0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Сървайвър - новия сезон!
« -: Септември 22, 2009, 22:32:40 pm »
Айде, гледахте ли старта?
Много кофти за Нончо, наистина много тъжно и нелепо!
Но ако изключим това....чичо Мич Бюкянън на младини, Джони Браво, карикатура на Памела Андерсън, 162735 Плеймейтки и разбира се..Митьо Крика!
Ми айде да ни е честит новия сезон!

http://survivor.btv.bg/
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
Re: Сървайвър - новия сезон!
« Отговор #1 -: Септември 22, 2009, 22:41:51 pm »
Един вече не ми хареса, ама не го запомних кой :)
Ха да ни е честит, ще ги видим и таз година какви са скици :)
*
« Отговор #2 -: Септември 22, 2009, 22:55:50 pm »
Ха, и аз съм фен на Сървайвър!
Още нямам фаворит, но много ми стана жал за осиновеното момиче, с което са се държали лошо  :( Защо ще осиновяваш дете, ако няма да го обичаш, подкрепяш, и ако мислиш, че няма място за неговото мнение у дома?
И този дето е живял в Зимбабве ли беше  :D май има и той шансове  :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #3 -: Септември 23, 2009, 22:44:42 pm »
Този сезон мисля и аз да го следя, че нещо Денс формата не ми допада...
Много ми харесва момичето за което говори Анмар, Ралица май се казва, но с две епизодчета още не мога да преценя кой ще ми е фаворит.
А и днес така се разделиха на племена, как се уцелиха манекенките да са в един обор с мачото от Ботев-Криводол :lol: :lol: :lol:, едва му гледам физиономията с тази смешна брада.
Отново има всякакви образи като онзи с дребния с голата глава дето прилича на скинарче, каквото и да се случва, на него не му пука :lol: . Ще видим до кога ще е така  :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Септември 23, 2009, 23:07:07 pm »
Ха, току се засили и аз за тема!
Кефя се, пак ще е интересен сезон.
Аз за сега съм за нашата лекоактлетка Ива Пранджева!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #5 -: Септември 24, 2009, 16:56:34 pm »
Уф, начи. Снощи го гледах за пръв път този сезон. Двама градски имам, дано поне манекенчето се представи по-прилично. Че ще ме спука от бъзици моя мъж. И миналия сезон имах градска и тя не само, че гола вода, ами и цирк някакъв беше. Ама за кратко се задържа.
Фаворити още нямам. Ще ги поогледам и тогава.

п.п. Много 22 годишни моми бе. :lol:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #6 -: Септември 24, 2009, 17:10:49 pm »
Още нямам фаворит.
*
« Отговор #7 -: Септември 25, 2009, 14:57:44 pm »
Не можах да гледам първите два епизода и става вече два дни се чудя де го Владо Карамазов? Споменаха ли нещо в началото или си остава загадка?

Евтим Милошев си ме дразни перманентно и нещо не са ми по вкуса неговите "лафове".  :?  Че се чудех с него ли ще го "изкараме" целия сезон?
*
« Отговор #8 -: Септември 25, 2009, 15:04:37 pm »
..........
Евтим Милошев си ме дразни перманентно и нещо не са ми по вкуса неговите "лафове".  :?  Че се чудех с него ли ще го "изкараме" целия сезон?

И мен ме дразни! Владо повече ми харесва, като водещ, а и повече му отива такова предаване.  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #9 -: Септември 25, 2009, 15:20:18 pm »
Абе, като водещ. Мен по принцип си ми харесва повече Владо.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #10 -: Септември 25, 2009, 15:24:46 pm »
Владо имал снимки в БГ и първата седмица нямало да се появява там, после обаче с пълна сила.
*
« Отговор #11 -: Септември 25, 2009, 15:27:19 pm »
Владо имал снимки в БГ и първата седмица нямало да се появява там, после обаче с пълна сила.

Ура!
*
« Отговор #12 -: Октомври 30, 2009, 09:46:57 am »
Хммммм, я да повдигна малко темата, че тази година съвсем без коментари по сезона ще останем.  :wink:  :lol:

На мен взе да ми става интересно. :D В началото ми се видя много тривиално и с почти никаква разлика от другите сезони, но сега вече ме грабнаха.  :D Макар че повече повече се ядосвам, като гледам как се развиват нещата.  :)

Много ме е яд за връщането на Минданао в играта и за отпадането на толкова добри играчи от Таяк. Повечето ми фаворити се изнизаха рано-рано един по един.  :?
Дразни ме този Койчев с евтините сметки, които си прави. Силно се надявам да излязат криви.  :D
« Отговор #13 -: Октомври 30, 2009, 09:55:07 am »
Дразни ме този Койчев с евтините сметки, които си прави. Силно се надявам да излязат криви.  :D

Прилича ми на магазинера-тарикат в селската бакалия! :lol: :lol: :lol:
« Отговор #14 -: Октомври 30, 2009, 14:06:45 pm »
Тези от Минданао наистина са абсолютни загубеняци! Не мога да повярвам, че останаха в играта и сега се разпореждат със силните играчи, като слушат този Койчев
Определено щеше да е по-интересен финала, ако имаше силни играчи!
И Койчев и Георги са ми много неприятни, дано отпаднат и двамата съвсем скоро!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #15 -: Октомври 30, 2009, 14:23:13 pm »
Ааааа нема ми барате градския  :lol:, човека с "менталните" способности. Благодарение на него, моя мъж си намира всяка вечер повод да ме бъзика. Особено след голямата война и култувата фраза изречена от Койчев - " ябаааааааааааа".
Всъщност супер тъпо постъпиха снощи. Иван ще им трябва за битките с Питого. Сега очаквам да ги попилеят за 2-3 състезания.В Питого също има добри играчи - е не "легендата" Крика, но ...
Ще ги видим Минданао как ще си сърбат попарата дето я надробиха снощи.
*
« Отговор #16 -: Октомври 30, 2009, 15:46:39 pm »
За съжаление този сезон красивата игра приключи - остава само тъпо и подмолно мачкане на много задружни леваци срещу останалите.
Русата леля в момента доказва че с право са я номинирали за най глупава.

Простите сметки показват следното.
Вчера бяха
8 - минданао (5м+3т)
7 - питого (6п+1т)
--------------------
Останаха
7 - минданао (5м+2т)
7 - питого (6п+1т)
--------------------
Остават още 2 игри за изгонване преди да съберат племената. Ако всичко върви по плана на тъпия дебелак след 2 седмици племената ще изглеждат така:
5 - минданао (5м)
7 - питого (6п+1т)

Значи при обединението състава на обединеното племе ще е следния:
12 човека - 5 минданао 6 питого 1 таяк.

Питого за съжаление са далеч от това да са толкова задружни колкото са леваците от минданао и най вероятно ще загубят преимуществото си след обединението, защото малкия хитрец Верислав е като фурнаджийска лопата и съм сигурен че ще го придърпат леваците.

Така стават 6мт:6п, а синхрона между хората от питого е на светлинни години от безропотното подчинение (на дебелака) в минданао.
Така малко по малко наистина на финал ще се прехвърлят хората от минданао. Единствено играта може да стане красива, ако на финал са 1 от минданао и 1 от питого (защото примерно човека всяка игра печели личен имунитет). Ще има съвет от 5мт:5п - което прави 5:5 в гласове - равенство. 
Така пак ще пуснат публиката да гласува и ще се получи обратното на миналата година - тогава имаше позитивен вот, а сега ще има негативен вот. Т.е. който и от питого да достигне финал той ще е печеливш, защото хората няма да гласуват за таз малоумна клика дето развали красотата на играта.

Ба си дългия пост :-D

PS: Т.е. има 2 места на които може да се прецакат плановете на дебелака - 1. Питого да се окажат по задружни и по организирани и да поведат заради бройката си в обединеното племе. И 2.Верислав да се окаже пич а не лопата и да се оправят везните 7:5.
« Последна редакция: Октомври 30, 2009, 15:52:20 pm от beast »
« Отговор #17 -: Октомври 30, 2009, 16:42:39 pm »
Бийсте, ти с този пост изби рибата! :lol: :lol: :lol: Заприлича ми на социологическо проучване преди парламентарни избори! :lol: :lol: :lol:
Ама добре си се справил с прогнозите! :wink:
*
« Отговор #18 -: Октомври 30, 2009, 16:48:18 pm »
Май не съм съвсем, защото вчера изтървах предаването и сега като го пуснах накрая пишат какво ще се случи в следващия епизод и писаха че ще се обединят 14 човека - което определено добавя много повече възможности за прецакване на системата на леваците :-)
« Отговор #19 -: Октомври 30, 2009, 17:07:12 pm »
Нищо де! Винаги има процент риск в прогнозирането! :D
И на мен Минданао са ми много антипатични, особено мъжете - единия ми прилича на психопат, другия на селски тарикат! :x