0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро момичета :D Анизка благодарско за кафето, аз си взимам и се оправям за работа. Жалко че свършиха почивните дни :(
[/url][/url]
*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Добро утро и лек ден момичета - Анизи супер кафенце! И аз бягам на работа, нищо че хич не ми се ходи.:( Не, че не ми харсва ама тоя филиал е на 2 часа път отиване и толкова връщане, но чакам и разговор с менажерката, стискайте палци да ме приместя пак наблизо. yahoo_17
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро!
Анизка, благодаря за кафенцето!
stertje , дано те преместят, мила! Стискаме палци!
Лек и спорен работен ден на всички трудещи се! :D
*

    Чоки

  • ****
  • 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро и от мен!
Хайде на работа - намързелувахме се тези дни и сега ще ни дойде малко на нагорнище  :D
Лек ден и лека работна седмица на всички!
*
добро утро!
АНИЗКА благодарско за кафето и закуската.
мене може да ме сложите при ловуващите откривам поредния ловен сезон.
Лек и спорен ден!
[/url]
Добро утро приателки мой.Аз май приключвам с лова и започвам да очаквам,обаче вече незнам кога да го очаквам от 04.10 - 07.10 се си го чакам ако искате ме запишете така в очакващи.Сега да ви кажа една хубава новина ,вчера разбрах че моята скъпа и любима братовчедка най накрая е забременяла и е в 4 мес  :bighug:,за момента са казали че ще е момиче ама ще видим.Лек и спорен работен ден момичета.
 Анизи мила забравих от вълнение да ти благодаря за кафенцето  :lol:
« Последна редакция: Септември 23, 2009, 08:41:47 am от iskra.p.dimitrova »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро Утро  :D
Анизка, много благодарско за кафенцето и за закусчицата!
Хубав ден на всички!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Добро утро и от мен  :D
Анизи мерси мила за кафето и закуската  :wink:
Приятен ден ви желая.
*
Добро уто пиленца! :)

Стискам ви палци на всичките :)

Жаси, Ани, Дени, има ли снимчици от срещата? :)

НЕ успях да дойда понеже сестра ми се обади, че идва на гости и нямаше как, трябваше да се видим и с нея!

Целувки и успешен ден!


*
Здравейте, прекрасни момичета!  :D

От доста време не съм писала, че след ваканцията ми се беше натрупала доста работа, а и отново получих кървене, та трябваше да си почина миналата седмица. Докито каза, че плацентата е малко ниска и може на това да се дължи. Доста се поуплашихме, но сега вече всичко е наред...

Много се радвам да видя, че има много нови момичета тук. Пожелавам на всички скоро да се преместите в темата на бременни.
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 15:42:25 pm от jam »


Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
Привет сладурки,
Луци, дано нямаш повеше такива страхове  :)

При мен вещицата идва с пълна сила, така че се надявам да не навести никоя друга от вас  :D

Успешен ден на всички

*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте сладурки,добър ви ден!Благодаря на Анизи за закуската и кафенцето и на Луци за вирусчетата.Мила да но вече до края да нямаш такива притеснения.
Искра-честито на братовчедка ти и скоро и ти и всички ние да я имаме тази радост.
Лек и спорен ден ви желая милички.
  <br />
Здравейте мацки,
Анизка, благодаря за кафенцето и закуската...ще го пийна на обяд  :wink:
Исе, честито на братовчедка ти и дано скоро те зарази и теб :D
Луцка, а при теб дано това е последното, за което се притесняваш!!!
При мен стават едни странни работи..днес ми е датата за М, но тъй като онзи ден ми стана гадно от една риба и вчера реших да си направя един тест и гледах, гледах и като че ли видях втора чертичка, ама толкова въображаема , че беше като сянка, реших да направя днес пак, но сутринта си беше една чертичка  :( Тестовете бяха от тези дето ги слагат към ову тестовете на клиър ову тест, но бяха различен модел нещо, явно от различно партиди...вече незнам какво да си мисля..ако до утре не дойде ще си направя Шуър чек. Между другото сега като ги погледна и на двата се виждат леко вторите чертички, но е минало толкова много време, че знам, че резултата не е реален..Сори за дългия пост ама съм толкова объркана..
*
Привет милички! За съжаление свършиха почивните дни и отново на работа, но дано поне в темичката да повториме рекорда на предната седмица и дори да го подобриме. При мен мина мина очакването, т. к. на 21 ми дойде  :?
*
Здравейте момичета да попитам и тук

"милички помогнете нещо много ми е странно , на 18 ходих за първи път на АГ, видя ни имаме беби, на 28 пак да видем сърчицето, Личната ми лекарка ми беше написала направление, но сега разбрах че не е за проследяване на бременност а за гинекологичен преглед, АГ ми каза че след като чуем сърцето ще ме регистрират, при вас как беше, и кога личната лекарка ще може пак да ми издаде направление, първото ми е от този месец, не знам мн съм объркана и още не ми пуснаха изследвания никакви , според вас нормално ли е"

« Последна редакция: Септември 27, 2009, 15:42:06 pm от jam »

*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Исе, гледах графиката ти (ако може да се нарече графика, че си поизтървала доста меренета, а  уж щеше да си редовна  :lol: ) и понеже виждам, че си мислиш, че овулацията настъпва в същия ден когато е положителния ову тест, си позвоялвам да те коригирам. Овулацията настъпва от 6 до 36 чАса, след положителния ову тест ! Така, че много по-вероятно е овулацията да е на следващия ден след положителния тест. Давай поне още един ден сложи сърчице :) Чела съм за някаква "формула" за забременяване. Тя е следната - като видиш положителен ову тест, правиш секс в деня на положителния тест и в следващите два. След това прескачаш един ден и за последно пробваш още веднъж. Тоест получават се общо 4 сърчица :) Някои казват, че така успяват. Е, то се касае за хора без никакви други проблеми, но нали и ти сега си чистак нова ... Давай поне още 1 ден, да не кажа и два :)
Хайде, после кръсница ще ме правиш .. да знаеш  :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
ranan, като бях бременна и отидох при личния и му казах, че искам направление за АГ, защото съм бременна, но си мисля, че при положение, че гинеколога ти е установил бременност не би трябвало да даваш ново направление...все пак попитай личния за всеки случай. А с направлението АГ като те поеме не ти трябва вече друго.
Ха наздраве за новата кръсницаааа решено е  гарче само да стане кръщелничето и готово  :drunk: :drunk: :drunk:.
 По отношение на графиката да изпуснах 3 мерения ама то найстина нямаше как небяхме спали,понеже на 17.09 станахме в 3.00 ч. пътувахме за Сф,после там вечерта до 1.00 ч.на РД и от там обратно към Варна,пристигнахме в 5.00 - 5.30 ч.в Варна,след което цял ден на работа и към 20.00 ч. сме си легнали найййй накрая.A другия път много се събуждах и после забравих,иначе се старая да не пропускам ама.....
За овуто така мислих ама после попрочетох малко,и сега и от тебе и определено ще има още две сигурни сърчица  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
е като сте почнали да споделяте бебеправенето да кажа и аз :) аз си направих бебенцето с първия месец сериозен опит, др път сме си казвали но не беше така засилено, значи на 26.08.09 по календар се падаше овулацията, ние почнахме така на 22.08 , на 23.08, на 24.08 не сме правили т.е. непосредствено преди овулация събрахме малко сили, :) после на 25.08, на 26.08, на 27.08 не сме правили и на 28.08 пак за последно т.е почнахме три дни преди овулация и после още три дни след нея и бебето стана :)
а това за тестовете за овулация е вярно те ти подсказват за овулация,
и още нещо имайте впредвид че мн трудно бихме могли да хванем овулацията готовата яйцеклетка бях чела че тя живее мн кратко,  само със секс на деня, според мен шанса да стане бебчето е мн малък,  трябва да се прави преди това също за да има чакащи войници който да посрещат малката "принцеса" и един да спечели сърцето й :))
Успех на Всички
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 15:38:19 pm от jam »

*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
За овуто така мислих ама после попрочетох малко,и сега и от тебе и определено ще има още две сигурни сърчица  :wink:
махай тогава означението за ову в деня на двете черти :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.