в3ех и антибиотика който се ока3а детски сироп,това ми го и3писва многоуважаван уж в виена гинеколог,3а което 3апо4вам да се съмнявам след като колко е упорита уреапла3мата.и осте не6то сега проверих,с съпруга ми пуснахме по4ти по едно и състо време спермограма +бектериален статус,и при мен бакретии,в ра3ли4ни лаборатории,при мен уреапла3ма е богата на те3и бактерии среда,а при него е отрицателна и3цяло посявкта 3а микопла3мени...как става ,тук пи6е 4е се пренасят 3адължително,а и3ли3а 4е не е така,или неговата лаборатория не струва,какво да правя,при мен е състо и кандида както споменах при него и гъби4ни нямя,има единствено стрептококи и то от миналата година,а а3 и миналата година имах уреапла3ма която мисля полу4их и констатирах след гре6но и3писан антибиотик,и 3а да не стане 2ра гре6ка се доверих на далгогоди6ната ми гинеколожка в бг,която ми и3слу6а по телефона ре3утатите и ми и3писа ажелокс,3а който сега ра3бирам 4е е ре3истентен на уреапла3ма,и как така партниора ми нямя.......те и тука се ока3аха едни лекари....май сте тър4а до бг да се оправям....дайте мнение ,плс. мерси