0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Разградска среща
« Отговор #40 -: Февруари 16, 2011, 10:02:36 am »
Тъй, измислихме го с Пепка :)
Четвъртък, 18.30, нашата си пицария :)
Ей сега ви подкарваме на ЛС  :grouphug:
« Отговор #41 -: Февруари 16, 2011, 10:08:32 am »
Задължително ще дойда,още сега ще се обадя на нашата баба да не поема други ангажименти :D
« Отговор #42 -: Февруари 16, 2011, 11:10:58 am »
А, ще си имаме софиянче ли? :D
*
« Отговор #43 -: Февруари 16, 2011, 11:40:49 am »
« Отговор #44 -: Февруари 16, 2011, 13:24:49 pm »
Броите и мен и аз ще дойда за Таничка не сам сигурна  :balk_48:

« Отговор #45 -: Февруари 17, 2011, 13:27:55 pm »
17.02- четвъртък (днес  :lol: )18.30 ч
Пицария "Болярки"
Запазена е маса на името на Кузманова
*
« Отговор #46 -: Февруари 17, 2011, 15:47:23 pm »
До-о-о-о-бре! :)
« Отговор #47 -: Февруари 17, 2011, 15:51:36 pm »
 :D
*
« Отговор #48 -: Февруари 18, 2011, 10:09:12 am »
Срещата беше много хубава, бяхме 10 човека... Шегуваме се, че вече ще се налага да съединяваме маси. Хубаво е, че повече  момичета се престрашават. В първите години Зачатските срещи в Разград бяха с два елемента - Змимка и alia_alia :)
« Отговор #49 -: Февруари 18, 2011, 16:33:57 pm »
А благодарение на срещата с вас, аз пък се престраших днес да изпратя документите за втория ми опит. Бяха готови от седмица, но стояха захвърлени, защото само като ги погледнех, ми се дореваваше. Е, сега ми е по-весело, като знам, че ви има вас. Може ли да споделя едно мое детинско желание. МНоооооого харесах медалиона на Змимка, пък не знам как да си поръчам същия. Тук гледам по форума, че се уговарят някакви поръчки за медалиони на "Зачатие" но не мога да вдяна как става поръчката :(
*
« Отговор #50 -: Февруари 18, 2011, 17:08:23 pm »
Те се поръчваха преди година и нещо ... Беше инцидентно, но предполагам за в бъдеще може пак да има. Девойката, която се ангажира с направата им сега чака бебе и не мърда много, много от тях.
Много се радвам, че се реши да пратиш документите :)
« Отговор #51 -: Февруари 18, 2011, 17:18:31 pm »
Браво, Дани! :)

Много се радвам, че вече се събираме толкова много момичета.
В малък град като нашия, където всеки познава всекиго е доста трудно докато се престраши човек да излезе от анонимност по съображения от най-различен характер.
« Отговор #52 -: Февруари 18, 2011, 23:25:42 pm »
Дани, успех  :kiss:

Радвам се, че се престраши и подаде документите.

Беше много хубава среща. Изненадах се приятно, че се събрахме 10 човека  :D

« Отговор #53 -: Февруари 19, 2011, 12:35:39 pm »
Аз много ценях скъпоценната си анонимност, щото искам да запазя малкото гордост, която ми е останала. Преди две години забременях и реших да крия докато се разбере ще я бъде ли тая бременност (и преди бях имала спонтанен аборт). Обаче ми се наложи да вляза в болница с кървене и веднага страшно много хора научиха - от отделението ли разпространяват новини, не знам. Аз не бях споделила дори с най-близките си роднини и приятели за какво съм в болница. После почти половин година хора ме поздравяваха за бременноста, или чакаха да родя, пък то бебето си беше останало там, в трижди проклетото АГ-отделение. А първия ми спонтанен аборт през 97-ма година се случи, когато работех в Социални грижи, малееее, по-голям клюкарник в града няма. Така че и тогава се разчу. Сега не искам да става същото.

Впрочем, груповата енергия има магическа сила, както пише в дебелите книги. Дойдох на срещата скапана и злобна, а сега ми е съвсем пролетно настроението, правя пролетно разчистване из вкъщи и планове за лятото. Обсъждаме с мъжа ми на кой санаториум ще ходим, само и само да не е в Баня, Карловско, щото там рехабилитаторките много хубави, какво вече споделих с вас  :D  :D  :D
« Отговор #54 -: Февруари 20, 2011, 10:20:09 am »
Дани, много се радвам че настроението вече е пролетно при теб. Супер за документите!
На мен също много ми хареса срещата и подкрепям мнението, че груповата енергия има магическа сила!
Надявам се скоро пак да се съберем. Е, то това зависи само от нас!

[/url]
*
« Отговор #55 -: Март 10, 2011, 11:08:56 am »
Девойки мамини, вие мен ще ме посрещате ли, няма ли да ме посрещате ...  :oops: :oops: :oops:

Айде да си ви събера аз тогава, че съм се затъжила  :lol:

Понеделник, 14ти, 18.30 часа на познатото място :) Как ви се струва? :)
Моето момче е за последно нощна тогава и излиза отпуска, така че датата ми е перфектна на мен ...  8)
« Отговор #56 -: Март 10, 2011, 11:39:34 am »
На мен много ми се идва, но точно в този ден ще водя цялото училище на "Секс, наркотици и рокендрол". Може пък да заведа учениците на театър, да отчета парите и да дойда при вас. Един вид - да пренебрегна "секса" в полза на "зачатието" :D
« Отговор #57 -: Март 10, 2011, 11:49:20 am »
Аз мисля, че мога да приготвя червен килим за понеделник. :P
« Отговор #58 -: Март 10, 2011, 12:23:14 pm »
Ми аз не съм много добра в месенето на пита, но ще присъствам. :lol:
*
« Отговор #59 -: Март 10, 2011, 12:34:33 pm »
Аля, аз с духовата музика ли да се заема  :D
За сега нямам нищо планувано и съм на линия.