0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Първо, я по сериозно с пушенето - кви са тия само 8 дни без цигара?
Бийсте, едно въпросче - мейл сървъра работи ли? Защото до скоро получавах известия, а от два дни няма никой Не че нещо, ама пропускам теми, като не получавам известия и да знам - повредата при мен ли е или е нейде другаде
... Ето линк към снимката http://brookstonbeerbulletin.com/wp-content/art/Black_Velvet-monkey_beer.jpg...
Цитат на: Ganka в Ноември 08, 2009, 23:57:10 pmБийсте, едно въпросче - мейл сървъра работи ли? Защото до скоро получавах известия, а от два дни няма никой Не че нещо, ама пропускам теми, като не получавам известия и да знам - повредата при мен ли е или е нейде другаде Работи си, аз поне получавам мейл като ми пратят лично съобщение.Поздрави
Ти си с връзки явно Аз продължавам да не получавам, нищо, че съм абонирана
Не исках да отварям нова тема, затова се надявам да пиша на правилното място:Не ми работи подменю "Профил" в главно меню "Профил"Малко странно се изразих, но се надявам да става ясно
Ами все не ми отваря страницата:The website cannot display the page...всичко друго се зарежда ..
Цитат на: crow в Март 23, 2010, 12:22:41 pmАми все не ми отваря страницата:The website cannot display the page...всичко друго се зарежда ..С какъв браузър вади тази грешка?
Изтрих ти данните от профила, опитай сега и ми кажи дали се отваря?
Цитат на: beast в Март 23, 2010, 13:41:58 pmИзтрих ти данните от профила, опитай сега и ми кажи дали се отваря?Положението е същото