0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Сървайвър - новия сезон!
« Отговор #80 -: Декември 21, 2009, 11:19:41 am »
Някой се беше усъмнил в качествата ми на профи - клюкарка  :lol: :lol: :lol:

Носи се слух, че Жорко е финтирал интригантките от женското племе и е стигнал до финала.

И кой , викате, е на финала ?  :mrgreen:
*
« Отговор #81 -: Декември 21, 2009, 11:30:54 am »
Някой се беше усъмнил в качествата ми на профи - клюкарка  :lol: :lol: :lol:

Носи се слух, че Жорко е финтирал интригантките от женското племе и е стигнал до финала.

И кой , викате, е на финала ?  :mrgreen:
И ти кво разправяш Добринище е до Елфово ли? :P
*
« Отговор #82 -: Декември 21, 2009, 11:36:25 am »
Ели  osi_2
 Спор няма кой беше номер едно в игрите, обаче зрителят иска завършен образ на победителя, хем да е пръв в игрите, хем честен, симпатичен и т.н.От тримата финалисти, ни бледоликата, ни хейтъра, най-малко Пранджевица заслужават парите.
И за да е най-малкото зло, аз ще  стискам палци за лицето Георги Кехайов. Хич не съм бяла и добра и искам на Ива да и е гадно.  osi_4

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #83 -: Декември 21, 2009, 11:40:02 am »
Ели  osi_2
 Спор няма кой беше номер едно в игрите, обаче зрителят иска завършен образ на победителя, хем да е пръв в игрите, хем честен, симпатичен и т.н.От тримата финалисти, ни бледоликата, ни хейтъра, най-малко Пранджевица заслужават парите.
И за да е най-малкото зло, аз ще  стискам палци за лицето Георги Кехайов. Хич не съм бяла и добра и искам на Ива да и е гадно.  osi_4

:jump12:

Ааа, ти искаш цялото яйце в чорбата (?), мии... не става.

Някой каза че ще е слабо и русо? :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #84 -: Декември 21, 2009, 11:40:28 am »
Ели  osi_2

И за да е най-малкото зло, аз ще  стискам палци за лицето Георги Кехайов. Хич не съм бяла и добра и искам на Ива да и е гадно.  osi_4

Напълно подкрепям  :D
*
« Отговор #85 -: Декември 21, 2009, 11:52:54 am »
Слабо и русо  :ask: Те двете женки не са слаби много, само руси.А Жорката е слаб, ама не е рус  :ask:
Хахахха, честно казано който и да ги спечели, със здраве да си ги харчи. Аз исках да гледам Таяк до края, а не анимационни герои, ама така се случи......след една седмица няма и да ги помня настоящите участници.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #86 -: Декември 21, 2009, 17:19:05 pm »
Жоро е победителят, при този финал. 
Най-глупавият финал, и изобщо играта много загуби покрай интригите и сметките. Така не се играе, нито е спортменско. А уж Ива трябва да го знае най-добре.  :?

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

evro

• 5167
« Отговор #87 -: Декември 21, 2009, 18:02:54 pm »
Всеки засяга ЧЕСТТА, а ако тя струва 250 000 лв отново ли така ще говорите?!
Нека бъдем честни.
Аз си мисля че в името на играта дори и огорченото от Ива жури ще гласува за нея, мощен съзтезател е, а и никой не е казал че това е игра на ЧЕСТТА!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #88 -: Декември 21, 2009, 19:11:40 pm »
Ели, не знам дали визираш мен, но изобщо не говоря за отношенията между Ива и Крика. Смятам, че тя просто го изпревари с отрицателния си вот срещу него. Имам предвид, че играта загуби очарованието си, ако мога така да се изразя. Аз също смятам, че Ива е най-добрата, все пак не може да си победител с една спечелена игра, или нито една.
Но едно врабченце ми подшушна, та затова ..  :wink:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #89 -: Декември 21, 2009, 20:46:59 pm »
Ей, ама че "скромна" тази Ива! То бива, бива наглост, ама нейното извън пътя!  Това било играта! Е добре, щом тук си "играе" така играта, мога да си представя каква е в живота нейната игра! Отвращават ме такива хора!!!   osi_8 osi_8 osi_8
А другото пък мекотело Малката Люси и тя се промъкна покрай Ива. Като кърлеж беше за нея.......Пфу!
Сега съм за Жорко! Поне народно и честно момче!

А като цяло този сезон на Сървайвър е много слаб!
« Последна редакция: Декември 21, 2009, 21:03:32 pm от слънчице »
*
« Отговор #90 -: Декември 21, 2009, 21:30:02 pm »
Слаб сървайвър, слаб победител, ама  нищо.  :( Желая ви успех в живота!  :lol: И аз съм за него, като няма за кого другиго!  :(

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #91 -: Декември 21, 2009, 21:37:52 pm »
Ей, ама че "скромна" тази Ива! То бива, бива наглост, ама нейното извън пътя!  Това било играта! Е добре, щом тук си "играе" така играта, мога да си представя каква е в живота нейната игра! Отвращават ме такива хора!!!   osi_8 osi_8 osi_8
А другото пък мекотело Малката Люси и тя се промъкна покрай Ива. Като кърлеж беше за нея.......Пфу!
Сега съм за Жорко! Поне народно и честно момче!

А като цяло този сезон на Сървайвър е много слаб!

Това е и моето мнение и виждане за нещата.
Харесвах Ива докато не предаде хората на които обеща преди още да се налагаше да гонят "свои". За мен това не е достоен и честен човек. Не ми харесва и това, че неможе да каже "съжалявам".
Ще се радвам да не спечели тя.
*
« Отговор #92 -: Декември 21, 2009, 21:50:34 pm »
Не ми харесва и това, че неможе да каже "съжалявам".
В това изречение се крие истината!  :balk_602:

« Отговор #93 -: Декември 21, 2009, 21:55:53 pm »
Аз пък съм за Ива с ръце и крака,така както предния сезон бях за Николай ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #94 -: Декември 21, 2009, 21:57:19 pm »
И аз бях в предния сезон за Николай, ама това няма връзка с настоящия :)
Давай Жоре :)
« Последна редакция: Декември 21, 2009, 21:59:28 pm от zayak3 »
« Отговор #95 -: Декември 21, 2009, 21:58:54 pm »
Пък и като се играе бокс или кикбокс,ако в правилата е позволено да удряш в слабините удря и не си казваш,еее ама много ще го заболи и ще ми се сърди,Ива игра за мен изцяло по правилата тя не ги наруши.Ще ме е яд един човек като Жоро ако сшечели.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

evro

• 5167
« Отговор #96 -: Декември 21, 2009, 22:00:52 pm »
Не мога да си представя, лани вдигнаха толкова високо летвата, а сега?!...

Каси, нищо лично бе.

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #97 -: Декември 21, 2009, 22:01:11 pm »
Така, нещата си дойдоха на място! При тези кандидати.....
Честито на Жоро!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #98 -: Декември 21, 2009, 22:01:29 pm »
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!

Ива да се пука от яд!
:party: :band:
« Отговор #99 -: Декември 21, 2009, 22:03:10 pm »
Ужасссс,еми честито да му е на момчето,дано има акъл та да ги вложи правилно ....