Добро утро и от мен
) ама, много сте били ранобудни днес, то хем събота, хем вали ... поне във Варна де
така, така, сега почвам аз, с новините, че вчера направо се утрепахме в болницата, с нашата донорка имаше проблем с упойката, дали ще излезе от нея тя, (благодаря ти боже!) излезе, но преживяхме голям ужас ... уж трябваше да сме спокойни ... няма да влизам в подробности но много се изплашихме и аз, и съпругът ми ... Мене по едно време, като ме видяха и право да легна ме сложиха, да не съм хвърлила топа сега пък и аз ...
, но още ми трепярат мартинките, искаха да остане там вечерта под наблюдение, тя но отказа исе разписа, че доброволно си тръгва! Проблемът, беше че имала много алергии, за част от които едва сега ни каза
)Аз, ако знаех никога нямаше да я подложа на такова нещо, нито нея, нито нас! Ужас!!!
Обаче, имаме 11 яйчица, днес към обяд ще звъня (дано ми отговори някой) да питам, какво, колко са се оплодили и как (аз, помолих д-р Александров половината да ги направи инвитро, а половината икси, (абе, за да се презастраховам)
Стискайте ми палци, поне сега да ме зарадват малко