0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Сървайвър - новия сезон!
« Отговор #60 -: Декември 04, 2009, 10:36:44 am »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #61 -: Декември 04, 2009, 12:29:10 pm »
:hello2: и Кристи изгониха
:bellydance:

Ахааа, и аз съм много доволна.  :D  Бях се притеснила, че ще вземе да стигне до финала това момиче.
*
« Отговор #62 -: Декември 04, 2009, 14:55:21 pm »
Хората са го казали преди 1000 години - "Искам дирния акъл на Българина". Хубаво че не беше късно да се оправят нещата.
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #63 -: Декември 04, 2009, 17:47:41 pm »
 :rockon: :drunk:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #64 -: Декември 11, 2009, 10:29:20 am »
Я какво казва Ива:
http://survivor.btv.bg/videos/album/60-epizod-45-pyzelyt-na-licemerieto/606-epizod-45-cjal-variant/
отидете на 5.20 да чуете :-)

Поздрави
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #65 -: Декември 11, 2009, 11:19:17 am »
Това е супер, ама не я харесвам въпреки това.Дано ако спечели наистина помогне на някой.
*

evro

• 5167
« Отговор #66 -: Декември 11, 2009, 17:40:00 pm »
 8O
пак ще и стискам палци май. 8) Аз по инерция си го правя де, въпреки гафовете които направи, но на предния съвет си спечели още един неприятел, защо не мисли с два хода напред тази жена?!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #67 -: Декември 11, 2009, 17:51:57 pm »
пуууу, хич не я харесвам... но дано ако спечели си удържи на думата, въпреки, че мноооого се съмнявам :?
*
« Отговор #68 -: Декември 11, 2009, 17:56:00 pm »
пуууу, хич не я харесвам... но дано ако спечели си удържи на думата, въпреки, че мноооого се съмнявам :?
"Тати каза, че ще ми купи колело - ама друг път."
Дано! :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #69 -: Декември 11, 2009, 21:57:37 pm »
"Тати каза, че ще ми купи колело - ама друг път."
Дано! :D

Хахахаха, това беше право в десятката!
Тази жена само като й зърна физиономията и ми става зле! Такава злоба и лицемерие струи от нея, че...!
*
« Отговор #70 -: Декември 18, 2009, 17:21:34 pm »
Почват с прогнозите:
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=148566
Много приказват за Киро - което леко ме притеснява - най вероятно няма да е той :-(

Преди около 2 седмици го срещнахме на Витоша - много спокоен човек, поздрави децата и Деси много гордо заяви че той ще спечели. Тогава той ми каза - "Гледайте - има още много да се случва..." но ми се видя посърнал.

Най смотания сценарий е Ива и Жоро на финал - тогава направо не знам кой е най достойния :-D
*
« Отговор #71 -: Декември 18, 2009, 19:37:15 pm »
Най смотания сценарий е Ива и Жоро на финал - тогава направо не знам кой е най достойния :-D

Ами от двамата - нито единия!  osi_2
Макар че сякаш бих предпочела да е Жоро.  :oops:
Не за друго, ами просто не бих искала да се толерира такова долно държане, каквото Ива демонстрира в този сезон.

Ако говорим за достоен победител, това, според мен, трябваше да е Любо. Уви, той отпадна. :(
Колкото до Киро, ако стигне до финал - съвсем сигурно е, че ще спечели. :) Да се надяваме, че е бил омърлушен за друго, а не заради това, че не е на финал. Все пак финалистите ще са трима - все една от оставащите две игри трябва да спечели. Ама знае ли човек...

Нямам спомен как миналата година публиката участваше в решението кой да е победител. Ако някой си спомня, би ли ме подсетил?

*
« Отговор #72 -: Декември 18, 2009, 20:46:57 pm »
Нямам спомен как миналата година публиката участваше в решението кой да е победител. Ако някой си спомня, би ли ме подсетил?
Победителят беше избран чрез sms гласуване. Николай спечели с много голям процент, но не си спомням точно колко.
*
« Отговор #73 -: Декември 18, 2009, 22:24:20 pm »
Победителят беше избран чрез sms гласуване. Николай спечели с много голям процент, но не си спомням точно колко.

Аз се сещам, че спечели с доста голяма процент, някъде към 80 беше, ама пък тогава ролята на журито каква е била?
*

evro

• 5167
« Отговор #74 -: Декември 18, 2009, 23:12:27 pm »
Журито беше рими лани, за това пуснаха вота на публиката.

Като се замисля обаче Ива за себе си е изиграла правилния ход, я си представете ако Крика беше на финал с нея, за кого щеше да е журито?

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #75 -: Декември 19, 2009, 14:56:53 pm »
Според мен най-достоен за победител беше Любо,той толкова сили хвърли горкичкия. Но ако останат на финала Ива и Жоро,дано спечели Жоро-по доброто зло. Тази Ива е отвратителна с поведението си.
*
« Отговор #76 -: Декември 20, 2009, 21:25:18 pm »
Айде честито на Жоро :-)
« Отговор #77 -: Декември 20, 2009, 21:37:27 pm »
Направо.....много ме е яд за Киро, че и за Меги  :?
Ама точно Жоро ли да стане сега  :x
То няма как иначе да е, ако гласуват с наказателен вод срещу
Ива и Люси като нейна приятелка  :x
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #78 -: Декември 21, 2009, 10:09:25 am »

:D Супер направо!Така исках да е третия финалист и наистина стана!Ей,т'ва е "Сървайвър" !Човек трябва да е адаптивен и много да си вярва,понякога не е достатъчно да си най-силния и най-умния...трябва и щипка късмет.Нашето семейство искрено ще се радваме Жоро да спечели!Ще му стискаме палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

evro

• 5167
« Отговор #79 -: Декември 21, 2009, 11:15:24 am »
Аз обаче съм последователна в прогнозите си, и мисля че най-достойния сървайвър, ако и да не ми харева поведението и и отношенията и с останалите играчи е Ива! Мощна, заредена със спортна злоба и целеустремена.
Да, няма да е любимеца на народа, но е достоен победител в играта. В игрите игра честно, без мръснишки номера и шикълкавене.
Ако минданайците не бяха изгонили таяците, предимството щеше да на на страната на друг, но...

Аз съм ЗА Ива!

Те осмислят живота ни!