Отдавна следя тази тема , но нищо което ми трябва не прочетох в нея за толкова месеца , незнам как никой не се престраши да напише някакъв списък с необходимите неща за АГ-ВИП Варна , поне тези които скоро са били там да напишат какво са си носили и дали тези неща са им били потребни по тяхна преценка, ако пък има нещо което им е било нужно а не са го носили можеше да го пишат като препоръка за тези които се интересуват.Аз понеже ще раждам там скоро и все пак се интересувам вече съм си приготвила багажа за болницата дори и да не са писали пресен списък мадамите , които скоро са били там ,багажа ми включва : почти всичко от списъка публикуван на 1 стр. на тази тема и по-точно дрешки за бебето и нещата за мен нужни за 5 дена , тъй като незнам все още как ще раждам дали ще е секцио или нормално, все пак съм взела повечко неща , а пък ако не ми трябват ще си ги върна у нас, само чаршафи не съм си приготвила , защото ми казаха , че там сменяли често.Преди няколко дена едно момиче роди там и преди това ходи да ги пита за списък , но конкретен отговор не получи , само от въпросите които им зададе стана ясно , че всичко ни трябва , така че мили момичета моя съвет е да си приготвите нещата по този списък от 1 стр. на темата , той е изчерпателен и няма излишни неща в него .На 17 януари ще ходя в АГ и ще попитам и аз за всеки случай и ако има нещоразлично от този списък ще го пиша.