0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Сървайвър - новия сезон!
« Отговор #120 -: Декември 22, 2009, 12:00:52 pm »
Цитат
И още много ... Дао е труден за разбиране Жоро също,но може би е научил повече отколкото ние виждаме...

Дали, или просто не цитира като теб? 8)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #121 -: Декември 22, 2009, 12:19:34 pm »
Не те разбирам Евро ,какво имаш против цитирането. На мен Ива не ми е симпатична, но ако съм честна,трябва да призная,че та наистина се бори с хъс и желание и смятам,че не неруши правилата на играта. Щом играта допуска да се коалираш и надлъгваш за да стигнеш до края да тя използва доста умело това,но това ,че Жоро също е стигнал до финала не със сила,а по свой начин не озночова,че не заслужава да победи. Водещият го каза в " живота и в сървайвър всеки е достоен да спечели " извинявай за цитата.
*

evro

• 5167
« Отговор #122 -: Декември 22, 2009, 12:42:53 pm »
Защо ми се сърдите всички?
Разбира се че влагам нищо лично, разрберете ме - не съм против Жоро, а ме е яд че не спечели Ива.
Такива мъдри слова не са за моята покварена тиква, трудно ми е да приема че това не е поза, а наистина е негов мир.
Той м/у другото заигра по тънката струна аз бедното момче, мама, тате, но не заради това спечели, просто журито журира против Ива! :balk_71:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

altea

• 214
« Отговор #123 -: Декември 22, 2009, 12:57:14 pm »
Не ти се сърдя,а се закачам  :wink:. Съгласна съм, че журито гласува против Ива,а не за Жоро поради накърнени лични интереси,а не че той е по-достоен, поне аз така го почувствах. От самото начало обаче наблюдавайки Жоро в мен се зароди чувството,че той наистина гледа на нещата по по-различен начин. Дали е особняк или е постигнал някакви прозрения не мога да кажа и на мен ми е колебливо да приема,че това е неговия мир, но имам усещането ,че той не е поврхностен макар да е доста интровертен и лаконичен.
« Отговор #124 -: Декември 22, 2009, 16:52:56 pm »
И най-интересното е че тримата от запаса (торбата, кръстоносеца и вечния мрънкоч) не излязоха мъжки и достойно да кажат: Жоре с гласа си към теб наказвам Ива, защото бля бля, а и тримата рекоха че Жоро бил стигнал достойно на финала... бла, бла, нещо което е 5-годишните деца знаят че не е вярно. А Крика от кеф че Ива губи благодарение и на него и че не се чепи от тълпата се посра (в буквалния смисъл вероятно).
Това не е игра за достойнство и доброта. Вярно е и това за чуждите сървайвъри.
Един истински борец изгуби за втори път в живота си, но се надявам да спечели всички битки от тук на сетне!

Мноооого навътре си го взела тоя Сървайвър.

За мен живота също е един "Сървайвър". В тоя случай едва ли някой ще бъде щастлив да е прецакан от хората, които мисли за приятели.... Силно се съмнявам.
*

evro

• 5167
« Отговор #125 -: Декември 22, 2009, 16:54:47 pm »
Верен приятел за по-малко от месец НЯМА!

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #126 -: Декември 22, 2009, 18:34:30 pm »
Лошото е, че Ива беше такава и като състезател. :( Да, има спортна злоба, има хъс за победа, но на всяка цена и с всякакви средства - позволени и непозволени.  :( А снощи, като слушах треньора и, ми стана ясно защо Ива е такава - жалко, много жалко за нея.  :( Дано не е такава и в живота. :(

*

altea

• 214
« Отговор #127 -: Декември 22, 2009, 19:46:22 pm »
Не искам да осъждам остро Ива, спортистите от нейния ранг са тренирани не да спазват обещания ,а да мачкат противника физически и психически и в нея просто се задейства тренинга на спортиста да се състезава и побеждава. Освен това тя доказа,че не е глупава и умее да се ориентира в ситуацията навреме за да оцелее, това наистина е една игра чиято цел е да остане един на финала и е логично всеки да иска да е този последен оцелял. Тук нещата опират до това дали целта ти са наистина тези 250000лв, ако да съгласна съм,че щом играеш по правилата,а те допускат да мамиш ок така да е,но ако си отишъл да играеш играта заради самата игра,за това да докажеш нещо на себе си,че наистина си добър като състезател,като стратег като човек умеещ да комункира с останалите и  се справяш с трудности това аз бих нарекла да играеш достойно и в общи линии Николай Мартинов за мен беше такъв независимо какво се говори. Сега не бих могла да отсека кой от финалистите заслужава да получи наградата докато миналта година нямах съмнения.
*

evro

• 5167
« Отговор #128 -: Декември 22, 2009, 22:03:43 pm »
А Жоро поради каква причина не дойде в студиото на БТВ тази сутрин, „достойния победител“?

Те осмислят живота ни!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #129 -: Декември 22, 2009, 23:00:25 pm »
А Жоро поради каква причина не дойде в студиото на БТВ тази сутрин, „достойния победител“?
Ами успя в живота:))))))))))))))))
« Отговор #130 -: Декември 22, 2009, 23:00:46 pm »
Бил в задръстване, според водещата.
След сезона с Николай Мартинов, вече никой не ми се вижда толкова достоен за победител.
Финалът снощи беше просто отчайващ,така го виждам аз. Чест и прави на Златина, че надрастна себе си и гласува за Ива, която се доближава до образа на "оцеляващ", не на Майка Тереза. Тесногръдо беше гласуването на Кирил,Любо особено с неговите обяснения...,Крика.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!