0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« -: Октомври 01, 2009, 09:33:14 am »
Дойде новия месец и време за нова тема. Пожелавам ви да я напълните с положителни тестове!
Дано съм ви на късмет.
*
Re: Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2009, 09:47:12 am »
Пешек,
Определено ще си на късмет с тази 32-ра седмица  :lol: :lol: :lol: А дано тази тема да я изпълним с много,много,много положителни тестове!!!

*
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2009, 09:49:48 am »
Дано, дано.... :D

Успех момичета :bighug: да има много :bfp: :bfp: :bfp:

Аз съм още на блокажа и всеки момент чакам цикъла, за да почна същинската стимулация...но от сега ме тресат нервите и вече доста трудно изкарвам на работа. Знам, че е важно спокойствието, но как да стане - струва ми се мисия невъзможна за сега......

*

mimili

• **
  • 67
  • чакаме ви бебчета
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2009, 10:57:01 am »
записвам се и аз в новата темичка-днес вече 11-ден пия мерионал 2х1 и фолиева киселина и ужасно ми се гади,боли ме корема като пред цикъл,а едва сега се почва.Утре съм при Димитрова за преглед,а на 07.10 при Владимиров-пожелавам много късмет на всички и много,много усмивки.
Baby Gaga <team@baby-gaga.com>
*
« Отговор #4 -: Октомври 01, 2009, 12:28:04 pm »
ето ме и мен  :D

Pesheck, благодарим за темичката - дано да ни е за късмет!

Maxi, горе главата - ще видиш, че всичко ще наред! Не го мисли толкова много - просто се довери на лекаря си. И бъди сигурна в успешния финал!

И аз най-после съм на старта - утре ми е първия преглед (на 3ти ден), надявам се д-ра да ми даде зелена светлина и да почвам с инжекциите. Ще пътувам (Русе-София-Русе) за всеки преглед, и може би ще се наложи да остана за няколко дни там около пункцията. Малко ми е мътно как ще се справя...  :ask: Купих си една възглавничка за пътуване (да не ми се схваща врата по автобусите), така че ако видите една сънена физиономия под ръка с възглавница пред кабинета - да знаете - аз съм  :D

Успешен финал пожелавам на всички ни!  :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #5 -: Октомври 01, 2009, 12:33:53 pm »
Liteto успех ще стискам палци, явно горе-долу по едно и също време ще сме, защото аз чакам цикъла всеки момент :D
Като пътувах сега с автобусите до София и Плевен много ми отичаха краката, чак изтръпваха и следващите пътувания до Плевен мисля да са с влака. Не знам защо така стана, може би защото имам страшно много разширени вени и колкото и да се опитвах с раздвижване на седалката пак се схващах....дано всичко да е наред с пътуването.
Искам да питам нормално ли е да ми капе косата адски много и да се получи пърхот от Синарел или Преднизолон?

« Отговор #6 -: Октомври 01, 2009, 12:44:40 pm »
Здравейте милички  :bighug: Вече се прибрах от София и да ви се похваля,вчера ми върнаха цели 4 ембриончета и съм в голяма еуфория  :D Теста ми казаха да направя на 14.10 и до тогава смятам да си почина повечко  :lol: Стискайте ми палчета и дано този път ми е последен и успешен.
Пожелавам успехи на всички  :bighug:
Велка какво стана с теб миличка?
Макси незнам,но аз нямах такива проблеми от синарела.
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #7 -: Октомври 01, 2009, 13:13:03 pm »
Здравийте,момичета!Стела, успех мила от мен.При мен нещата са пак 3 тлъсти нули.Не се предавам лесно, на 5 съм на преглед и тогава ще разбера кога ще може да върнем снежковците :lol:Пожелавам на всички само успешни процедури,и никакви такива, нули като мен.Борбата продължава! :balk_198:пак ще съм на ринга скоро!
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #8 -: Октомври 01, 2009, 18:28:08 pm »
И аз да се запиша в новата темичка.Днес бях на преглед при Владимиров-2-ри ден оот цикъла и започнах стимулация с Гонал.Последните няколко дни имах страшно главоболие,доктора каза,че е от Декапептила и ще отмине.После съм на преглед в понеделник и после може бе в четвъртък.
УСПЕХ на всички и прегръдки!
*
« Отговор #9 -: Октомври 01, 2009, 19:36:59 pm »
Да ни е честита новата темичка и само с положителни тестчета да я напълним!
Макси,Лиле,Цеци успех по време на стимулацията,да си отгледате хубави и качествени яйчица  :crossfingers:
Стела,почивай си хубаво,щото на 14-ти ще чакам да се похвалиш с хубаво ЧХГ  :bfp1:
Велка,точно така никакво предаване,дано скоро и ти видиш  :bfp1:
Аз следващата седмица ще почвам Декапептила,и при мен напрежението е на пълни обороти  :?
Лиле,добре си го решила да останеш в София около пункция и трансфер.И  аз така мисля да направя,само че още на знам къде!

Успех на всички  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #10 -: Октомври 01, 2009, 19:59:21 pm »
Искам да пожелая на всички момичета в процедури УСПЕХ.
Миналата година в края на септември ми беше блокажа,  на 04.10 първата инжекция от стимулацията, а днес съм майка на 2 прекрасни 4 месечни бебенца.
УСПЕХ и стиснати палци от мен
« Отговор #11 -: Октомври 01, 2009, 20:12:42 pm »
Благодаря ви милички страхотни сте да знаете  :bighug:
Velka мила съжалявам много,но само така напред към успеха,сигурна съм че от тези сладолетчета ще излезат прекрасни мънички бебчета с прекрасна мама като теб  :bighug:
Тити честито мила,да са ти живи и здрави бебоците и много да те радват
Макси,Ceci 75,Liteto ,ricky  успех момичета и само  :bfp: резултати
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 20:14:42 pm от stella_k »
« Отговор #12 -: Октомври 01, 2009, 20:31:07 pm »
Искам да пожелая успех на всички момичета!
От днес съм само на Меногон и Утрогестан. Утре съм отново на преглед и ще видим дали има шанс за по-малките фоликулчета.
Момичета с два фоликула пункцията пак ли я правят с упойка?А ако е без много ли боли?
« Отговор #13 -: Октомври 01, 2009, 20:54:19 pm »
Стелче да пазиш добре бебоците и накрая да ни зарадваш поне с две моми за мойте ергени  :lol:.Мила успех на теста  :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #14 -: Октомври 01, 2009, 21:00:15 pm »
Притесняват ме изследванията,на долна граница са,а даже и извън нея.
Е2 18.7 (24.0-534.0)
Prog 0.3 (0.3-18.6)
hLH 1.8 (1.2-103.0)
Моля ви нека ако някоя от вас знае повече,да ми разясни,че доста се приесних.Днес ми е 2-ри ден от цикъла
*
« Отговор #15 -: Октомври 01, 2009, 21:14:41 pm »
Честита нова тема , нека да я късметлийска и да се напълни с много +++ тестчета!
*
« Отговор #16 -: Октомври 01, 2009, 22:35:41 pm »
Момичета, и аз стартирах най-накрая!  :D  :D :D :D :D
Вчера бях на преглед. На ЕЦ съм - 12 ден. Лигавица - 4 мм и множество фоликули от 5 до 9 мм. Мноооого са! Дано не е проблем и да има доминантен!
С късна О. съм - 18 - 20 ден. Доки изказа съмнение, че или е късна О. или няма да има О. Но аз знам, че ще има поне един фоликул, годен за оплождане, така че стискайте палци и за мен!  :D
В неделя - 16 ден от МЦ съм на преглед и хормони!
Дано новата темичка ни е на късмет!
Пешек, благодаря ти за новата темичка и леки оставащи седмици до "твоето чудо" ти желая!  :D :D :D :D :D :D :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #17 -: Октомври 02, 2009, 01:18:28 am »
Притесняват ме изследванията,на долна граница са,а даже и извън нея.
Е2 18.7 (24.0-534.0)
Prog 0.3 (0.3-18.6)
hLH 1.8 (1.2-103.0)
Моля ви нека ако някоя от вас знае повече,да ми разясни,че доста се приесних.Днес ми е 2-ри ден от цикъла
ceci75,няма за какво да се притесняваш,Естрадиола ще се покачва постепенно във хода на стимулацията,а Прогестерона и ЛХ трябва да са ниски.

Успех на всички и много стиснати палци. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #18 -: Октомври 02, 2009, 13:27:20 pm »
ceci75 просто никои не тие казал, че тези референтни стоиности не касаят резултатите по време на стимулация, и аз треперих като теб докато не ми обясниха.
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #19 -: Октомври 02, 2009, 14:26:57 pm »
Момичета,

Имам си 7 фоликулчета на 9 ден от стимулацията.  Надявам се довечера да ми бият вече Pregnil и в Неделя на пункция, пък дано да са по-качествени.

Успех на всички и много стиснати палци от мен!