*
« Отговор #405 -: Ноември 04, 2009, 19:54:59 pm »
Здравейте момичета! Утре е деня на истината! Смятам като стана да ида да ми вземат кръв за един тест и да се вижда какво е положението/домашните тестове ще ги пропусна този път/! Ще спирам ли лекарствата или ще ги продължавам. Малко ми е свита душичката и да ви кажа честно никак не ми се иска до го правя този тест! Май така съм си добре като живея в неизвестното и все пак имам надежда за успех. Още един отрицателен тест ще ми дойде малко в повече. Дайте малко кураж, че ще се побъркам! Успелите да ме благословят и утре ще разберем какво точно редстои! Целувки!
« Отговор #406 -: Ноември 04, 2009, 20:16:17 pm »
bamze,имаш едни силно стиснати палци от мен.Дано е положителен теста!Правилно си решила направо за кръвен,защото дори и да направиш уринарен все пак каквото и да покаже ,а знаем ,че те не са толкова точни пак ще стегнеш до кръвния.Така че смело действай и дано да ни се похвалиш с хубав резултат. :bighug:
« Отговор #407 -: Ноември 04, 2009, 20:18:35 pm »
Бамзе милаааа аз не съм от успелите но ти давам цялата си сила,и целия си късмет да имаш един найстина хубава (двоен или троен резолтат).Стискам палчета и искам да вярваш в успеха  :wink: :bighug:,с това ми име няма да ме познаеш но аз ще ти кажа Искра.п.димитрова съм целувки мила  :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #408 -: Ноември 04, 2009, 20:23:18 pm »
bamze,утре ще стискам палци и аз -много тлъст резултат ти пожелавам.
Baby Gaga <team@baby-gaga.com>
*
« Отговор #409 -: Ноември 04, 2009, 20:43:34 pm »
Много, много, много благодаря!
« Отговор #410 -: Ноември 04, 2009, 21:36:26 pm »
bamze миличка стискам силно палчета за положителен резултат  yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 и те чакаме в другата темичка  :bighug: :pink_dust_1: :bighug:
« Отговор #411 -: Ноември 04, 2009, 21:44:43 pm »
bamze, правилно си решила за кръвен тест.
Аз се наревах като магаре след отрицателния уринарен. Как да не му вярвам, като ми е... незнам кой по ред.., Но за първи път се сринах така, после цял ден карах на "автопилот" и добре, че случайно, точно същия ден, bril беше писла в една от темите... Взех се в ръце и на другия ден - кръвен. Гледах цифрата 134 като гръмната.
Направих поне 6-7 теста, но така и не видях втората черта. Само една мнооого бледо розова, направо плод на въображението и това при ЧХГ 601...  Все още ме е страх, това, че не отчитат нищо, да не е показател за проблем... само си измислям за какво да се шашкам...  :(

Но както казва една приятелка "Да им пикая на уринарните тестове"  :P (с извинение за израза, но не се стърпях)

Стискам ти много силно палци за чудесен резултат утре!  :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 21:46:29 pm от plumeria »

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
« Отговор #412 -: Ноември 04, 2009, 22:04:55 pm »
Бамзе,искам го толкова колкото и за себе си!Успех!То и без това пожелание този път ще успееш,сигурна съм.
« Отговор #413 -: Ноември 05, 2009, 09:24:15 am »
bamze, стиснати  :crossfingers: и от мен :D
Чакаме те с положителен резултат  :balk_103: :bighug:
plumeria честито и на теб миличка   :balk_46: Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност :bighug:
« Последна редакция: Ноември 05, 2009, 09:28:23 am от melisa_82 »
« Отговор #414 -: Ноември 05, 2009, 09:34:56 am »
Хайде Бамзе мила идвай да се хвалиш с най хубавия резолтат  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #415 -: Ноември 05, 2009, 10:09:09 am »
Момичета, не вярвайте на уринните тестове.
Разказах в дневника ми какво се случи, но и тук ще ви кажа.
На 14-ти ден след трансфера си направих уринен тест Престо, който пише, че е за ранна диагностика, състои се от две касети едната се прави 7 дни след зачеване, а другата след закъснението. Ами да Ви кажа теста си беше с една черта, ако спазваме указанията резултата да се отчита между 5 и 10 минута, и не по-късно. Едва след около половин час се появи втора бледа черта. А на следващия ден кръвния тест ми показа ЧХГ 310, значи няма как на предния ден да не е било над 20, колкото пише, че отчита теста.
Опитайте се да не избързвате, знам колко е трудно, аз самата се изкуших, но по-добре е да изчакате деня или ако сте много нетърпелиеи направете кръвен тест.
Успех!
*
« Отговор #416 -: Ноември 05, 2009, 11:06:05 am »
Момичета, не вярвайте на уринните тестове.
...........
Права си, особено ще се отнася за Престо. Аз лично съм фенка на най-евтинките, бях намерила едни от 2 лв. 2 бр. - Лейде чек, мисля, че се казваха.

Успех, момичета!

Бамзе, чакаме те с добрата новина!
Честито на Плумерия!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #417 -: Ноември 05, 2009, 11:06:40 am »
И аз така мисля за уринарните тестове. При първото инвитро изкупих аптеката - и за какво - само да се тормоля. При второто не си купих нито един и много се гордея със себе си! :lol:
Май тези тестове вредят на такива като нас - които правят инвитро процедури - докарват доста негативни емоции, особено отчаяние.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #418 -: Ноември 05, 2009, 13:38:24 pm »
Здравейте момичета! Резултата от теста е 1200! И аз незнам какво стана! Благодаря много на всички за подкрепата и ви желая скоро да го изпитате! Чувствам се много странно! Целувки за всички!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #419 -: Ноември 05, 2009, 13:42:56 pm »
bamze честито мила страхотна новина  :cheerleader: :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb: