0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Сървайвър - новия сезон!
« Отговор #40 -: Ноември 09, 2009, 23:45:44 pm »
Напротив, веднага давам тройка кебапчета с гарнитура, и биричка към тях на корем! :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #41 -: Ноември 09, 2009, 23:47:29 pm »
Язък! Мислех да изкарам нещо допълнително в тая криза.
За протокола - не гледам Сървайвър, защото в началните епизоди съзрях неприятната физиономия на Евтим Милошев. Няма ли да разберат тия хора, че с тоя човек си свалят рейтинга?

П.П. Ааа, ето, все пак не съм валат! И на кебапчета не отказвам  :lol:
*
« Отговор #42 -: Ноември 10, 2009, 08:50:51 am »
... неприятната физиономия на Евтим Милошев. Няма ли да разберат тия хора, че с тоя човек си свалят рейтинга?...
Ами то той е продуцент - явно му се е досвидяло да наеме някой друг актьор докато Карамазов си приключи обучението и е решил да се пробва като водещ. И аз не мисля че му се отдава.

Според мен Камен беше най добрия водещ до сега.
*
« Отговор #43 -: Ноември 10, 2009, 10:54:45 am »
Аз пък знам кой е победителя  :balk_70:

Кой, викаш бил?  :P  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #44 -: Ноември 10, 2009, 11:14:51 am »
Аз пък знам кой е победителя  :balk_70:
Почнаха спекулациите :-)
Предполагам че си се сближила тайничко с Жорето(само че Карамазов) и си надникнала в урната с гласовете от финалното гласуване  :P
*
« Отговор #45 -: Ноември 10, 2009, 11:20:16 am »
... неприятната физиономия на Евтим Милошев. Няма ли да разберат тия хора, че с тоя човек си свалят рейтинга?...
Ами то той е продуцент - явно му се е досвидяло да наеме някой друг актьор докато Карамазов си приключи обучението и е решил да се пробва като водещ.
Мда, това е и моята теория.

П.П. Не си издавам източниците. За да не разбере и този, дето не е Карамазов.  :wink: :lol:
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 11:22:41 am от Елфи »
*
« Отговор #46 -: Ноември 10, 2009, 11:28:46 am »
Елфи пусна бомбата и сега не ме свърта  :lol:
Аз също не харесвам Милошев, ама няма да ви кажа на какво ми прилича, че е гадно.
Не знам вече кого харесвам, те останаха едни ждрольовци...Ама знам кого не харесвам - Ива Пранджева-рядко гадна жена и Ралица-културната :)
Все пак на този етап симпатизирам малко на Джу и Златина.
И няма как да не обърна внимание на уникатчето - Жоро Кехайов. За мен той е най-интересният учстник в този сезон :)
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 12:28:37 pm от zayak3 »
*
« Отговор #47 -: Ноември 10, 2009, 12:12:09 pm »
Ами ако малко пак поразсъждаваме се вижда че победителя е от женското племе.
Сега са с имунитет и няма да гонят - най много още една игра за имунитет да имат преди обединението и в най лошия случай ще станат 4.
От друга страна в другото племе имаме Питого коалиция от 3-ма и 2 двойки, които няма как да се съюзят към момента, защото негативния вот сега е насочен към културната Ралица и в момента тя ми е фаворит за изгонване.

Ако е тя ще имаме в обединеното племе 2 групи от по 4 човека (в най лошия случай за женското племе), като женското племе ще са много по обединени от двете двойки - Ралица, Жоро и Злати и Маги (отделно ще се разкъсат повече ако изгонят някой от мъжете вместо заспалата Ралица).

В случая с изгонването на Ралица - просто решението е само едно - печели кака от женското племе към момента.

Дет се вика - към момента това е статуса :-)
*
« Отговор #48 -: Ноември 10, 2009, 12:17:34 pm »
И няма как да не обърна внимание на уникатчето - Жоро Кехайов. За мен той е най-интерсният учстник в този сезон :)
Топло, топло...

Носи се слух, че Жорко е финтирал интригантките от женското племе и е стигнал до финала.
*
« Отговор #49 -: Ноември 10, 2009, 12:33:43 pm »
Елфи,колоритен е Жорко, ама чак да спечели играта  8O
 beast, да не забравяме и сценаристите, май тяхната дума е последна.
*
« Отговор #50 -: Ноември 10, 2009, 17:56:44 pm »
 :D Аз подочух, че е нещо русо и слабо........пък да видим какво ще излезе накрая!
« Отговор #51 -: Ноември 10, 2009, 18:10:27 pm »
:lol: :lol: :lol:
Пак големи схеми сте сътворили - най-вече Бийста! :lol: :lol: :lol:
А тази Ралица е меко казано заспала :x! Голяма флегма, голямо чудо - снощи с тия стъпала такова охкане и пъшкане беше! Дето има един приказка - докато каже "а-а-а-а-а" и затвориха чаршията! :lol: :lol: :lol: Иван такава характеристика й направи, когато беше в студиото, след като го изгониха - умрях от смях! :lol: :lol: :lol: Ама беше направо в десятката!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #52 -: Ноември 10, 2009, 18:55:13 pm »
:lol: :lol: :lol:

А тази Ралица е меко казано заспала :x! Голяма флегма, голямо чудо - снощи с тия стъпала такова охкане и пъшкане беше! Дето има един приказка - докато каже "а-а-а-а-а" и затвориха чаршията! :lol: :lol: :lol: Иван такава характеристика й направи, когато беше в студиото, след като го изгониха - умрях от смях! :lol: :lol: :lol: Ама беше направо в десятката!

Давам ти едно меко.
Баш си е заспала.:D

*
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2009, 00:42:35 am »
:D Аз подочух, че е нещо русо и слабо........пък да видим какво ще излезе накрая!
Да не е нашата Мимка?  :jump12:

Мимс,  :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2009, 22:07:46 pm »
Ха ха, не е честно, Добри позна!Изгониха Ралица! :lol:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #55 -: Ноември 12, 2009, 13:07:19 pm »
Победителят няма как да се знае, финалистите са ясни.  :lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #56 -: Декември 02, 2009, 21:01:48 pm »
Гнусувам се от първия си пост в темата :?.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #57 -: Декември 02, 2009, 22:48:32 pm »
Гнусувам се от първия си пост в темата :?.
Истината е че никой не предполагаше колко може да падне тя. И аз я харесвах в началото, защото си личеше че се представя силно и има спортна злоба, но се оказа много глупав човек.
*
« Отговор #58 -: Декември 03, 2009, 07:53:06 am »
Победител - Кристи, на второ място - Георги!  :( :( :(

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #59 -: Декември 03, 2009, 22:56:29 pm »
 :hello2: и Кристи изгониха

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.