0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, мили кандидат мами!
Пожелавам ви наистина една успешна, положителна, двулентова и т.н. седмица.
Надявам се и за мен да е такава.
От днес спрях утрогестана и започва чакането, макар че вече имам болки в корема и ...не знам. Вече имам един отрицателен тест на 11-и ден след ову.

Защо си го спряла утрогестана? Аз го пих до 3-тия месец от бременността + сумати инжекции прегнил и но шпа
Пожелавам ти моя краен резултат!!!
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро мили момичета.Маринка благодаря за кафенцето.Много е кофти това с гостенката.Събирай сили за сега през октомври.
Стерче,Чоки и за вас милички се отнася същото.Тя тази гад като че ли я е изпратило цунамито от вчера къде беше в Самоа че вилнее така тук.
Желая ви лек и приятен ден.А аз отивам на зъболекар след малко.Побъркаха ме тези зъби вече.
  <br />
*
Привет от мен мили дами! :D
Гледам днес деня е тръгнал кофти, но ние няма да се даваме на тая гад! Пращайте я при мен, че аз с нетърпение я чакам. И никъде няма да я пускам после! Да и се невиди!
Пожелавам ви приятен, слънчев първооктомврийски ден!
*
Защо си го спряла утрогестана? Аз го пих до 3-тия месец от бременността + сумати инжекции прегнил и но шпа
Пожелавам ти моя краен резултат!!!
Привет, така ми го изписаха - 10 дена след доказана Ову. Доки каза, че като спра приема ако няма Брем ще ми дойде до 1-2 дена, ако не ми дойде ще е супер. Препоръча ми да си направя тест 10 дена след Ову. За сега имам два отрицателни на 11-ти и 13-ти ден, но още съм в очакване...
Виждам обаче, че днешната дата е много грозна и не е ясно какво ще ми случи и на мен. Искам да кажа на всички разочаровани днес момичета да гледат напред. Аз чаках първото си дете 6 години. Мислех си, че сега, когато "работим" за второ вече напрежението няма да е същото (все пак вече имам дете), но уви... около датата на омразната М. ужасът е все същият. Странна обаче е човешката психика (и слава богу, че е така) - гнева, разочарованието, болката траят твърде кратко и веднага се заменят с надеждата, тръпката за следващото очакване и всеки път вярваме, че това вече ще е нашият месец. Успех Ви желая. Бъдете сигурни, че чудото ще се случи.
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
ей момичета, какво е това настроение от сутринта? Я какъв хубав и слънчев ден е навън. Вън на лошите лисли, само положителни нагласи и емоции :))
Маринка то и кафенцето ми харесва - благодаря бързам да си взема :)) ама  имашинката дет го прави хубава бе  :P
Сега аз малко новини: утре момичета имате една важна задача! Поставям Ви я АЗ! От суптринта да стискате палци, че към 08.00-.8.30 сме на пункции. Вчера бихме в 23.00 часа прегнила, имаме си отгледани около 14 фоликула, незнам това дали е добре, малко или много и утре сме на ринга. Стискайте ни палци и ... чакайте пак включване утре от мен :))
Успех момичета!  :lol:


*
...имаме си отгледани около 14 фоликула, незнам това дали е добре...

Това си е повече от отлично! УСПЕХ !
Аз ще ви оправя малко дена като ви пръсна малко бременни вирустчета.Отдавна  не съм писала ,но все не ми остава време -на работа имам възможност ,но тия дни нямаше,а вечер изморена приготвям на бързо нещо за хапвам и лягам,но ето днес съм тук.Пожелавам успешен завършек на седмицата и с доста положителни тестчета.Ще пиша пак като имам възможност и след прегледа ми естествено.Лек и хубав ден на всички и само усмивчици на лицата ви,напук на всичко.

dess_dess още от сега ти пожелавам много късмет! Дано всичко мине отлично и завърши с очакваният резултат!
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:13:04 am от alexxana »




Здравейте момичета,
Съжалявам, че тази гадна Баба Яга е навестила толкова много от вас...такива надежди имах за тази седмица ..трябва да я опразним тая темичка най- накрая!!!
Дано това е последният път, когато ви навестява гадината!!!
dess_dess  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
На всички останали
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 13:33:30 pm от jam »
*
Добро утро милички :)

Маринка, Аник (Анмарче) душички златни, прегръщам ви!  :bighug:

Леля ви, неканената гостена, днес ме предупреди, че следобяд ще идва на гости! Очаквам я с нетърпение, да я налупам по главата и да и направя метлата на трески!!!  :x osi_6

Много услихнат ден на всички ви душички! :)


dress_dress, най-стиснатите палци от мен за утре. Всичко ще мине по мед и масло! Мисля, че повече от добре си се справила с мътенето.  :goodluck:

Мерси на другите момичета за бременните вирусчета, ха дано да ни нападнат всички.  osi_9

Момичетата с червената метла да не се отчайват, защото с дружни усилия ще я изметем напълно от нашата тема!

Пък аз да ви се оплача, уж трябва да ловуваме, ама нещо вечер сме толкова скапани, че няма сили, пък сутрин само се успиваме за работа и пак няма време.
*
Здравейте отново,
Елфи ,благодаря ти за линка   :) Аз си давам един месец още - Октомври да опитаме с тестове за ОВУ и ако пак не стане отиваме вече при доктора.
Днес ми е 3 дем от МЦ и като ми свърши отивам за тестове.
Искра, за момичето с хепатита : кажи и да не се шашка толкова. Има много хора ,които са носители и никога не разбират. Освен това рискът за предаване на вируса от майката на бебето е минимален. Обикновено преминават антитела в кръвта му ,но те изчезват до 3-тия месец. Мисля,че няма има проблем първо да износи бебето си и след това евентуално да се опита да се изчисти от вируса.Разбира се докторите ще и кажат най-добре и решението е нейно ,но това ,което аз знам от познати лекари. в никакъв случай паниката не е добър съветник.
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте!
Маринка  :bighug: съжелявам! Само горе главата, че в дупката вече няма място-особенно за теб!!! Ще ти стискам палци от другата седмица наново! Отнася се за всички ви! :bighug:
Въпреки, че явно вече дори и кафенце си нямаме ще си го представя предполагам, че е било хубаво-както винаги!  :director: :dontknow:
Момичета видях  :bfp: наситени и то Утре си вземам направление за чичо доктор да видим палавника Ето вече заслужено мога да ви пусна вирусчета Ето милички за вас са Бързайте веднага под тях  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: 
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 07:09:27 am от Lisko »
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
бързо, бързо пльоооос и цоооооооооп да прихвана и аз от тях :))
Честито pepina_boris само хубави емоции от тук нататък ти пожелавам и да ни заразиш с твойта "болест"  :bighug:


*
Честито и лека бременност !!!  :) Дай боже всеки му да я види тая пуста втора черта  :) Може да споделиш и "първи симптоми на бременност" и в другата тема.. винаги я препрочитам ,когато НЕчакам "лелята"..
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Елфи благодаря, че ме включи в списъка!
Dess_dess стискам силно палци за теб!

Момичета аман от тая гадна М., но какво да се прави...  :( Всеки месец сме с надежди... Горе вдигнати глави и това е!

Аз да ви се отчета малко - вчера бях на преглед. Беше ми 8ми ден и последен ден на Клостилбегит. Имаме си 1 доминантен фоликул 14мм и лигавица 5.1мм. Доки е обнадеждена. Вика ме пак след 1 седмица да видим дали фоликула се е спукал - ако не бием Прегнил.
Това е за сега от мен.

Целувки и усмихнат ден на всички
*
Много работа сте отхвърлили днес като чета... баба Яга сте посрещали масово. :(
Маринка, трогна ме с думите си и разочарованието си. Ти бъди рад, нов месец се задава. И твоята радост приближава!
Криска, честит ти доминантен фоликул - успешна ову ти желая и късмет. Аз ще правя лека стимулация с кломид идния цикъл, 5ти до 9ти ден.
Дес-дес, стискам палци да мине добре пункцията утре.
Пепина-Борис, честити две чертички и леки девет месеца! Такава радост всекиму в темата, и скоро!

Днес най-после получих някакви вести от спермограмата. То какво ли чаках, след като разлях повечето материал... но поне мъничко съм обнадеждена, че в 0.2 ml материал  :oops: са преброили 19mn [20mn], подвижни 22% [40%], и откъм мофрология нормални форми 8% [15%]. Докторът беше категоричен, че ще повтаряме анализа следващата седмица - тези резултати не са меродавни. Аз все пак се надявам да нямаме най-тежкия вариант на мъжки фактор, щом има живи, подвижни и нормални плувци. Какво мислите?
Ама съм една тиква...
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 16:51:45 pm от cigularche »
Честито pepina_boris!!!
Късмет и успех за напред!!!Здраво и пухкаво бебче на финала!!!

pepina_boris честито мила много хубави моменти и най -прекрасното бебче на света.
 Момичета имам прегнил 5000  в годност съхраняван в хладилник,ако някой има нужда на драго сърце.
« Последна редакция: Октомври 02, 2009, 11:47:09 am от jam »