0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« Отговор #360 -: Октомври 27, 2009, 22:46:33 pm »
Здравейте момичета,
За съжаление моят тест в Събота на 17 ден от трансфера показа 0 ЧХГ.
И този трети опит се оказа нуеспешен...
При лепило и 5 ембриона не знам какво да си мисля вече.

Ивалета,
съжалявам да чуя това. Чувствам се точно като теб, тъй като преди броени дни също видях своя отрицателен тест от поредния трети опит. Имам и един на ЕЦ. Върнаха ми 3 ембриона и въпреки 3-те биопсии правени по-рано, имплантация не се получи.
Явно Господ е решил нещата да се случат по друг начин и не трябва да спираме да вярваме в Божията воля и сила.

Еспех на всички момичета в процедура
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #361 -: Октомври 28, 2009, 09:29:40 am »
Силванче,аз от утре започвам стимулация и на 2-ри съм на преглед.До колкото разбрах ще има дежурни,защото аз там ще ходя за инжекциите.

Като ходих в понеделник сутринта да питам няма ли начин да не ме отлагат, секретарката пращаше две момичета, които се уговаряха да ходят в квартира за стимулация.Ако няма лекари, защо тези момичета ще започват.Това ме навежда на мисълта, че има дежурен.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #362 -: Октомври 28, 2009, 12:20:05 pm »
Предполагам че тези които започват в момента са по къс протокол и док е изчислил всичко. Ако започват на 28.10 днес - то прегледа ще им е на 02.11 т.е. тези дни ще ходят само на инжекции. Просто са изкарали късмет началото на процедурата им да позволява да се започне точно на 28.10
*
« Отговор #363 -: Октомври 28, 2009, 12:41:28 pm »
Момичета,
Някой може ли да ми даде повече информация как върви процеса, когато се използват замразените ембриони?
Има ли подготовка месеца преди това, или пък след цикъла се прави някакъв блокаж на естествено образуване на фоликули, нещо като обратното на стимулацията, нямам представа.
Ако проблема е бил в импланирането, редно е може би да има подготовка.
Благодаря предварително!
*
« Отговор #364 -: Октомври 28, 2009, 15:32:31 pm »
Момичета,
Някой може ли да ми даде повече информация как върви процеса, когато се използват замразените ембриони?
Има ли подготовка месеца преди това, или пък след цикъла се прави някакъв блокаж на естествено образуване на фоликули, нещо като обратното на стимулацията, нямам представа.
Ако проблема е бил в импланирането, редно е може би да има подготовка.
Благодаря предварително!

Здрасти миличка ,има подготовка преди трансфера прегледи и замерване на лигавицата на мен лично ми бяха изписали аспирин протект, фолиева киселина,естрофем и лепенки климара,а за блокаж като при инвитро няма ,общо ходих на прегледи 4пъти на петия път трябваше да е трансфера.
Успех :)
*
« Отговор #365 -: Октомври 28, 2009, 16:29:54 pm »
Момичета искам да ви попитам днес ми е 7 ден след трансфер и ме боли глава и кръст както преди МЦ,а утре по принцип трябваше да ми е първи ден от МЦ. Опасявам се утре да не ме изненада неприятно или това е нормално? Иначе други симптоми на ПМС нямам,даже и корема не ме боли. За първи път правя ин витро и не съм наясно.
*
« Отговор #366 -: Октомври 28, 2009, 16:45:57 pm »
Пепси, не го мисли. Моя опит свърши в понеделник, когато прокървих. И на мен ми беше първи опит и не знаех какво да очаквам, и много се разочаровах когато в петък, два дни след дата на евентуалния цикъл се появи кафяво течение, а ЧХГто беше само 8.5. След лежане, естрофен и нош-па, в неделя вече имах и нормално кървене. Оставям настрана, че в понеделник не направих повторен тест, за сигурност, толкова бях разочарована, и сега съжалявам. Но връщайки се назад, една седмица преди това бях с нормалните ПМС:напрегнатост и избиване на пъпки по лицето. Два дни преди зацапването спряха и гърдите да ме болят и в петък вече бяха в нормални размери.
Но всичко е индивидуално. Не го мисли.
Успех!
*
« Отговор #367 -: Октомври 28, 2009, 20:56:15 pm »
Предполагам че тези които започват в момента са по къс протокол и док е изчислил всичко. Ако започват на 28.10 днес - то прегледа ще им е на 02.11 т.е. тези дни ще ходят само на инжекции. Просто са изкарали късмет началото на процедурата им да позволява да се започне точно на 28.10
И аз трябваше в неделя да почна на къс протокол, но ме отложиха за другия МЦ  :(
Късмет на всички!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #368 -: Октомври 28, 2009, 23:12:19 pm »

И аз трябваше в неделя да почна на къс протокол, но ме отложиха за другия МЦ  :(
Късмет на всички!  :D
да ,но ако започнеш в неделя то прегледа ти се пада в ден , в който няма да има док в клиниката (примерно на 30-31) ...това има в предвид! Ако ти се падаше да започнеш във вторник или ако имаше как ,нямаше да те върнат...Съжалявам че трябва да чакаш още един месец , знам как е като се настроиш за нещо...Всяко зло за добро - може би другият месец е Твоят месец и дай Боже да имаш + резултат!  Успех!
*
« Отговор #369 -: Октомври 29, 2009, 10:33:42 am »
pepssi - не обръщай много внимание на признаците - защото така или иначе няма да разбереш какво значат. Знам, че е трудно и всеки се чуди след инвитро ще има ли цикъл или не.
Аз при предишното инвитро имах всички признаци, че ще ми идва - както всеки месец. Да - но бях бременна (макар и за малко).
Сега стоя и си чакам датата на теста и знам, че докато не видя резултата от него няма да разбера какво значат признаците, дето ги имам.Плюс това след стимулация става още по-объркано, защото и организма е тотално объркан с тези хормони и с тях се добавят доста нови признаци.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #370 -: Октомври 29, 2009, 12:19:24 pm »
на 16ти ден след ЕТ - ЧХГ - 0.00
не съм много изненадана, макар че се надявах на Чудо
Нова година - нов късмет, и нов опит!
Ще станем мами, няма начин да не стане!
« Отговор #371 -: Октомври 29, 2009, 12:27:49 pm »
Liteto, прегръщам те силно и горе главата. Ще успееш, знам.  :bighug:
« Отговор #372 -: Октомври 29, 2009, 12:36:34 pm »
Liteto съжалявам много миличка.Прегръщам те и те целувам :bighug: :balk_21: Вярвай в успеха  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #373 -: Октомври 29, 2009, 14:25:47 pm »
Само ти си знаеш...Миличка смело напред!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #374 -: Октомври 29, 2009, 14:52:05 pm »
на 16ти ден след ЕТ - ЧХГ - 0.00
не съм много изненадана, макар че се надявах на Чудо
Нова година - нов късмет, и нов опит!
Ще станем мами, няма начин да не стане!
Страшно неприятно  :(
Бъди силна и вярвай че следващият път ще успееш :crossfingers:
*
« Отговор #375 -: Октомври 29, 2009, 19:22:41 pm »
Liteto, много тъпо....! Целувки!
*
« Отговор #376 -: Октомври 29, 2009, 23:08:22 pm »
Здравейте момичета! При мен се яви проблем! Незнам колко е сериозен и затова се нуждая от вашата подкрепа. Тази вечер след като си сложих утрогестана си легнах и след около 2 часа установих, че се появи ясно розово зацапване, тежест в корема и болка в кръста. Направо незнам какво да мисля! Днес ми е 9-ти ден от трансфера и 22 де от цикъла. Дайте съвет и споделете вашия опит моля! Много се шашнах! От всичките ми опити до сега за първи път ми се случва. Назнам какво да правя с лекарствата. По заръка на доктора тес трябва да направя на 5.11. Какво да правя? Благодаря ви много предварително!
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #377 -: Октомври 29, 2009, 23:38:26 pm »
Бамзе, не се притеснявай,на мен ми казаха след трансфера, че  може да, има зацапване и да не се шашкам, това не означава че теста ще е отрицателен.Понякога това е от имплантацията на ембрионите.Не отписвай опита, имай Вяра и всичко ще е наред,в никакъв случай не спирай лекарствата.Сега гледай да си почиваш повече.Успех мила, и ще чакам да се похвалиш съвсем скоро.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #378 -: Октомври 30, 2009, 00:03:51 am »
благодаря Велка! Май ще поспя, пък утре ще видим какво ще става!
*
« Отговор #379 -: Октомври 30, 2009, 10:15:49 am »
Бамзе, обади се на лекаря си. Може да ти добави към утрогестана и други лекарства. При мен стана така на 11тия ден и почнах с нош-па и естрофен. Не зная какво точно е действието им и дали не си провалих опита с това че ги спрях след 3 дни защото видях вече не само зацапване , но и кръв.
Ти само не се отчайвай предварително! Стискам палци.