0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро, момичета! Мерси за кафенцето, пийнах си с удоволствие. Кроасанчето доста ме привлича също, ама нмай ще се въздържа, че нещо съм станала на баба сланинка.
Пепина, честита голяма радост от мен! Пожелавам ти много здраве и спокойствие и най-красивото бебе да гушкаш!
Маллееее, dess_dess, направо изтръпнах като прочетох през какво сте минали. На мен веднъж ми правиха пълна упойка (за абразиото) и като отивах, направо няма такъв страх, хем нямаше проблеми. Ужас, добре, че всичко се е разминало, пу-пу. Стискам палци да няма повече проблеми и всички яйчица да станат на прекрасни ембриончета!
Аз да ви се оплача, този месец не можах да си засека овулация с тестовете, пък и не сме много бебеправили, да не кажа изобщо, то и мъжо сега го няма два дни. Така че чакам вещицата на 15.10. и после май вече ще ходим при Док да каже какво правим след изследванията. Все се надявах да стане пак естествено, ама той си ме предупреди, че и бременност, и износване при мен доста трудно ще се получат. Хич не ми се вярваше, като знам колко лесно стана миналия път, макар и за кратко, ама времето си минава да му се не види.
Извинявам се за депресарското настроение, явно дъждовното време ми действа.
Хубав ден на всички!  :grouphug:
ДЕС-Дес, ужасно! направо настръхнах, радвам се, че сега всичко е наред.ХАйде стиснатите ни палци за вас мила :)
[/url][/url]
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Момичета, току що говорих с д-р Александров, много ми  емчъно, сълзи капят очите ми ... усещам, че не ми е било писано да видя, така заветните   и да гушкам бебче. От всичките 11 са се оплодили само две, едната инвитро, а другата икси (добре, че го помолих да опита и двете)много ми е тежко, не, че съм очакавала кой знае какво, предвид трудностите и проблемите, които срещнахме ... но сега ... въпреки всичко ми е едно спокойно ... Вика ни на 3-тият ден в понеделника в 12.00 часа. Кажете ми, преди трансфера, мога ли да ям и да пия? изобщо споделете, тези от вас, които са минали през това ...???
Знам само, че това, че трансфера  е на 3-тият ден не  ехубаво ... значи  и ембрионите не са хубави, той беше много лаконичен и аз, неисках да го притеснявам и не питах повече нищо


*

    Цвете

  • ****
  • 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте.
Пепина честита радост,лека и спокойна бременност и здраво човече на финала.
Ей,мамита да не забравите да си сложите бременните графики в темичката за тях,много са полезни на очакващите /ако искате,разбира се :oops:/.
Приятни почивни дни.
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Привет сладурки!Тук времето е ужасно мрачно,вали дъжд и духа вятър!
Дес,съжалявам миличка за това,което преживявате,но все пак надежда има и ние ще стискаме палци това да са твоите сладурчета!Недей да униваш,колкото и да ти е трудно!
*
Деси,включвам се тук само за да ти дам кураж :DНе се притеснявай мила,тези двете я-ки са ти напълно достатъчни.Моята приятелка си имаше и тя две и сега е бременна :DКолкото до трансфера,можеш да се храниш и трябва да пиеш вода поне 500гр около половин час преди трансфера.Не е страшно и не боли,така че споко,трябва да си много спокойна и отпусната по време на ЕТ.Прегръщам те и ти пожелавам успех,а аз зная че ще стане :wink:
 :bighug: Здравейте и от мен!От известно време все не смогвам да драсна и аз някой ред,но сега откраднах 5 мин,и реших да пожелая на всички много успех и късмет! :bighug:
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Деси,не се притеснявай предварително,щом ще има трансфер значи все пак има какво да се трансферира,така мисля аз.Пък и нали знаеш всяко зла за добро,пък и едно да е може пък то да е на късмет.Не се тревожи,спокойствието също е важно.Пък за трансфера Джинка ти е казала каквото трябва,важното е да си с пълен пикучен мехур.От цялата работа май туй е най-гадното,аз имах чувството че ще се напишкам на магарето.Успех ти желая и стискам палци всичко да приключи с положителен резултат.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Здравейте и от мен :hello: Благодаря на всички за пожеланията ви Анизи и ти ли грипава като мен бе мила Аз вече почвам да се плаша от тази хрема и кашлицата :oops: В понеделник ще отида при личната да ми изпише ку ще сиропчета за бебета :lol: Дес притръпнах направо :balk_159: как може така незнам Стискам палци двете оцелели да станат и двечките :egg: :egg: Ще се моля и ще стискам палци да оцелеят Желая ти много късмет :bighug: yahoo_17 Дай да те изпръскам с вирусчета  :a_cat_06: :garden: и не се притеснявай всичко трябвада се нареди добре Приятни почивни дни
*
Dess_dess не се притеснявай мила, мисля че всичко ще е наред и ти ще гушкаш  ylinfant, а може и двечки  :wink: Само вярвай и се моли на Господ и ще видиш че ще стане. :bighug:
   Подай ръка, може би някой има нужда!
Dess_dess, не се отчайвай, миличка, какво е това унило носле - нали има две оплодили се, значи надежда има! Вярвай в това, едничко да има и то ще ти е достатъчно да станеш прекрасна мама. Хайде сега горе главата и с добро настроение към трансфера. И не си пълни главицата с глупости - лаконичен бил доктора, не било хубаво на трети ден трансфер. Кое е хубаво и кое не остави на Док да го мисли. Ти си мисли само колко щастие те чака! Кураж и спокойствие, мила!
*
Привет, и аз да кажа че при мен този път не се получи.
Макар и с три дни закъснение днес цъфна омразната М.
Лека и безпроблемна на всички нови бременелки.
Стиснати палци на чакащите.
Дес, трансферът е най-леката част от цялата процедура, така че бъди спокойна, все пак вече две човечета растат - приеми ги подобаващо и ги дръж здраво.
*
добро утро!
аз и днес се надигнах рано рано.
Анмар мила ще чакаме да се върнеш от доки с добри новини :crossfingers:благодаря за кафенцето.
пожелавам на всички ви хубав ден!!!
[/url]
Добро утро,
 Анмар  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Приятна неделя на всички  :grouphug2:

*
Цоп, цоп, цоп и аз под вирусчетата :D
Здравейте, мацки!
Анмарче, пийвам от кафенцето, че ми е сънливо! Благодаря!  Дес дес, не тъжи, мила, все пак двечки си е двоен резултат! Ти се успокой и ги приеми на трансфера! Дано всичко от тук на татък да е ОК!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Анмарче, стискам и на теб палци!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Приятен неделен ден!
:bighug: :bighug: :bighug:
*

    pimpa77

  • ***
  • 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Дес миличка,аз съм приятелката на Джина.Тя ти е обяснила много добре.Горе главата и кураж мила.Само бъди спокойна,с позитивна мисъл и всичко ще бъде наред.Аз имах 3 яйчица и само две се оплодиха.Върнаха ми ги и слава на Бога едното се хвана.Не се притеснявай,че трансфера ти е на 3 ден.Можеш да ядеш каквото ти се хапва,но преди трансфера,като отидеш трябва да пиеш водичка,докато усетиш,че ти се ходи до тоалетна.Няма да те заболи,когато е трансфера.Отпускаш се и си мислиш за най-хубавото нещо на света.Стискам ти палчета всичко да е наред и след 2 седмици да ни зарадваш ти и всички останали  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
Хайде на баня с вирусчета :garden:
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 13:07:03 pm от pimpa77 »
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Благодаря на всички ви, за куража  и подкрепата, която ми дарявате. :)) Дай боже да успеем всички, та какво по-хубаво от това!  :bighug: :cuddle:


*
Здравейте пиленца :)

Жаси, няма да пускам вирусчета за съжаление. Дойде ми още в петък и сега я стискам за врата лелята. Ама и тя ме умори гадината - едва гледам днес.

Анмар, Жаси и другите софиянки, хайде да се видим във вторник вечер, пак в Кривото.

Надежчо, ти кога си пристигаш?

Приятна почивка на всички ши :)
 


*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Аз много се извинявам, че ще съм нахална, обаче искам да питам защо постовете с кафетата сутрин се трият? Нали уж можеше? Благодаря предварително!
Добър вечер дами  :D. Ние да Ви се оплача, нямахме комп няколко дни, защото 1 гадно вирусче му беше превзел акъла  :balk_119:
Честито на Пепина  :balk_46: :blob10: лека и успешна бременност и един сладур накрая... :D
dess_dess не унивай, горе главата. Много е трудно да повярваш след толкова неуспехи, но нали надеждата умира последна.
Момичета аз започвам да ловувам с нови сили  :eggsperm:. Незнам и този месец дали ще успея да запазя час при доки, защото напоследък за нищо не ми остава време, дори и не мога да Ви пиша често, но пък за сметка на това, успявам да хвърля по едно око  :D
 Лека нощ от мен :sleeping: :bighug: :bighug: