Благодаря ти за съветите и за гледната точка
Дозатор нямаме, ама и вода в хладилника не държим - всички пием със стайна температура
но това са дребни детайли. Права си, че с тия капризи само си пречим, ама като не мога да се преборя със себе си... Хората се делят на два вида, по мои наблюдения, първите са над нещата, което е хубаво и за адмирации, не си късат нервите за дреболии, вторите ако са на гости, за всичко питат, не приемат самоинициативи, а вкъщи не им е приятно друг да пипа - е ние сме от вторите, което, както е видно, създава неудобства. На мен и свекърва ми не ми е приятно да ми премести нещо от масата на дивана, примерно
Дали ще мога да помоля жената да се ограничава до дейностите, които сме й поръчали? (е, тогава пък ще останат някои неща, че едва ли ще мога да се сетя всичко...). За препаратите - ние за нас купуваме най-доброто, което намираме, така че това няма да е проблем.
От любопитство и аз да попитам - защо не препоръчваш да се оставят съдове за миене?
А можеш ли да ме ориентираш за цените, ако идва веднъж седмично за по 4-5 часа, колко на час или на посещение?
П.С.Съветът ти да почистя сама и да видя времето е много хубав! Не знам дали бих се справила, че основно мъжът ми чисти, пък мъжът ми е абсолютен маниак, като чисти под бебешкото легло, което е с решетки, с препарата за паркет, пръска маниакално между всеки две пръчки от решетката - смях
аз по-набързо отдолу с три пръскания съм готова
И нещо офф: Видях, Миличка, че ти предстои инвитро, и искам да ти пожелая от сърце успех! Работата ти е физически натоварваща и много се надявам да ти се предостави възможност да не се уморяваш много и да се пазиш, пък най-важното е късмет да имаш!