0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: Графиката на Стерче
« Отговор #220 -: Януари 12, 2010, 07:59:39 am »
Мило Стерче, още веднъж и тук да ти кажа да не се ядосваш. Хубавите работи стават бавно!
На 29-ти може да си в нов цикъл и тогава ще направиш необходимите изследвания.
Този гинеколог при когото ще ходиш, познава ли те? Била ли си друг път при него? Знае ли за проблемите ти или ще започвате всичко от начало?
Както и да е, който търси-намира. Вярвам, че ще успееш! Бъди спокойна!
 :hug2:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #221 -: Януари 12, 2010, 08:05:20 am »
Благодаря Чоки. Да той беше и човекът който застана зад мене, когато се бях отчаяла преди операцията ми, и не искаха да ме оперират, защото не знаеха дали имам шансове да е успешна. Негово беше и първото съмнение, че нещо с тая глупава спирала отпреди 6 години, не е както трябва, общо взето се разбираме доста добре, но просто ми се иска, да предприеме нещо по конкретно, а не да ми каже да почакаме още няколко месеца дали ще стане от само себе си...
Аз - то мойто ядосване е ... :oops:, много кратко, докато си го кажа. :D
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #222 -: Януари 12, 2010, 09:35:22 am »
Да той беше и човекът който застана зад мене, когато се бях отчаяла преди операцията ми, и не искаха да ме оперират, защото не знаеха дали имам шансове да е успешна. Негово беше и първото съмнение, че нещо с тая глупава спирала отпреди 6 години, не е както трябва, общо взето се разбираме доста добре...
Значи си в добри ръце. yahoo_33
Ама и аз се подразних на личната ти:"можела - нищо не и коствало, но по- добре гинеколога ми да го направи.." :x :x
Въпреки това аз си ти стискам палчетата за твоето следКоледно чудо,точно каквото е Ванко. :crossfingers: :crossfingers: :heartbeat:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #223 -: Януари 12, 2010, 12:29:16 pm »
 :( Стерче напълно те разбирам мила,
и аз имах големи проблеми с гинеколога ми тук в нашето градче. Не искаше да ми прави никакви изследвания след втория аборт .Правели ги само след трети.
Затова се насочих към специализирина клиника по стерилитет. Там попаднах на много мила и отзивчива докторка, която наистина иска да ми помогне.
Ако не ти представлява проблем защо не се обърнеш към такава клиника? Там няма начин да не ти направят нужните изследвания.
Дано на 29 ти твоят доктор заеме по конкретна позиция и да започнете да действате.
Графиката ти е прекрасна  :D:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #224 -: Януари 13, 2010, 07:01:38 am »
Стерче вие двечките с Мелоди сте в Холандия.
Дали пък не сте и близичко една до друга?
Може да си бъдете взаимно полезни.
« Отговор #225 -: Януари 13, 2010, 07:50:40 am »
Добро утро, мила Звездичке!
Хубава продължава да бъде графиката ти!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #226 -: Януари 13, 2010, 08:01:40 am »
Мелодийке - точно това и смятам да направя, но първо ще изчакам да видя какво ще стане на 29. Твоята клиника тука в Холандия ли е?

Да, графиката е добре до тука, но тоя месец, нямам никакво намерение, да правя ранни тестове. Каквото е, такова ще е. :crossfingers: За предния знаех със сигурност 100% че съм, за този още нищо не мисля, а и Дениска мисли, че е късна О, така, че още е рано.
Много си ви обичкам, вие винаги ме подкрепяте, дори и когато грам надеждичка не ми е останала. Но, ние лесно не се даваме!
« Отговор #227 -: Януари 13, 2010, 08:56:26 am »
Възможно е О да е била на 18 ден от Ц... :)...дам,и аз си мислих,че моята О е на 12 ден,но се оказва,че е била на 14-15 ден...но това са подробности :D....Стискам палци да е станало,графиката ти е супер!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #228 -: Януари 13, 2010, 09:44:16 am »
Възможно е О да е била на 18 ден от Ц... :)...дам,......
Стерче, с тези тестове за ову едва ли е била на 18-ти ден, така че не се притеснявай, аз най-вече на тях вярвам /даже Т не мерех  :oops:-само тестове/. Графиката е прекрасна за момента, дано все така височка температура да поддържаш!  :goodluck:
*
« Отговор #229 -: Януари 13, 2010, 09:49:11 am »
Страхотна графика, мила!
 Дано този път всичко да е ОК и да се е получило Чудото! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #230 -: Януари 13, 2010, 10:23:16 am »
Аз продължавам да мисля, че ову е била на 16-ти ден и си таймирала съчицата прекрасно  :balk_21:
Тъй като личната ти е много заблудена, но същевременно не е добре да си самоизписваш лекарства, за които не сме 100% сигурни, че са ти необходими, защо не опиташ с храненето да си набавиш повечко растителни хормони в частност прогестерон. Има го в по-забележими количества в овесени ядки, соеви продукти, целина, люцерна (може кълнове - много са вкусни), ленено семе (аз го запичам леко в тигана и го добавям към салатата). Има и една билка, която може да откриеш в почти всеки диетичен магазих - Донг куай - японска е и се счита за най-добрата тонизираща билка и осигурява синтез на прогестерон по естествен път.
Целувки и успех!  :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #231 -: Януари 13, 2010, 10:30:02 am »
Оли - злато си ти, това и ще направя! :youwoman: :bighug: :balk_5:
*
« Отговор #232 -: Януари 13, 2010, 14:53:24 pm »
Мелодийке - точно това и смятам да направя, но първо ще изчакам да видя какво ще стане на 29. Твоята клиника тука в Холандия ли е?

Стерче моята клиника е тук в Холандия - в Ейндховен. Много съм доволна от обслужването.
На теб обаче ще ти е далекичко, нo съм сигурна че някъде до вас ще има такава клиника.
Що се отнася до прогестерона Оли е права може да си го набавяш и по естествен начин .
Също може и прогестеронов крем да си поръчаш по интернет. Аз си поръчах такъв и много съм доволна. Ако се интересуваш ще ти пратя сайта.
Иначе аз мисля че добре си отбелязала овулацията (аз също се доверявам повече на тестовете). Така че има много голям шанс да е станало Чудото  :D  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #233 -: Януари 13, 2010, 15:06:01 pm »
Днес нали почивам, но не знам какво ми стана направо умрях от глааад. Дори в момента пекарната бърка едно тесто за една питка...
Мелодийке - я дай едно линкче за тоя крем и за клиниката, или ако искаш ми ги пусни на лична. :balk_5:
*
« Отговор #234 -: Януари 14, 2010, 09:40:53 am »
Днес Бт е още по-висока, раво миличка дано се е получило  :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #235 -: Януари 14, 2010, 11:26:22 am »
Мелодийке - я дай едно линкче за тоя крем и за клиниката......... :balk_5:
Стерче, дано не се наложи да го ползваш мила, а да ползваш от онези кремчета за растящи коремчета :bighug:
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #236 -: Януари 14, 2010, 22:59:14 pm »
Стерче много се радвам, дано температурката продължи така и дано сте успели този път  yahoo_17

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #237 -: Януари 15, 2010, 06:35:32 am »
Не знам, днес вече падна, ако и утре е такава - картинката е 100% ясна, но поне нямам стреса от предния в който наистина бях бременна и накрая пак ми дойде. Смятам да почна една диетка ако не е станало и този месец. :D
« Отговор #238 -: Януари 15, 2010, 08:07:16 am »
Звездичке,
Температурата ти не е паднала толкова много, така че не бързай да отписваш месеца.
Я сподели с нас каква диетка си замислила :ask:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #239 -: Януари 15, 2010, 08:16:50 am »
seashell  - при мене Т. работи без грешка, тоест 2 единички си е сериозен спад. Но, както и да е,нов месец, нов късмет.  :D
Диетката ми е тука:

http://www.bghelp.net/forums/blog.php?b=40

С нея предния път свалих 14 килца! Ако иска някой, може да я почнем заедно.