Не искам да осъждам остро Ива, спортистите от нейния ранг са тренирани не да спазват обещания ,а да мачкат противника физически и психически и в нея просто се задейства тренинга на спортиста да се състезава и побеждава. Освен това тя доказа,че не е глупава и умее да се ориентира в ситуацията навреме за да оцелее, това наистина е една игра чиято цел е да остане един на финала и е логично всеки да иска да е този последен оцелял. Тук нещата опират до това дали целта ти са наистина тези 250000лв, ако да съгласна съм,че щом играеш по правилата,а те допускат да мамиш ок така да е,но ако си отишъл да играеш играта заради самата игра,за това да докажеш нещо на себе си,че наистина си добър като състезател,като стратег като човек умеещ да комункира с останалите и се справяш с трудности това аз бих нарекла да играеш достойно и в общи линии Николай Мартинов за мен беше такъв независимо какво се говори. Сега не бих могла да отсека кой от финалистите заслужава да получи наградата докато миналта година нямах съмнения.